का तैं रूप निखारे चंदैनी – नितिन दुबे, चंपा निषाद | CG Love Song Lyrics

का तैं रूप निखारे चंदैनी – नितिन दुबे, चंपा निषाद | CG Love Song Lyrics

 

का तैं रूप निखारे चंदैनी - नितिन दुबे, चंपा निषाद | CG Love Song Lyrics
TEJWIKI.IN

 

Ka Tai Rup Nikhare Chandaini Song Detail

 

Song Title: Ka Tai Rup Nikhare Chandaini
Singer: Nitin Dubey and Champa Nishad
Lyrics: Budhraj Chouhan
Music: Nitin Dubey
Cast: Mann Qureshi and Anikriti Chowhan
Movie: Mister Majnu
Label: Sundrani Music

 

का तैं रूप निखारे चंदैनी – नितिन दुबे, चंपा निषाद | CG Love Song Lyrics

 

हे हे हे हे हे हे …..
आहा हा हा हा हा ….

का तैं रूप निखारे चंदैनी …..
चेहरा हीरा सही झिलमिलावथे रे …..

का तैं रूप निखारे चंदैनी
चेहरा हीरा सही झिलमिलावथे रे
चंदा सही जगमगावथे रे

जोन गली निकले रात रानी
केतकी केवड़ा सही महमहावथे रे
मोंगरा सही महमहावथे रे

प्रेम नगर के राजकुमारी
तोर होंठ पुजा के थारी
(1x)
तोर खुशबू मा मन गुदगुदावथे रे ….
गुदगुदावथे

 

मन ला मोही डारे मन मतौना
मोला बही बरन मन हा लागथे रे
बही बरन मन हा लागथे ….

गजब कशिश हे तोर दिलकश अदा मा
हाय रे पतरेंगी ….
रेशमी रेशमी चुम लेतेव तोर बदन गुलाबी
(1x)

मोर मया के तैही खजाना
दिल मा लिखे तोरे अफसाना
(1x)
कस्तूरी बदन बहकावथे रे …..
बहकावथे

मन ला मोही डारे मन मतौना
मोला बही बरन मन हा लागथे रे
बही बरन मन हा लागथे ….

लाखो हजारो मा नई हे
कोनो तोर जैसे दीवाना
कंठ मा जादू तोर सांस के
सरगम मा मोला बसाना
(1x)

बन जा मोर मयारू जोड़ी
बांध ले मया के डोरी
(1x)
मोर मन के कोयली गीत गावथे रे …..
गीत गावथे

का तैं रूप निखारे चंदैनी
चेहरा हीरा झिलमिलावथे रे ..
चंदा सही जगमगावथे रे …

मन ला मोही डारे मन मतौना
मोला बही बरन मन हा लागथे रे..
बही बरन मन हा लागथे रे …

Video – Ka Tai Rup Nikhare Chandaini

Ka Tai Rup Nikhare Chandaini Lyrics in English

 

He he he he he he ….
Aaha ha ha ha ha ….

Ka tai rup nikhare chandaini ….
Chehra heera sahi jhilmilawathe re…

Ka tai rup nikhare chandaini
Chehra heera sahi jhilmilawathe re
Chanda sahi jagmagawathe re

Jon gali nikle raat rani
Kekti kevda sahi mamhawathe re
Mongra sahi mamhawathe re

Prem nagar ke rajkumari
Tor hoonth pooja ke thari
(1x)
Tor khushbu ma man gudawathe re.
Gudgudawathe

Man la mohi dare mor matauna
Mola bahi baran man ha lagathe re
Bahi baran man ha lagathe …

Gajab he tor dilkash ada ma
Haay re patrengi….
Reshmi reshmi chum letev
Tor badan gulabi
(1x)

Mor maya ke taihi khajana
Dil ma likhe afsana
(1x)
Kasturi badan bahkawathe re….
Bahakawathe

Man la mohi dare mor matauna
Mola bahi baran man ha lagathe re
Bahi baran man ha lagathe ….

Lakho hajaro ma nai he
Kono tor jaise deewana
Kanth ma jaadu tor saans ke
Sargam ma mola
(1x)

Ba ja mor mayaru jodi
Bandh le maya ke dori
(1x)
Mor man ke koyali geet gawathe re
Geet gawathe

Ka tai rup nikhare chandaini
Chehra heera sahi jhilmilawathe re
Chanda sahi jagmagawathe re

Man la mohi dare mor matauna
Mola bahi baran man ha lagathe re
Bahi baran man ha lagathe ….

लोग ढूंढ रहे हैं –

Conclusion

तो दोस्तों मुझे उम्मीद है की आपको हमारी यह लेख का तैं रूप निखारे चंदैनी – नितिन दुबे, चंपा निषाद | CG Love Song Lyrics  जरुर पसंद आई होगी. मेरी हमेशा से यही कोशिश रहती है की readers को पूरी जानकारी प्रदान की जाये जिससे उन्हें किसी दुसरे sites या internet में उस article के सन्दर्भ में खोजने की जरुरत ही नहीं है. इससे उनकी समय की बचत भी होगी और एक ही जगह में उन्हें सभी information भी मिल जायेंगे.

यदि आपके मन में इस article को लेकर कोई भी doubts हैं या आप चाहते हैं की इसमें कुछ सुधार होनी चाहिए, तब इसके लिए आप नीचे comments लिख सकते हैं.यदि आपको यह लेख पसंद आया या कुछ सीखने को मिला तब कृपया इस पोस्ट को Social Networks जैसे कि Facebook, Twitter इत्यादि पर share कीजिये.

hi.wikipedia.org/wiki

का तैं रूप निखारे चंदैनी – नितिन दुबे, चंपा निषाद | CG Love Song Lyrics

Join our Telegram Group

Join our Facebook Group

   Join Whatsapp Group

Leave a Comment