गौकिन इमान ले – शुभम साहू, शर्मीला | CG New Songs Lyrics Video

 

गौकिन इमान ले – शुभम साहू, शर्मीला | CG New Songs Lyrics Video

 

Gaukin Iman Le Song Detail

Song Title: Gaukin Iman Le
Singers: Shubham Sahu and Sharmila Biswas
Lyrics: Arun Yadav
Music: Tawseef Jamal
Cast: Rajesh Yadav and Aarti Yadav
Label: Dreams Point
Lang: Chhattisgarhi
Year: 2021
गौकिन इमान ले - शुभम साहू, शर्मीला | CG New Songs Lyrics Video
TEJWIKI.IN

 

गौकिन इमान ले Lyrics Songs in hindi  

हाथ जोड़ मांगव गोरी
तोला ये भगवान ले
मया होगे रानी मोला
गौकिन ईमान ले

साथ तोर चाहव सजना
महु दिल अउ जान ले
मया होगे राजा मोला
गौकिन ईमान ले

हिरदय मा तोरे बसगे सुरतिया
पूजव तोला बनाके मूरतीया
मन मंदिर मा तोला बसायेव
रात दिन इही सपना सजायेव

धड़कन चले मोरे अब तोरे
नाम ले हां नाम ले हां

साथ तोर चाहव सजना
महु दिल अउ जान ले
मया होगे राजा मोला
गौकिन ईमान ले

अंग ले आ मोर अंग ला लगाले

सांस के खुशबू ले मन महका दे
दिल मा तोरे बनाहू ठिकाना
जल जल मरे चाहे बैरी जमाना

अंत नईहे अब कोनो
बुता काम के काम के

हाथ जोड़ मांगव गोरी
तोला ये भगवान ले
मया होगे रानी मोला
गौकिन ईमान ले

साथ तोर चाहव सजना
महु दिल अउ जान ले
मया होगे राजा मोला
गौकिन ईमान ले

गौकिन ईमान ले
गौकिन ईमान ले

Gaukin Iman Le Lyrics in English

Haath jod mangav gori
Tola ye bhagwan le
Maya hoge rani mola
Gaukin iman le

Saath tor chaahav sajna
Mahu dil aau jaan le
Maya hoge raja mola
Gaukin iman le

Hirday ma tore basge suratiya
Pujav tola banake muratiya
Man mandir ma tola basayev
Raat din ihi sapna sajayev

Dhadkan chale more ab tore
Naam le haan naam le haan

Saath tor chaahav sajna
Mahu dilo jaan le
Maya hoge raja mola
Gaukin iman le

Ang le aa mor ang la lagale
Saans ke khushbu le man mahka de
Dill ma tore banahu thikana
Jal jal mare chaahe bairi jamana

Ant naihe ab kono
Buta kaam le kaam le

Haath jod mangav gori
Tola ye bhagwan le
Maya hoge rani mola
Gaukin iman le

Saath tor chaahav sajna
Mahu dil aau jaan le
Maya hoge raja mola
Gaukin iman le

Gaukin iman le
Gaukin iman le

Conclusion

तो दोस्तों मुझे उम्मीद है की आपको हमारी यह लेख गौकिन इमान ले – शुभम साहू, शर्मीला | CG New Songs Lyrics Video जरुर पसंद आई होगी. मेरी हमेशा से यही कोशिश रहती है की readers को पूरी जानकारी प्रदान की जाये जिससे उन्हें किसी दुसरे sites या internet में उस article के सन्दर्भ में खोजने की जरुरत ही नहीं है. इससे उनकी समय की बचत भी होगी और एक ही जगह में उन्हें सभी information भी मिल जायेंगे.

यदि आपके मन में इस article को लेकर कोई भी doubts हैं या आप चाहते हैं की इसमें कुछ सुधार होनी चाहिए, तब इसके लिए आप नीचे comments लिख सकते हैं.यदि आपको यह लेख पसंद आया या कुछ सीखने को मिला तब कृपया इस पोस्ट को Social Networks जैसे कि Facebook, Twitter इत्यादि पर share कीजिये.

hi.wikipedia.org/wiki

गौकिन इमान ले – शुभम साहू, शर्मीला | CG New Songs Lyrics Video

Join our Telegram Group

Join our Facebook Group

   Join Whatsapp Group

Leave a Comment