Dil Hamaar Tootal Bhojpuri New Song Lyrics Video 2024

 

Dil Hamaar Tootal Bhojpuri New Song Lyrics Video 2024

Dil Hamaar Tootal Lyrics in English

Na Pta Rahe Mohbbat Ke, Anjam Aisan Hoi
Na Pta Rahe Mohbbat Ke Anjam Aisan Hoi
Du Din Khushi Ke Badale Dil Sara Umar Roi

Dil Hamar Tu..Tal Sab Kuchh Lu..Tal
Tuhi Bataw.. Ka Kari
Dil Hamar Tu..Tal Sab Kuchh Lu..Tal
Tuhi Bataw Ka Kari
Sab Kuchh Khatam Ba, Aitane Ka Kam Ba
Jiyatani Tabo Abahi, Ehe T Gam Ba
Dil Hamar Tu..Tal Sab Kuchh Lu..Tal
Ab Tu Bataw Ka.. Kari..

 

Aadat Laga Ke Aapan Chal Jaiebu..
Kabo Sochale Na Rahi Tu Rowaie..Bu
Aadat Laga Ke Aapan Chal Jaiebu
Kabo Sochale Na Rahi Tu Roaiebu
Ak Pal Me Sara Wada Tod.. Dihalu..
Pagal Niyan Bana Ke Chhod.. Dihalu..
Akel Kake Gaie..Lu, Nik Bada Kaie..Lu
Tuhi Bataw Ka.. Kari
Dil Hamar Tu..Tal, Sab Kuchh Lu..Tal..
Tuhi Bataw Ka Kari..

 

Aisan Bhi Rahe Kewan Majburi..
Ham Se Aitana Bana Lihalu Du..Ri
Aisan Bhi Rahe Kawan Majburi
Ham Se Aitana Ba..Na Lihalu Duri..
Dihalu Darad Jawan Na Wora..E Ho
Bate Maut Hi Akar Ab Dawa..E Ho..
Ji..Yal Na Ja..Ta Sans Na Wora..Ta
Tuhi Bataw Ka.. Kari
Dil.. Hamar Tutal, Sab Kuchh Lutal..
Tuhi Bataw Ka Kari

Dil Hamaar Tootal Bhojpuri

 Video Dil Hamaar Tootal 

Dil Hamaar Tootal Bhojpuri New Song Lyrics Video 2024
TEJWIKI.IN

 

Dil Hamaar Tootal Lyrics in Hindi

ना पता रहे मोहब्बत के, अंजाम ऐसन होई
ना पता रहे मोहब्बत के, अंजाम ऐसन होई
दू दिन ख़ुशी के बदले दिल सारा उम्र होई

 

दिल हमार टू..टल सब कुछ लू..टल
तूही बताव.. का करी
दिल हमार टू..टल सब कुछ लू..टल
तूही बताव.. का करी
सब कुछ ख़तम बा, एतने का कम बा
जियतानी तबो अभी, इहे त गम बा
दिल हमार टू..टल सब कुछ लू..टल
अब तु बताव का..करी

 

आदत लगा के आपन चल जइबू..
कबो सोचले ना रही तु रोवई..बू
आदत लगा के आपन चल जइबू
कबो सोचले ना रही तु रोवईबू
एक पल में सारा वादा तोड़.. दिहालू..
पागल नियन बना के छोड़.. दिहालू..
अकेल कके गइ..लू निक बड़ा कई..लू
तूही बताव का.. करी
दिल हमार टू..टल सब कुछ लू..टल
तूही बताव का करी..

 

अइसन भी रहे कवन मज़बूरी
हम से एतना बा..ना लिहलू दुरी..
दिहलू दरद जवन न वोरा..ई हो
बाटे मौत ही एकर अब दवा..ई हो
जी..यल ना जा..ता साँस ना वोरा..ता
तूही बताव का..करी
दिल हमार टू..टल सब कुछ लू..टल
तुही बताव का करी….

Conclusion

तो दोस्तों मुझे उम्मीद है की आपको हमारी यह लेख मै तो Dil Hamaar Tootal Bhojpuri New Song Lyrics Video 2024 जरुर पसंद आई होगी. मेरी हमेशा से यही कोशिश रहती है की readers को पूरी जानकारी प्रदान की जाये जिससे उन्हें किसी दुसरे sites या internet में उस article के सन्दर्भ में खोजने की जरुरत ही नहीं है. इससे उनकी समय की बचत भी होगी और एक ही जगह में उन्हें सभी information भी मिल जायेंगे.

यदि आपके मन में इस article को लेकर कोई भी doubts हैं या आप चाहते हैं की इसमें कुछ सुधार होनी चाहिए, तब इसके लिए आप नीचे comments लिख सकते हैं.यदि आपको यह लेख पसंद आया या कुछ सीखने को मिला तब कृपया इस पोस्ट को Social Networks जैसे कि Facebook, Twitter इत्यादि पर share कीजिये.

hi.wikipedia.org/wiki

Dil Hamaar Tootal Bhojpuri New Song Lyrics Video 2024

Join our Telegram Group

Join our Facebook Group

   Join Whatsapp Group

Leave a Comment