धड़कन के साज़ Nitin Dubey CG New Lyrics Songs Video 2024

 

धड़कन के साज़ Nitin Dubey CG New Lyrics Songs Video 2024

Dhadkan Ke Saaz Song Detail

Song Title: Dhadkan Ke Saaz
Singer: Nitin Dubey
Lyrics: Subhash Yadav
Music: Nitin Dubey
Cast: Nitin Dubey
Label: Nitin Dubey Official
Lang: Chhattisgarhi
Year: 2021
धड़कन के साज़ Nitin Dubey CG New Lyrics Songs Video 2024
TEJWIKI.IN

Dhadkan Ke Saaz Lyrics in Hindi

हे हे हे हे हे हे…
आहा हा हा हा ला ला ला ला…

ओ ओ ओ ओ ओ ओ ओ…
ओ ओ ओ ओ ओ ओ ओ….

मोर हिरदय के सांस बनजा
मोर धड़कन के साज़ बनजा
मोर गीत के राग बनजा

मोर सपना के रानी तैं
मोर सपना के रानी तैं
जिनगी मा आके हकीकत बनजा

मोर हिरदय के सांस बनजा
मोर धड़कन के साज़ बनजा
मोर गीत के राग बनजा
मोर दिल के आवाज बनजा

हे हे हे हे हे हे हो हो हो…
आहा हा हा हा ला ला ला ला…

दिल मा बसाये हों तोर तस्वीर
आके बदलदे न मोर तकदीर

हां…..

दिल मा बसाये हों तोर तस्वीर
आके बदलदे न मोर तकदीर

मोर डायरी के शायरी तैं
मोर डायरी के शायरी तैं
निकलके आ अल्फाज बनजा

मोर हिरदय के सांस बनजा
मोर धड़कन के साज़ बनजा
मोर गीत के राग बनजा
मोर दिल के आवाज बनजा

नई हे जिनगी मा कोनो हरियाली
दिल के बगिया तोर बिना खाली

हां….

नई हे जिनगी मा कोनो हरियाली
दिल के बगिया तोर बिना खाली

बहार बनके आजा तैं
बहार बनके आजा तैं
सावन जैसे बरसात बनजा

मोर हिरदय के सांस बनजा
मोर धड़कन के साज़ बनजा
मोर गीत के राग बनजा
मोर दिल के आवाज बनजा

हे हे हे हे हे हे…
आहा हा हा हा ला ला ला ला…

He he he he he he…
Aaha ha ha la la la la…

O o o o o o…….
O o o o o o…….

Mor hirday ke saans banja
Mor dhadkan ke saaz banja
Mor geet ke raag banja
Mor dil ke awaz banja

Mor sapna ke rani tain
Mor sapna ke rani tain
Jingi ma aake hakiqut banja

Mor hirday ke saans banja
Mor dhadkan ke saaz banja
Mor geet ke raag banja
Mor dil ke awaz banja

He he he he he he ho ho ho…
Aaha ha ha ha la la la la….

Dil ma basaye hon tor tasveer
Aake badalde na mor takdeer

Haan…

Dil ma basaye hon tor tasveer
Aake badalde na mor takdeer

Mor dayri ke shayri tain
Mor dayri ke shayri tain
Nikalke aa alfaaz banja

Mor hirday ke saans banja
Mor dhadkan ke saaz banja
Mor geet ke raag banja
Mor dil ke awaz banja

Nai he jingi ma kono hariyali
Dil ke bagiya tor bar khali

Haan….

Nai he jingi ma kono hariyali
Dil ke bagiya tor bar khali

Bahar banke aaja tain
Bahar banke aaja tain
Sawan jaise barsaat banja

Mor hirday ke saans banja
Mor dhadkan ke saaz banja
Mor geet ke raag banja
Mor dil ke awaz banja

He he he he he he…
Aaha ha ha la la la la…

Conclusion

तो दोस्तों मुझे उम्मीद है की आपको हमारी यह लेख धड़कन के साज़ Nitin Dubey CG New Lyrics Songs Video 2024 जरुर पसंद आई होगी. मेरी हमेशा से यही कोशिश रहती है की readers को पूरी जानकारी प्रदान की जाये जिससे उन्हें किसी दुसरे sites या internet में उस article के सन्दर्भ में खोजने की जरुरत ही नहीं है. इससे उनकी समय की बचत भी होगी और एक ही जगह में उन्हें सभी information भी मिल जायेंगे.

यदि आपके मन में इस article को लेकर कोई भी doubts हैं या आप चाहते हैं की इसमें कुछ सुधार होनी चाहिए, तब इसके लिए आप नीचे comments लिख सकते हैं.यदि आपको यह लेख पसंद आया या कुछ सीखने को मिला तब कृपया इस पोस्ट को Social Networks जैसे कि Facebook, Twitter इत्यादि पर share कीजिये.

hi.wikipedia.org/wiki

धड़कन के साज़ Nitin Dubey CG New Lyrics Songs Video 2024

Join our Telegram Group

Join our Facebook Group

   Join Whatsapp Group

Leave a Comment