काने मा बाली अऊ गोरा गोरा गाल – सुनील सोनी | CG Lyrics Songs

काने मा बाली अऊ गोरा गोरा गाल – सुनील सोनी | CG Lyrics Songs

गीत – काने मा बाली अऊ गोरा गोरा गाल
प्रकार – फ़िल्मी
सिंगर – सुनील सोनी, अल्का चंद्राकर
लेखक – ____
म्यूजिक कंपनी – Sundrani
काने मा बाली अऊ गोरा गोरा गाल - सुनील सोनी | CG Lyrics Songs
TEJWIKI.IN

 

काने मा बाली अऊ गोरा गोरा गाल Songs  Details

काने मा बाली अऊ गोरा गोरा गाल गोरा गोरा गाल ||एले||
तोर घर ला बनाहू अपन ससुराल अपन ससुराल ||एले||

नीला दुपट्टा कुर्ती के रंग लाल कुर्ती के रंग लाल ||एले||
जादा मया झन करबे हो जाही जिव के काल हो जाही जिव के काल ||एले||

अरे हाय रे तै रानी चुम्बक ता मै तोर लोहा 2
अईसे का जादू डारे तै का बंधना बांधे तोर मया मा फ़ांस डारे मोला 2

अरे जारे तोर सही देखे हाओ कतको दीवाना 2
तोर मुखड़ा ला टार मोला लाइन ला मार नई ते झगडा मता देहु न 2

नदिया मा डोंगा खेवत रहिगेव खेवत रहिगेव ||एले||
तोर पल्लो उडागे देखत रहिगेव देखत रहिगेव ||एले||

लोटा भई लोटा उंडाहा लोटा उंडाहा लोटा  ||एले||
अरे टूरा तोर हावे नियत खोटा नियत खोटा ||एले||

अरे हाय रे मोबाइल मा मै देहु मिसकल तोला 2
केरा बारी मा अ जाबे लारी मा आ जाबे छै बजे संझा के बेरा 2

अरे जारे मोबाइल मा सेखी बघार झन तै हा 2
एरिया कवरेज ले बाहर हे इहा कहा टावर हे कान मा टेकाए काबर एला 2

फिरिज के लस्सी पियाहु तोला वो पियाहु तोला वो ||एले||
तै हा कही दे रानी बिहाहू तोला वो बिहाहू तोला वो ||एले||

डारा पीवरा के पाना हा झरगे पाना हा झरगे ||एले||
तै मोला का बिहाबे कोचरहा परगे कोचरहा परगे||एले||

काने मा बाली अऊ गोरा गोरा गाल गोरा गोरा गाल ||एले||
तोर घर ला बनाहू अपन ससुराल अपन ससुराल ||एले||

नीला दुपट्टा कुर्ती के रंग लाल कुर्ती के रंग लाल ||एले||
जादा मया झन करबे हो जाही जिव के काल हो जाही जिव के काल ||एले||

 

Kaane Ma Baalee Aoo Gora Gora Gaal Gora Gora Gaal ||Ele||
Tor Ghar La Banaahoo Apan Sasuraal Apan Sasuraal ||Ele||

Neela Dupatta Kurtee Ke Rang Laal Kurtee Ke Rang Laal ||Ele||
Jaada Maya Jhan Karabe Ho Jaahee Jiv Ke Kaal Ho Jaahee Jiv Ke Kaal ||Ele||

 Are Haay Re Tai Raanee Chumbak Ta Mai Tor Loha 2
Aeese Ka Jaadoo Daare Tai Ka Bandhana Baandhe Tor Maya Ma Faans Daare Mola 2 

Are Jaare Tor Sahee Dekhe Hao Katako Deevaana 2
Tor Mukhada La Taar Mola Lain La Maar Naee Te Jhagada Mata Dehu Na 2

 Nadiya Ma Donga Khevat Rahigev Khevat Rahigev ||Ele||
Tor Pallo Udaage Dekhat Rahigev Dekhat Rahigev ||Ele||

Lota Bhee Lota Undaaha Lota Undaaha Lota ||Ele||
Are Toora Tor Haave Niyat Khota Niyat Khota ||Ele||

 Are Haay Re Mobail Ma Mai Dehu Misakal Tola 2
Kera Baaree Ma A Jaabe Laaree Ma Aa Jaabe Chhai Baje Sanjha Ke Bera 2 

Are Jaare Mobail Ma Sekhee Baghaar Jhan Tai Ha 2
Eriya Kavarej Le Baahar He Iha Kaha Taavar He Kaan Ma Tekae Kaabar Ela 2

 Phirij Ke Lassee Piyaahu Tola Vo Piyaahu Tola Vo ||Ele||
Tai Ha Kahee De Raanee Bihaahoo Tola Vo Bihaahoo Tola Vo ||Ele||

Daara Peevara Ke Paana Ha Jharage Paana Ha Jharage ||Ele||
Tai Mola Ka Bihaabe Kocharaha Parage Kocharaha Parage||Ele||

 Kaane Ma Baalee Aoo Gora Gora Gaal Gora Gora Gaal ||Ele||
Tor Ghar La Banaahoo Apan Sasuraal Apan Sasuraal ||Ele||

Neela Dupatta Kurtee Ke Rang Laal Kurtee Ke Rang Laal ||Ele||
Jaada Maya Jhan Karabe Ho Jaahee Jiv Ke Kaal Ho Jaahee Jiv Ke Kaal ||Ele||

लोग ढूंढ रहे हैं –

Conclusion

तो दोस्तों मुझे उम्मीद है की आपको हमारी यह लेख काने मा बाली अऊ गोरा गोरा गाल – सुनील सोनी | CG Lyrics Songsजरुर पसंद आई होगी. मेरी हमेशा से यही कोशिश रहती है की readers को पूरी जानकारी प्रदान की जाये जिससे उन्हें किसी दुसरे sites या internet में उस article के सन्दर्भ में खोजने की जरुरत ही नहीं है. इससे उनकी समय की बचत भी होगी और एक ही जगह में उन्हें सभी information भी मिल जायेंगे.

यदि आपके मन में इस article को लेकर कोई भी doubts हैं या आप चाहते हैं की इसमें कुछ सुधार होनी चाहिए, तब इसके लिए आप नीचे comments लिख सकते हैं.यदि आपको यह लेख पसंद आया या कुछ सीखने को मिला तब कृपया इस पोस्ट को Social Networks जैसे कि Facebook, Twitter इत्यादि पर share कीजिये.

hi.wikipedia.org/wiki

काने मा बाली अऊ गोरा गोरा गाल – सुनील सोनी | CG Lyrics Songs

Join our Telegram Group

Join our Facebook Group

   Join Whatsapp Group

Leave a Comment