हरियर के लुगरा Monika Verma CG Lyrics Songs Video 2024

 

हरियर के लुगरा Monika Verma CG Lyrics Songs Video 2024

Hariyar Ke Lugra Cg Song Detail

Song Title: Hariyar Ke Lugra
Singer: Vishvahar Omesh, Monika Verma
Lyrics: Ashish Ware
Music: Parvez Khan
Cast: Tushar Chakradhari, Tiranjali Goswami
Label: Omesh Projects Official
हरियर के लुगरा Monika Verma CG Lyrics Songs Video 2024
TEJWIKI.IN

Hariyar Ke Lugra Lyrics in Hindi

सुन का कहत हे
ये सजना ये कंगना मोर
कब लेके जाबे
तैं डोली म अंगना तोर

सुन का कहत हे
ये सजना ये कंगना मोर
कब लेके जाबे
तैं डोली म अंगना तोर

पहली पिरित के
नशा मोला चढ़गे
रतिहा म रोज देखव
घेरी बेरी सपना तोर

हरियर के लुगरा तोर
भाये रे सवरेंगी मोर
देखव जब धड़कन ला
बढ़ाये रे दीवानी मोर

झूल झूल के रेंगना तोर
भाये रे जवारा मोर
देखव जब धड़कन ला
बढ़ाये रे दीवाना मोर

रही रही के तोर रद्दा देखत हव
कोनो खबर तोर आये नहीं
सुध बिसराए बैठे हवव
कुछु मोला अब तो भाये नहीं

करले अगोरा अब मोर सजना
सुरता हे मोला मैं भुलाये नहीं
मैं हर दे हव जो वचन मया के
वो हर खाली अब जाए नहीं

पहली पिरित के
नशा मोला चढ़गे
रतिहा म रोज देखव
घेरी बेरी सपना तोर

हरियर के लुगरा तोर
भाये रे सवरेंगी मोर
देखव जब धड़कन ला
बढ़ाये रे दीवानी मोर

तोरे बर मैं संजोत हावव
मैं अब दिन रात रे
दुल्हीन बनके सुन मोर सजना
जाहू अब तोर साथ रे

लेके बैंड बाजा गोरी
आहू मैं बारात रे
मेहंदी रचाले गोरी
तैं दुनो हाथ रे

मैं हर देथो ये वचन तोला आजा
ये हर खाली कभू जाए नहीं

पहली पिरित के
नशा मोला चढ़गे
रतिहा म रोज देखव
घेरी बेरी सपना तोर

हरियर के लुगरा मोर
भाये रे जवारा मोर
देखव जब धड़कन ला
बढ़ाये रे दीवाना मोर

हरियर के लुगरा तोर
भाये रे सवरेंगी मोर
देखव जब धड़कन ला
बढ़ाये रे दीवानी मोर

Video – Hariyar Ke Lugra

Hariyar Ke Lugra Lyrics in English

Sun ka kahat he
Ye sajana ye kangna mor
Kab leke jaabe
Tain doli ma angna tor

Sun ka kahat he
Ye sajana ye kangna mor
Kab leke jaabe
Tain doli ma angna tor

Pahli pirit ke
Nasha mola chadge
Ratiha ma roj dekhav
Gheri beri sapna tor

Hariyar ke lugra tor
Bhaye re sawrengi mor
Dekhav jab dhadkan la
Badhaye re diwani mor

Jhul jhul ke rangna tor
Bhay re jawara mor
Dekhav jab dhadkan la
Badhaye re diwana mor

Rahi rahi ke tor radda dekhat haw
Kono khabar tor aaye nahi
Sudh bisraye baithe hawav
Kuchu mola ab to bhaye nahi

Karle agora ab mor sajana
Surta he mola main bhulaye nahi
Mai har de haw jo vachan maya ke
Wo har khali ab jaye nahi

Pahli pirit ke
Nasha mola chadge
Ratiha ma roj dekhav
Gheri beri sapna tor

Hariyar ke lugra tor
Bhaye re sawrengi mor
Dekhav jab dhadkan la
Badhaye re diwani mor

Tore bar main sanjot hawav
Main ab din raat re
Dulhin banke sun mor sajana
Jaahu ab tor saath re

Leke baind baja gori
Aahu main barat re
Mehandi rachale gori
Tain duno haath re

Main har detho ye wachan tola aaja
Ye har khali kabhu jaaye nahi

Pahli pirit ke
Nasha mola chadge
Ratiha ma roj dekhav
Gheri beri sapna tor

Hriyar ke lugra mor
Bhaye r jawara mor
Dekhaw jab dhadkan la
Badhaye re diwana mor

Hriyar ke lugra tor
Bhaye re sawrengi mor
Dekhav jab dhadkan la
Badhaye re diwani mor

Conclusion

तो दोस्तों मुझे उम्मीद है की आपको हमारी यह लेख हरियर के लुगरा Monika Verma CG Lyrics Songs Video 2024 जरुर पसंद आई होगी. मेरी हमेशा से यही कोशिश रहती है की readers को पूरी जानकारी प्रदान की जाये जिससे उन्हें किसी दुसरे sites या internet में उस article के सन्दर्भ में खोजने की जरुरत ही नहीं है. इससे उनकी समय की बचत भी होगी और एक ही जगह में उन्हें सभी information भी मिल जायेंगे.

यदि आपके मन में इस article को लेकर कोई भी doubts हैं या आप चाहते हैं की इसमें कुछ सुधार होनी चाहिए, तब इसके लिए आप नीचे comments लिख सकते हैं.यदि आपको यह लेख पसंद आया या कुछ सीखने को मिला तब कृपया इस पोस्ट को Social Networks जैसे कि Facebook, Twitter इत्यादि पर share कीजिये.

hi.wikipedia.org/wiki

हरियर के लुगरा Monika Verma CG Lyrics Songs Video 2024

Join our Telegram Group

Join our Facebook Group

   Join Whatsapp Group

Leave a Comment