का जादू डारे – ज्योति कंवर | CG Love Songs Lyrics- 2024

का जादू डारे – ज्योति कंवर | CG Love Songs Lyrics- 2024

 

Ka Jaadu Dare Cg Song Detail

Song Title: Ka Jaadu Dare
Singer: Jyoti Kawar
Lyrics: Kushal Mahant
Music: Kushal Mahant
Genre: Cg Folk Song
Cast: Kajal Kaushik, Khintri Yadav
Label: Sundrani Music

 

का जादू डारे - ज्योति कंवर | CG Love Songs Lyrics- 2024
TEJWIKI.IN

 

का जादू डारे – ज्योति कंवर | CG Love Songs Lyrics- 2024

 

का जादू डारे
हाय हाय डारे मोला डारे रे

मन म समागे मनबसिया रे मोर
दिल म समागे रंगरसिया रे मोर

का जादू डारे
हाय हाय डारे मोला डारे रे

मन म समागे मनबसिया रे मोर
दिल म समागे रंगरसिया रे मोर

रतिया म मोला नींद नई आवय
दिन नई आवय राजा चैन रे
दिन नई आवय राजा चैन

तोरेच सुरता आथे मोला
सपना देखय तोर नैन रे
सपना देखय तोर नैन

कैसे मैं बतावव राजा
का होगे मोला रे
कैसे मैं बतावव राजा
का होगे मोला ना ….

मन म समागे मनबसिया रे मोर
दिल म समागे रंगरसिया रे मोर

का जादू डारे
हाय हाय डारे मोला डारे रे

मन म समागे मनबसिया रे मोर
दिल म समागे रंगरसिया रे मोर

छतिया म मोरे बान मारे
मीठ मीठ बोली राजा तोर रे
मीठ मीठ बोली राजा तोर

काबर तैं हा मोला सताये
का हाल होगे देख मोर रे
का हाल होगे देख मोर

अब तो आजा सईयां झन तरसा रे
अब आजा सईयां झन तरसा रे ….

मन म समागे मनबसिया रे मोर
दिल म समागे रंगरसिया रे मोर

का जादू डारे
हाय हाय डारे मोला डारे रे

मन म समागे मनबसिया रे मोर
दिल म समागे रंगरसिया रे मोर
दिल म समागे रंगरसिया रे मोर

Video – Ka Jaadu Dare

Ka Jaadu Dare Cg Song Lyrics in English

Ka jaadu dare
Hay hay dare mola dare re

Man ma samage manbasiya re mor
Dil ma samage rangrasiya re mor

Ka jaadu dare
Hay hay dare mola dare re

Man ma samage manbasiya re mor
Dil ma samage rangrasiya re mor

Ratiya ma mola nind nai aavay
Din nai avay raja chain re
Din avay raja chain

Torech surta aathe mola
Sapna dekhay tor nain re
Sapna dekhay tor nain

Kaise mai batavav raja
Ka hoge mola re
Kaise mai batavav raja
Ka hoge mola na ….

Man ma samage manbasiya re mor
Dil ma samage rangrasiya re mor

Ka jaadu dare
Hay hay dare mola dare re

Man ma samage manbasiya re mor
Dil ma samage rangrasiya re mor

Chatiya ma more baan mare
Mith mith boli raja tor re
Mith mith boli raja tor

Kabar tain ha mola sataye
Ka hal hoge dekh mor re
Ka hal hoge dekh mor

Ab to aaja saiyaan jhan tarsa re
Ab to aaja saiyaan jhan tarsa re ….

Man ma samage manbasiya re mor
Dil ma samage rangrasiya re mor

Ka jaadu dare
Hay hay dare mola dare re

Man ma samage manbasiya re mor
Dil ma samage rangrasiya re mor
Dil ma samage rangrasiya re mor

लोग ढूंढ रहे हैं –

Conclusion

तो दोस्तों मुझे उम्मीद है की आपको हमारी यह लेख का जादू डारे – ज्योति कंवर | CG Love Songs Lyrics- 2024 जरुर पसंद आई होगी. मेरी हमेशा से यही कोशिश रहती है की readers को पूरी जानकारी प्रदान की जाये जिससे उन्हें किसी दुसरे sites या internet में उस article के सन्दर्भ में खोजने की जरुरत ही नहीं है. इससे उनकी समय की बचत भी होगी और एक ही जगह में उन्हें सभी information भी मिल जायेंगे.

यदि आपके मन में इस article को लेकर कोई भी doubts हैं या आप चाहते हैं की इसमें कुछ सुधार होनी चाहिए, तब इसके लिए आप नीचे comments लिख सकते हैं.यदि आपको यह लेख पसंद आया या कुछ सीखने को मिला तब कृपया इस पोस्ट को Social Networks जैसे कि Facebook, Twitter इत्यादि पर share कीजिये.

hi.wikipedia.org/wiki

का जादू डारे – ज्योति कंवर | CG Love Songs Lyrics- 2024

Join our Telegram Group

Join our Facebook Group

   Join Whatsapp Group

Leave a Comment