गुलमोहर Gulmohar Nitin Dubey CG New Lyrics Songs Video 2024

 

 

गुलमोहर Gulmohar Nitin Dubey CG New Lyrics Songs Video 2024

Gulmohar Cg Song Detail

Song Title: Gulmohar
Singers: Nitin Dubey and Sharmila Biswas
Lyrics: Budhraj Chouhan
Music: Nitin Dubey
Cast: Prakash Manikpuri and Amita Sahu
Label: Nitin Dubey Official
Lang: Chhattisgarhi
Year: 2021
गुलमोहर Gulmohar Nitin Dubey CG New Lyrics Songs Video 2024
TEJWIKI.IN

Gulmohar Cg Song Lyrics in Hindi

हे हे हे हे आहा हा हा हा …
ला ला ला लाला लाला …

गुलमोहर सही मन लुभाय गोरी
तोर रूप किरण के लाली रे
झील सही तोर गहरी नयन
पंखुरी होंठ गुलाबी रे ….

गुलमोहर सही मन लुभाय गोरी
ओ ओ ओ ओ ओ ओ
ओ ओ ओ ओ ओ ओ

गुलमोहर सही मन लुभाय गोरी
तोर रूप किरण के लाली रे
झील सही तोर गहरी नयन
पंखुरी होंठ गुलाबी रे

झील सही तोर गहरी नयन
पंखुरी होंठ गुलाबी रे

अम्बर ले निकले चांद धरती मा आये रे
आँखी डहर रे तैं दिल मा समाये रे

प्रेम नगर ले जैसे इश्क जादी आये रे

मन भौरा सही गुनगुनाये सजन
तोर हीरो के जैसे रेंगायी रे
दिल के राजा मोर बादशाह
मन मोहे तोर सुखदायी रे

जादूगरनी जादू का चलाये हाय
डोर संग पतंग खीची चली जाये
कोयली सही बोली
मन लुभाये हाय
बाग बगीचा लहराये

संगमरमरी जैसे कंचन काया
जान मारे रंगरंगेली रे
संगमरमरी जैसे कंचन काया
जान मारे रंगरंगेली रे

का मैं रखो तोर नाम
मती भरमाये रे
हुस्न के मैं तोर गुलाम
रब्बा का बनाये रे

का तोर तारीफ करव
हावस तैं निराली रे

मन भौरा सही गुनगुनाये सजन
तोर हीरो के जैसे रेंगायी रे
दिल के राजा मोर बादशाह
मन मोहे तोर सुखदायी रे

आजा तोला सांस के सरगम बनालव
नैना के पुतरी मा छुपालव
सजना तोर नाव के मेंहदी राचालव
ओढ़नी बनाके सीने से लगालव

तैं जिनगी के पारस मणी
कोहिनूर हीरा जैसे पायेव रे
तैं जिनगी के पारस मणी
कोहिनूर हीरा जैसे पायेव रे

सोला बछर ले तोर बर
शिव पूजा करेंव रे
स्वर्ग ले भेजे भगवान
वरदान पायेव रे

मोर मन के नंबर वन
शहंशाह पायेव रे

गुलमोहर सही मन लुभाय गोरी
तोर रूप किरण के लाली रे
झील सही तोर गहरी नयन
पंखुरी होंठ गुलाबी रे

दिल के राजा मोर बादशाह
मन मोहे तोर सुखदायी रे

झील सही तोर गहरी नयन
पंखुरी होंठ गुलाबी रे …..

Gulmohar Cg Song Lyrics in English

He he he he aaha ha ha ha…
La la la lala lala …

Gulmohar sahi man lubhay gori
Tor roop kiran ke laali re
Jheel sahi tor gahri nayan
Pankhuri hoonth gulabi re ….

Gulmohar sahi man lubhay gori
O o o o o o
O o o o o o

Gulmohar sahi man lubhay gori
Tor roop kiran ke laali re
Jheel sahi tor gahri nayan
Pankhuri hoonth ke gulabi re

Jheel sahi tor gahri nayan
Pankhuri hoonth ke gulabi re

Ambar le nikle chaand dharti ma aaye
Aankhi dahar re tain dil ma samaye re

Prem nagar le jaise ishq jaadi aaye re

Man bhaura sahi gungunaaye sajan
Tor hero ke jaise rengayi re
Dil ke raja mor badsaha
Man mohe tor sukhdaayi re

Jaadugarni jaadu ka chalaye haay
Dor sang patang khinchi chali jaaye
Koyali sahi boli man lubhaye haay
Bag Bagicha Lahraye

Sangmarmari jaise kanchan kaaya
Jaan mare rangreli re
Sangmarmari jaise kanchan kaaya
Jaan mare rangreli re

Ka mai rakhaw tor naam
Mati bharmaye re
Husn ke mai tor gulam
Rabba ka banaye re

Ka tor taarif karav
Haws tain nirali re

Man bhaura sahi gungunaye sajan
Tor hero ke jaise rengayi re
Dil ke raja mor badsaha
Man mohe tor sukhdayi re

Aaja tola saans ke sargam banalav
Naina ke putri ma chupalav
Sajna tor naav ke mehandi rachalav
Odhni banake seene se lagalav

Tain jingi ke paras mani
Kohinoor heera jaise paayev re
Tain jingi ke paras mani
Kohinoor heera jaise paayev re

Sola bachar le tor bar
Shiv pooja karev re
Swarg le bheje bhagwan
Wardaan payev re

Mor mann ke naumber one
Sahansaah payev re

Gulmohar sahi man lubhay gori
Tor roop kiran ke laali re
Jheel sahi tor gahri nayan
Pankhuri hoonth ke gulabi re

Dil ke raja mor badsaha
Man mohe tor sukhdayi re

Jheel sahi tor gahri nayan
Pankhuri hoonth ke gulabi re …..

गुलमोहर Gulmohar Nitin Dubey

Conclusion

तो दोस्तों मुझे उम्मीद है की आपको हमारी यह लेख गुलमोहर Gulmohar Nitin Dubey CG New Lyrics Songs Video 2024 जरुर पसंद आई होगी. मेरी हमेशा से यही कोशिश रहती है की readers को पूरी जानकारी प्रदान की जाये जिससे उन्हें किसी दुसरे sites या internet में उस article के सन्दर्भ में खोजने की जरुरत ही नहीं है. इससे उनकी समय की बचत भी होगी और एक ही जगह में उन्हें सभी information भी मिल जायेंगे.

यदि आपके मन में इस article को लेकर कोई भी doubts हैं या आप चाहते हैं की इसमें कुछ सुधार होनी चाहिए, तब इसके लिए आप नीचे comments लिख सकते हैं.यदि आपको यह लेख पसंद आया या कुछ सीखने को मिला तब कृपया इस पोस्ट को Social Networks जैसे कि Facebook, Twitter इत्यादि पर share कीजिये.

hi.wikipedia.org/wiki

गुलमोहर Gulmohar Nitin Dubey CG New Lyrics Songs Video 2024

Join our Telegram Group

Join our Facebook Group

   Join Whatsapp Group

Leave a Comment