बाम्हन चिरइया Bamhan Chiraiya – महादेव हिरवानी | CG Lyrics Songs

 

बाम्हन चिरइया Bamhan Chiraiya – महादेव हिरवानी | CG Lyrics Songs

 

Bamhan Chiraiya Cg Song Detail

Song Title: Bamhan Chiraiya
Singer: Mahadev Hirwani
Lyrics: Chandraprakash
Music: Sunil Soni
Genre: Cg Folk
Cast: Manish Kothari and Payal Sahu
Label: KK Cassette
Lang: Chhattisgarhi
Year: 2020
बाम्हन चिरइया Bamhan Chiraiya - महादेव हिरवानी | CG Lyrics Songs
TEJWIKI.IN

Bamhan Chiraiya Lyrics in Hindi

बाम्हन चिरइया मैं सुन रे सुवना तैं
बाम्हन चिरइया मैं सुन रे सुवना तैं

तोर सुंदर सुंदर आंखी
मोर सोनपुतरी तैं पांखी

भोली सुरतिया लागे पिरितिया
तोर संग मोला वो

भोली सुरतिया लागे पिरितिया
तोर संग मोला वो

गांजाकली सही निसा हे गोरी
मिरगिन रेंगना चाल तोर
कारी घटा घन बदरा छाये
घूंघर वाला बाल तोर

 

गांजाकली सही निसा हे गोरी
मिरगिन रेंगना चाल तोर
कारी घटा घन बदरा छाये
घूंघर वाला बाल तोर

मन ला हरइया तैं सुन रे पहुना
मन ला हरइया तैं सुन रे पहुना

तोर सुंदर सुंदर आंखी
मोर सोनपुतरी तैं पांखी

भोली सुरतिया लागे पिरितिया
तोर संग मोला वो

भोली सुरतिया लागे पिरितिया
तोर संग मोला वो

चुरी चाकी तोर कान के बिरवा
लेवथे मोरे परान वो
खोपा के खुंदरा तोर सिलकन के लुगरा
मारे चोखी नैना बान वो

चुरी चाकी तोर कान के बिरवा
लेवथे मोरे परान वो
खोपा के खुंदरा तोर सिलकन के लुगरा
मारे चोखी नैना बान वो

किंजरे अगास मा जैसे मैना
किंजरे अगास मा जैसे मैना

तोर सुंदर सुंदर आंखी
मोर सोनपुतरी तैं पांखी

भोली सुरतिया लागे पिरितिया
तोर संग मोला वो

भोली सुरतिया लागे पिरितिया
तोर संग मोला वो

बाम्हन चिरइया मैं सुन रे सुवना तैं
बाम्हन चिरइया मैं सुन रे सुवना तैं

तोर सुंदर सुंदर आंखी
मोर सोनपुतरी तैं पांखी

भोली सुरतिया लागे पिरितिया
तोर संग मोला वो
भोली सुरतिया लागे पिरितिया
तोर संग मोला वो

Bamhan Chiraiya Lyrics in English

Bamhan chiraiya mai
Sun re suwana tain
Bamhan chiraiya mai
Sun re suwana tain

Tor sunder sunder aankhi
Mor sonputri tain paankhi

Bholi suratiya lage piritiya
Tor sang mola wo

Bholi suratiya lage piritiya
Tor sang mola wo

Ganjakali sahi nisa he gori
Mirgin rengna chaal tor
Kari ghata ghan badra chaaye
Ghunghar wala baal tor

Ganjakali sahi nisa he gori
Mirgin rengna chaal tor
Kari ghata ghan badra chaaye
Ghunghar wala baal tor

Man la haraiya tain sun re pahuna
Man la haraiya tain sun re pahuna

Tor sunder sunder aankhi
Mor sonputri tain paankhi

Bholi suratiya lage piritiya
Tor sang mola wo

Bholi suratiya lage piritiya
Tor sang mola wo

Churi chaki tor kaan ke birwa
Lewathe more paraan wo
Khopa ke khundra tor silkan ke lugra
Mare chokhi naina ban wo

Churi chaki tor kaan ke birwa
Lewathe more paraan wo
Khopa ke khundra tor silkan ke lugra
Mare chokhi naina ban wo

Kinjre aagas ma jaise maina
Kinjre aagas ma jaise maina

Tor sunder sunder aankhi
Mor sonputri tain paankhi

Bholi suratiya lage piritiya
Tor sang mola wo

Bholi suratiya lage piritiya
Tor sang mola wo

Bamhan chiraiya mai
Sun re suwana tain
Bamhan chiraiya mai
Sun re suwana tain

Tor sunder sunder aankhi
Mor sonputri tain paankhi

Bholi suratiya lage piritiya
Tor sang mola wo
Bholi suratiya lage piritiya
Tor sang mola wo

Conclusion

तो दोस्तों मुझे उम्मीद है की आपको हमारी यह लेख बाम्हन चिरइया Bamhan Chiraiya – महादेव हिरवानी | CG Lyrics Songs जरुर पसंद आई होगी. मेरी हमेशा से यही कोशिश रहती है की readers को पूरी जानकारी प्रदान की जाये जिससे उन्हें किसी दुसरे sites या internet में उस article के सन्दर्भ में खोजने की जरुरत ही नहीं है. इससे उनकी समय की बचत भी होगी और एक ही जगह में उन्हें सभी information भी मिल जायेंगे.

यदि आपके मन में इस article को लेकर कोई भी doubts हैं या आप चाहते हैं की इसमें कुछ सुधार होनी चाहिए, तब इसके लिए आप नीचे comments लिख सकते हैं.यदि आपको यह लेख पसंद आया या कुछ सीखने को मिला तब कृपया इस पोस्ट को Social Networks जैसे कि Facebook, Twitter इत्यादि पर share कीजिये.

hi.wikipedia.org/wiki

बाम्हन चिरइया Bamhan Chiraiya – महादेव हिरवानी | CG Lyrics Songs

Join our Telegram Group

Join our Facebook Group

   Join Whatsapp Group

Leave a Comment