ये वो करिश्मा Ae o Karishma Old CG Lyrics Songs Video

 

ये वो करिश्मा Ae o Karishma Old CG Lyrics Songs Video

Ae o Karishma Cg Song Detail

Song Title: Ae o Karishma
Singer: Laxminarayan Pandey and Mamta Sahu
Lyrics: Laxminarayan Pandey
Music: Laxminarayan Pandey
Cast: Shekhar Soni and Sonika Kurrey
Label: Sundrani Music
ये वो करिश्मा Ae o Karishma Old CG Lyrics Songs Video
TEJWIKI.IN

ये वो करिश्मा Cg Song Lyrics in Hindi

ये वो करिश्मा पहिर के चश्मा
ये वो करिश्मा पहिर के चश्मा
कान म बाली झुलाए वो

तोर चेहरा संगवारी
मोर मन लुभाये वो
तोर चेहरा संगवारी
मोर मन लुभाये वो

ये गा गोविंदा हवय तोर धंधा
ये गा गोविंदा हवय तोर धंधा
तैं हर नजर लगाये गा

बीच रस्ता म संगी मोर
काबर मोला सताये गा
बीच रस्ता म संगी मोर
काबर मोला सताये गा

लिरिल के पाउडर लिरिल के साबुन
देहे म तोर लगाये
आनी बानी के शेम्पू लगाके
चुंदी ला तोर बगराये

लिरिल के पाउडर लिरिल के साबुन
देहे म तोर लगाये
आनी बानी के शेम्पू लगाके
चुंदी ला तोर बगराये

नदिया कछार मा
तरिया के पार म
नदिया कछार मा
तरिया के पार म
काबर मोला बुलाये वो

तोर चेहरा संगवारी
मोर मन लुभाये वो
तोर चेहरा संगवारी
मोर मन लुभाये वो

गाये रे गाना मार के ताना
सीटी ला काबर बजाये
घन अमरिया कदम के छइहा
राधा कस मोला नचाये

गाये रे गाना मार के ताना
सीटी ला काबर बजाये
घन अमरिया कदम के छइहा
राधा कस मोला नचाये

पहिरे बेढंगा हावस लफंगा
पहिरे बेढंगा हावस लफंगा
मोर मन भरमाये गा

बीच रस्ता म संगी मोर
काबर मोला सताये गा
बीच रस्ता म संगी मोर
काबर मोला सताये गा

लचक के रेंगना लहुट के देखना
मनवा म बिजुरी गिराये

तोर मया म बंधागे राजा
कैसे तैं जादू चलाये
तोर मया म बंधागे राजा
कैसे तैं जादू चलाये

लगा के सुरमा आये रायगढ़ म
लगा के सुरमा आये रायगढ़ म
गाना गाके रिझाये वो

तोर चेहरा संगवारी
मोर मन लुभाये वो

बीच रस्ता म संगी मोर
काबर मोला सताये गा

तोर चेहरा संगवारी
मोर मन लुभाये वो

बीच रस्ता म संगी मोर
काबर मोला सताये गा

ये वो करिश्मा Cg Song Lyrics in English

Ae o karishma pahir ke chashma
Ae o karishma pahir ke chashma
Kaan ma bali jhulaye wo

Tor chehra sangwari
Mor man lubhaye wo
Tor chehra sangwari
Mor man lubhaye wo

Ae ga govindaa haway tor dhandha
Ae ga govindaa haway tor dhandha
Tain har nazar lagaye ga

Beech rasta ma sangi mor
Kabar mola sataye ga
Beech rasta ma sangi mor
Kabar mola sataye ga

Liril ke paudar liril ke sabun
Dehe ma tor lagaye
Aani baani ke shempo lagake
Chundi la tor bagraye

Liril ke paudar liril ke sabun
Dehe ma tor lagaye
Aani baani ke shempo lagake
Chundi la tor bagraye

Nadiya kachar ma
Tariya ke paar ma
Nadiya kachar ma
Tariya ke paar ma
Kabar mola bulaye wo

Tor chehera sangwri
Mor man lubhaye wo
Tor chehera sangwri
Mor man lubhaye wo

Gaye re gana mar ke tana
Seeti la kabar bajaye
Ghan amriya kadam ke chaiha
Radha kas mola nachaye

Gaye re gana mar ke tana
Seeti la kabar bajaye
Ghan amriya kadam ke chaiha
Radha kas mola nachaye

Pahire bedhanga hawas lafanga
Pahire bedhanga hawas lafanga
Mor man bharmaye ga

Beech rasta ma sangi mor
Kabar mola sataye ga
Beech rasta ma sangi mor
Kabar mola sataye ga

Lachak ke rengana lahut ke dekhna
Mawa ma bijuri giraye

Tor maya ma bandhagev raja
Kaise tain jadu chalaye
Tor maya ma bandhagev raja
Kaise tain jadu chalaye

Laga ke surma aaye raigarh ma
Laga ke surma aaye raigarh ma
Gana gake rijhaye wo

Tor chehra sangwari
Mor man lubhaye wo

Beech rasta ma sangi mor
Kabar mola sataye ga

Tor chehra sangwari
Mor man lubhaye wo

Beech rasta ma sangi mor
Kabar mola sataye ga

Conclusion

तो दोस्तों मुझे उम्मीद है की आपको हमारी यह लेख ये वो करिश्मा Ae o Karishma Old CG Lyrics Songs Video जरुर पसंद आई होगी. मेरी हमेशा से यही कोशिश रहती है की readers को पूरी जानकारी प्रदान की जाये जिससे उन्हें किसी दुसरे sites या internet में उस article के सन्दर्भ में खोजने की जरुरत ही नहीं है. इससे उनकी समय की बचत भी होगी और एक ही जगह में उन्हें सभी information भी मिल जायेंगे.

यदि आपके मन में इस article को लेकर कोई भी doubts हैं या आप चाहते हैं की इसमें कुछ सुधार होनी चाहिए, तब इसके लिए आप नीचे comments लिख सकते हैं.यदि आपको यह लेख पसंद आया या कुछ सीखने को मिला तब कृपया इस पोस्ट को Social Networks जैसे कि Facebook, Twitter इत्यादि पर share कीजिये.

hi.wikipedia.org/wiki

ये वो करिश्मा Ae o Karishma Old CG Lyrics Songs Video

Join our Telegram Group

Join our Facebook Group

   Join Whatsapp Group

Leave a Comment