झोर बोहागे Jhor Bohage – Vishvahar Omesh | CG Lyrics Songs

 

झोर बोहागे Jhor Bohage – Vishvahar Omesh | CG Lyrics Songs 

Jhor Bohage Cg Song Detail

Song Title: Jhor Bohage
Singer: Vishvahar Omesh and Vaijanti Yadav
Lyrics: Jagjeewan Jangde
Music: Parvez Khan
Cast: Shashikant Manikpuri and Muskan Naina
Label: Rangde Creation
Lang: Chhattisgarhi
Year: 2021
झोर बोहागे Jhor Bohage - Vishvahar Omesh | CG Lyrics Songs
TEJWIKI.IN

Jhor Bohage Cg Song Lyrics in Hindi

बचपन के तैं मोर प्यार रे
हां प्यार रे हां प्यार रे

हां बचपन के तैं मोर प्यार रे
हां प्यार रे हां प्यार रे
देखे रहेंव तोला
काली के बाजार में बाजार में

तोर जवानी देखके कतको झन के

एदे झोर बोहागे पड़के तोरे चक्कर म
एदे झोर बोहागे पड़के तोरे चक्कर म

बचपन के तैं मोर प्यार रे
हां प्यार रे हां प्यार रे

थोकिन तीर म तैं आना
जल जाही ये जमाना
तोर प्यार के रस चख लों
अड़बड़ मीठा हस जानम

अरे जा रे तैं मवाली
मोर पिछु झन तैं आना
मोर बाली हे उमरिया
छुबे त जल तैं जाबे

हे आ जलादेना त मोरे तन ला

एदे झोर बोहागे पड़के तोरे चक्कर म
एदे झोर बोहागे पड़के तोरे चक्कर म

सारंगढ़ के हव राजा मैं
बनजा तैं मोर रानी
नवा नवा जिला बनगेहे
आजा तोला घुमाहूं

महु रायपुर के रानी हव
तोर कस कतको पड़े हे
भंवरा कस तैं झन मंडरा रे
नाजुक सी मैं कली हव

हे तोर जवानी देखके कतको झन के

एदे झोर बोहागे पड़के तोरे चक्कर म
एदे झोर बोहागे पड़के तोरे चक्कर म

बचपन के तैं मोर प्यार रे
हां प्यार रे हां प्यार रे
देखे रहेंव तोला
काली के बाजार में बाजार में

तोर जवानी देखके कतको झन के

एदे झोर बोहागे पड़के तोरे चक्कर म
एदे झोर बोहागे पड़के तोरे चक्कर म

झोर बोहागे Jhor

Jhor Bohage Cg Song Lyrics in English

Bachpan ke tain mor pyar re
Haan pyar re haan pyar re

Haan bachpan ke tain mor pyar re
Haan pyar re haan pyar re
Dekhe rahaw tola
Kali ke bajar mein bajar mein

Tor jawani dekhke katko jhan ke

Ede jhor bohage padke tore chakkar ma
Ede jhor bohage padke tore chakkar ma

Thokin teer ma tain aana
Jal jaahi ye jamana
Tor pyar ke ras chakh lo
Adbad mitha has janam

Are ja re tain mawali
Mor pichu jhan tain aana
Mor bali he umariya
Chube ta jal tain jaabe

He aa jaladena ta more tan la

Ede jhor bohage padke tore chakkar ma
Ede jhor bohage padke tore chakkar ma

Sarangadh ke haw raja main
Banja tain mor rani
Nava nava jila banehe
Aaja tola ghumaahu

Mahu raipur ke rani haw
Tor kas katko pade he
Bhanwra kas tain jhan mandra re
Najuk si main kali haw

He tor jawani dekhke katko jhan ke

Ede jhor bohage padke tore chakkar ma
Ede jhor bohage padke tore chakkar ma

Bachpan ke tain mor pyar re
Haan pya re haan pyar re
Dekhe rahev tola
Kali ke bajar mein bajar mein

Tor jawani dekhke katko jhan ke

Ede jhor bohage padke tore chakkar ma
Ede jhor bohage padke tore chakkar ma

Conclusion

तो दोस्तों मुझे उम्मीद है की आपको हमारी यह लेख झोर बोहागे Jhor Bohage – Vishvahar Omesh | CG Lyrics Songs  जरुर पसंद आई होगी. मेरी हमेशा से यही कोशिश रहती है की readers को पूरी जानकारी प्रदान की जाये जिससे उन्हें किसी दुसरे sites या internet में उस article के सन्दर्भ में खोजने की जरुरत ही नहीं है. इससे उनकी समय की बचत भी होगी और एक ही जगह में उन्हें सभी information भी मिल जायेंगे.

यदि आपके मन में इस article को लेकर कोई भी doubts हैं या आप चाहते हैं की इसमें कुछ सुधार होनी चाहिए, तब इसके लिए आप नीचे comments लिख सकते हैं.यदि आपको यह लेख पसंद आया या कुछ सीखने को मिला तब कृपया इस पोस्ट को Social Networks जैसे कि Facebook, Twitter इत्यादि पर share कीजिये.

hi.wikipedia.org/wiki

झोर बोहागे Jhor Bohage – Vishvahar Omesh | CG Lyrics Songs

Join our Telegram Group

Join our Facebook Group

   Join Whatsapp Group

Leave a Comment