खोगे चैना Khoge Chaina Vikrant Sahu CG New Song Lyrics 2024

 

खोगे चैना Khoge Chaina Vikrant Sahu CG New Song Lyrics 2024

Khoge Chaina Cg Song Detail

Song Title: Khoge Chaina
Singer: Vikrant Sahu and Shrishti Goswami
Lyrics: Vikrant Sahu
Music: MD Siraj
Director: Pushkar Sahu
Cast: Shaaz Kumud and Alisha Joshi
Label: PTF STudio
खोगे चैना Khoge Chaina Vikrant Sahu CG New Song Lyrics 2024
TEJWIKI.IN

Khoge Chaina Cg Song Lyrics in Hindi

तोला देखेबर वो मोर नैना
जबले देखेव तोला खोगे चैना
तोला देखेबर वो मोर नैना
जबले देखेव तोला खोगे चैना

का होगे मोला हां का होगे मोला हां
का होगे मोला हां का होगे मोला हां

कइसे कइसे मोला लागे
जबले तोला देखेव मै गोरी
कइसे कइसे मोला लागे
जबले तोला देखेव मै गोरी

हिरदय मा तैही हा समागे
मिलगे नैना में नयन गोरी

मोर जिनगी मा तै अब तो आजा
मोर दिल के बगिया ला महका जा

जिनगी मा मोर तै हा आजा
दिल के बगिया ला मोर महका जा

का होगे मोला हां का होगे मोला हां
का होगे मोला हां का होगे मोला हां

मौसम मौसम मौसम मया के आगे
महु तोर धुन मा मोहागेव
मौसम मौसम मौसम मया के आगे
महु तोर धुन मा मोहागेव

मोरे आगु पीछु तै हा रहिथस
तोरो मया ला मै जानेव

चल ना उड़ जाबो ना बनके मैना
चल के बसाबो ना नवा दुनिया
चल ना उड़ जाबो ना बनके मैना
चल के बसाबो ना नवा दुनिया

का होगे मोला हां का होगेहे मोला
मया होगेहे तोला हां मया होगेहे तोला
मया होगेहे मोला हां मया होगेहे तोला

Video – Khoge Chaina

Khoge Chaina Song Lyrics in English

Tola dekhebar wo mor naina
Jable dekhev tola khoge chaina
Tola dekhebar wo mor naina
Jable dekhev tola khoge chaina

Ka hoge mola haan ka hoge mola haan
Ka hoge mola haan ka hoge mola haan

Kaise kaise mola lage
Jable tola dekhev gori
Kaise kaise mola lage
Jable tola dekhev gori

Hirday ma taihi ha samage
Milge naina me nayan gori

Mor jingi ma tain ab to aaja
Mor dil ke bagiya la mahka ja

Jingi ma mor tain ha aaja
Dil ke tain bagiya la mor mahaka ja

Ka hoge mola haan ka hoge mola haan
Ka hoge mola haan ka hoge mola haan

Mausam mausam mausam maya ke aage
Mahu tor dhun ma mohagev
Mausam mausam mausam maya ke aage
Mahu tor dhun ma mohagev

Mor aagu pichu tain ha rahithas
Toro maya la mai janev

Chal na ud jabo banke maina
Chal ke basabo na nava duniya
Chal na ud jabo banke maina
Chal ke basabo na nava duniya

Ka hoge mola haan ka hogehe mola
Maya hogehe tola haan maya hogehe tola
Maya hogehe mola haan maya hogehe tola

Conclusion

तो दोस्तों मुझे उम्मीद है की आपको हमारी यह लेख खोगे चैना Khoge Chaina Vikrant Sahu CG New Song Lyrics 2024 जरुर पसंद आई होगी. मेरी हमेशा से यही कोशिश रहती है की readers को पूरी जानकारी प्रदान की जाये जिससे उन्हें किसी दुसरे sites या internet में उस article के सन्दर्भ में खोजने की जरुरत ही नहीं है. इससे उनकी समय की बचत भी होगी और एक ही जगह में उन्हें सभी information भी मिल जायेंगे.

यदि आपके मन में इस article को लेकर कोई भी doubts हैं या आप चाहते हैं की इसमें कुछ सुधार होनी चाहिए, तब इसके लिए आप नीचे comments लिख सकते हैं.यदि आपको यह लेख पसंद आया या कुछ सीखने को मिला तब कृपया इस पोस्ट को Social Networks जैसे कि Facebook, Twitter इत्यादि पर share कीजिये.

hi.wikipedia.org/wiki

खोगे चैना Khoge Chaina Vikrant Sahu CG New Song Lyrics 2024

Join our Telegram Group

Join our Facebook Group

   Join Whatsapp Group

Leave a Comment