चंदा रे Chanda Re – नितिन दुबे, सागरिका | CG LOVE SONGS LYRICS

 

चंदा रे Chanda Re – नितिन दुबे, सागरिका | CG LOVE SONGS LYRICS

 

चंदा रे Chanda Re - नितिन दुबे, सागरिका | CG LOVE SONGS LYRICS
TEJWIKI.IN

 

Chanda Re Cg Song Detail

 

Song Title: Chanda Re
Singer: Nitin Dubey and Sagrika
Lyrics: Sanat
Music: Nitin Dubey
Director: Pintu Patel
Cast: Pintu Patel and Yachna Magar
Label: Nitin Dubey Official
Lang: Chhattiagarhi
Year: 2021

 

Chanda Re Cg Song Lyrics in Hindi

 

चंदा रे ये रे मोर चंदा
बनजा मोरे दिल के रानी हां
बनजा मोरे दिल के रानी

चंदा रे ये रे मोर चंदा
बनजा मोरे दिल के रानी हां
बनजा मोरे दिल के रानी

रानी तोला प्यार दिहा
दिल म बसा लिहा
आँखी म छुपा लिहा आ जानी

चंदा रे ये रे मोर चंदा
बनजा मोरे दिल के रानी हां
बनजा मोरे दिल के रानी

जबले तोर संग म बांधे मया के बंधना
सिरतो कथो आवत रहिथे तोरे सपना

जबले तोर संग म बांधे मया के बंधना
सिरतो कथो आवत रहिथे तोरे सपना

सपना म देखे तोला
जाने का होगे मोला
तरसथ हे मोरे चोला आ जानी

चंदा रे ये रे मोर चंदा
बनजा मोरे दिल के रानी हां
बनजा मोरे दिल के रानी

गुनत गुनत तोला संगी जरत हे जिया
तोरे बिना सुन्ना हावे फूल बगिया

गुनत गुनत तोला संगी जरत हे जिया
तोरे बिना सुन्ना हावे फूल बगिया

बगिया नई भाये मोला
बिरहा जराये चोला
मया तैं देदे मोला आ संगी

चंदा रे मैं तोरे चंदा
बना ले तैं दिल के रानी हां
बना ले तैं दिल के रानी

चंदा रे ये रे मोर चंदा
बनजा मोरे दिल के रानी हां
बनजा मोरे दिल के रानी

रानी तोला प्यार दिहा
दिल म बसा लिहा
आँखी म छुपा लिहा आ जानी

चंदा रे मैं तोरे चंदा
बना ले तैं दिल के रानी

बनजा मोर दिल के रानी

हो हां हुं हुं हुं ….

Video – Chanda Re

Chanda Re Cg Song Lyrics in English

Chanda re ye re mor chanda
Banja more dil ke rani haan
Banja more dil ke rani

Chanda re ye re mor chanda
Banja more dil ke rani haan
Banja more dil ke rani

Rani tola pyar diha
Dil ma basa liha
Aankhi ma chupa liha aa jaani

Chanda re ye re mor chanda
Banja more dil ke rani haan
Banja more dil ke rani

Jable tor sang ma bandhe
Maya ke bandhna
Sirto katho awat rahithe
Tore sapna

Jable tor sang ma bandhe
Maya ke bandhna
Sirto katho awat rahithe
Tore sapna

Sapna ma dekhe tola
Jane ka hoge mola
Tarsat he more chola aa jaani

Chanda re ye re mor chanda
Banja more dil ke rani haan
Banja more dil ke rani

Gunat gunat tola sangi
Jarat he jiya
Tore bina sunna hawe
Phool bagiya

Gunat gunat tola sangi
Jarat he jiya
Tore bina sunna hawe
Phool bagiya

Bagaiya nai bhaye mola
Birha jaraye chola
Maya tain dede mola aa sangi

Chanda re main tore chanda
Bana le tain dil ke rani haan
Bana le tain dil ke rani

Chanda re ye re mor chanda
Banja more dil ke rani haan
Banja more dil ke rani

Rani tola pyar diha
Dil ma basa liha
Aankhi ma chupa liha aa jaani

Chanda re main tore chanda
Bana le tain dil ke rani

Banja more dil ke rani

Ho haan hu hu hu ….

लोग ढूंढ रहे हैं –

Conclusion

तो दोस्तों मुझे उम्मीद है की आपको हमारी यह लेख चंदा रे Chanda Re – नितिन दुबे, सागरिका | CG LOVE SONGS LYRICS जरुर पसंद आई होगी. मेरी हमेशा से यही कोशिश रहती है की readers को पूरी जानकारी प्रदान की जाये जिससे उन्हें किसी दुसरे sites या internet में उस article के सन्दर्भ में खोजने की जरुरत ही नहीं है. इससे उनकी समय की बचत भी होगी और एक ही जगह में उन्हें सभी information भी मिल जायेंगे.

यदि आपके मन में इस article को लेकर कोई भी doubts हैं या आप चाहते हैं की इसमें कुछ सुधार होनी चाहिए, तब इसके लिए आप नीचे comments लिख सकते हैं.यदि आपको यह लेख पसंद आया या कुछ सीखने को मिला तब कृपया इस पोस्ट को Social Networks जैसे कि Facebook, Twitter इत्यादि पर share कीजिये.

hi.wikipedia.org/wiki

चंदा रे Chanda Re – नितिन दुबे, सागरिका | CG LOVE SONGS LYRICS

Join our Telegram Group

Join our Facebook Group

   Join Whatsapp Group

Leave a Comment