का साबुन चुपरथस गोरी – दिलीप षडंगी | CG Lyrics Songs Video

 

का साबुन चुपरथस गोरी Song Detail

 

Song Title: Ka Sabun Chuparthas Gori
Singer: Dilip Shadangi
Lyrics: Krishna Chauhan
Music: Shri Ram Rathore
Cast: No information Available Yet
Label: SB Music Korba

का साबुन चुपरथस गोरी - दिलीप षडंगी | CG Lyrics Songs Video
TEJWIKI.IN

 

का साबुन चुपरथस गोरी लिरिक्स  in Hindi

 

का साबुन चुपरथस गोरी
का साबुन चुपरथस गोरी
अरे चम चम चमकथस तैं
हाय भर आईस देहे तोर
का विटामिन खावथस
का विटामिन खावथस
(1x)

हाई हील पहिर के कनिहा ला लचकात
जोन टाइम जाथस पढ़े
ए गोरी जोन टाइम जाथस पढ़े

टुरा मन के सीटी बाजे
कहे ओये ओये हाय

भूरी आंखी वाली
तोर होंठ लाली लाली

दिल मोर गाना गावत हे
भूरी भूरी नरियावत हे
दिल मोर गाना गावत हे
भूरी भूरी नरियावत हे

 

हाई हील पहिर के कनिहा ला लचकात
जोन टाइम जाथस पढ़े
ए गोरी जोन टाइम जाथस पढ़े

टुरा मन के सीटी बाजे
कहे ओये ओये हाय
कन्हू नई जावत हे पढ़े
ए गोरी कन्हू नई जावत हे पढ़े

जम्मो टुरा तोला देखत हाँसत रहिथे
जम्मो टुरा तोला देखत हाँसत रहिथे
कन्हू ला नी धक्का पड़े
जम्मो टुरा तोला देखत हाँसत रहिथे
कन्हू ला नी धक्का पड़े

कॉपी कोहनी म मसके हावस
कॉपी कोहनी म मसके हावस
पढ़े कॉलेज ला जावत हस
तोर चर्चा जम्मो जगह
तोर चर्चा जम्मो जगह
कॉलेज के क्वीन कहाथस
कॉलेज के क्वीन कहाथस

आंखी ला मटकाथस चुंदी ला झटकाथस
उड़े जुलुफ तोर सजाथस
ए गोरी उड़े जुलुफ तोर सजाथस
रद्दा के लोग बाग जम्मो रहे जाये अब्बाक

मारे छुरी मोर भूरी
ए टुरी टुरा तैयार हे
कहदे ना प्यार हे (3x)

आंखी ला मटकाथस चुंदी ला झटकाथस
उड़े जुलुफ तोर सजाथस
ए गोरी उड़े जुलुफ तोर सजाथस
रद्दा के लोग बाग जम्मो रहे जाये देखत
काबर एक्सीडेंट कराथस
ए गोरी काबर एक्सीडेंट कराथस

करिया घुंघरालु बाल तोर गोरी वो
करिया घुंघरालु बाल तोर गोरी वो
काबर तैं मोला सताथस

काय सेंट लगायेहस गोरी
काय सेंट लगायेहस गोरी
जम्मो हाय हाय नारियावत हे
जम्मो हाय हाय नारियावत हे
अरे दिन भर तोर गली जाथों
का तैं मोहिनी डारे हस
का तैं मोहिनी डारे हस

Ka Sabun Chuparthas Gori Lyrics in English

Ka sabun chuparthas gori
Ka sabun chuparthas gori
Are cham cham chamkathas tain
Are bhar aayis dehe tor
Ka vitamin khawathas
Ka vitamine khawathas
(1x)

High heel pahir ke kaniha la lachkat
Jon time jathas padhe
Ae gori jon time jathas padhe

Tura man ke seeti baje
Kare oye oye haay

Bhuri aankhi wali
Tor honth lali lali

Dil mor gana gawat he
Bhuri bhuri nariyawat he
Dil mor gana gawat he
Bhuri bhuri nariyawat he

High heel pahir ke kaniha la lachkat
Jon time jathas padhe
Ae gori jon time jathas padhe

Tura man ke seeti baje
Kare oye oye haay
Kanhu nai jawat he padhe
Ae gori kanhu nai jawat he padhe

Jammo tura tola dekhat hasat rahithe
Jammo tura tola dekhat hasat rahithe
Kanhu la ni dhakka pade
Jammo tura tola dekhat hasat rahithe
Kanhu la ni dhakka pade

Copy kohni ma maske hawas
Copy kohni ma maske hawas
Padhe collage la jawat has
Tor charcha jammo jagah (1x)
Collage ke queen kahathas (1x)

Aankhi la matkathas chundi la jhatkathas
Ude juluf tor sajathas
Ae gori ude juluf tor sajathas
Radda ke log bag jammo rah jaye abbak

Mare churi mor bhuri
Ae turi tura taiyaar he
Kade na pyar he (3x)

Aankhi la matkathas chundi la jhatkathas
Ude juluf tor sajathas
Ae gori ude juluf tor sajathas
Radda ke log bag jammo rah jaye abbak
Kabar accident karathas
Ae gori kabar accident karathas

Kariya ghunghralu baal tor gori wo
Kariya ghunghralu baal tor gori wo
Kabar tain mola satathas

Kaay sent lagayehas gori
Kaay sent lagayehas gori
Jammo haay haay nariyawathe
Jammo haay haay nariyawathe
Are din bhar tor gali jatho
Ka tain mohani dare has (1x)

लोग ढूंढ रहे हैं –

Conclusion

तो दोस्तों मुझे उम्मीद है की आपको हमारी यह लेख का साबुन चुपरथस गोरी – दिलीप षडंगी | CG Lyrics Songs Video जरुर पसंद आई होगी. मेरी हमेशा से यही कोशिश रहती है की readers को पूरी जानकारी प्रदान की जाये जिससे उन्हें किसी दुसरे sites या internet में उस article के सन्दर्भ में खोजने की जरुरत ही नहीं है. इससे उनकी समय की बचत भी होगी और एक ही जगह में उन्हें सभी information भी मिल जायेंगे.

यदि आपके मन में इस article को लेकर कोई भी doubts हैं या आप चाहते हैं की इसमें कुछ सुधार होनी चाहिए, तब इसके लिए आप नीचे comments लिख सकते हैं.यदि आपको यह लेख पसंद आया या कुछ सीखने को मिला तब कृपया इस पोस्ट को Social Networks जैसे कि Facebook, Twitter इत्यादि पर share कीजिये.

hi.wikipedia.org/wiki

का साबुन चुपरथस गोरी – दिलीप षडंगी | CG Lyrics Songs Video

Join our Telegram Group

Join our Facebook Group

   Join Whatsapp Group

Leave a Comment