Laali Laali Tor Bindiya Sharmila Biswas CG New Song Lyrics Video

 

Laali Laali Tor Bindiya Sharmila Biswas CG New Song Lyrics Video

Laali Laali Tor Bindiaya Song Detail

Song Title: Laali Laali Tor Bindiya
Singer: Tushar Solanki and Sharmila Biswas
Lyrics: Tushar Solanki and Anita Deshmukh
Music: Tushar Solanki
Cast: Ketan Rathod and Hema Shukla
Label: PTF Studio
Laali Laali Tor Bindiya Sharmila Biswas CG New Song Lyrics Video
TEJWIKI.IN

लाली लाली तोर बिंदिया Cg Song Lyrics in Hindi

लाली लाली तोर बिंदिया
ले जाये ले जाये निंदिया
लाली लाली तोर बिंदिया
ले जाये ले जाये निंदिया

तोर सुरता गोरी मैं दिन रात करव

पूजा करव तोर नाम जपव
पड़के मया मा मैं का का करव
पूजा करव तोर नाम जपव
पड़के मया मा मैं का का करव

जब जब मैं आँखी ला खोलव
तोरेच चेहरा मैं हा देखव
खोये रहिथव सपना मा
तोरेच सपना ला देखव

जबले नजर मा तैं आये
मोर मन ला राजा तैं भाये
करथो श्रृंगार तोरे बर
जिनगी ला तैं महकाये

तोर सुरता गोरी मैं दिन रात करव

पूजा करव तोर नाम जपव
पड़के मया मा मैं का का करव
पूजा करव तोर नाम जपव
पड़के मया मा मैं का का करव

मैं तोर मयारू दीवाना
तोरे झलक बर मैं मरथव
का जादू डारे मृगनैनी
पागल बइहा कस मैं फिरथव

जब तोर नजर मोर मा पढ़थे
सजना मैं हा सरमाथव
थाम के मोर सांसे ला
फेर तोर ले नजर चुराथव

तोला मया मैं पूरा जिनगानी करव

पूजा करव तोर नाम जपव
पड़के मया मा मैं का का करव
पूजा करव तोर नाम जपव
पड़के मया मा मैं का का करव
पूजा करव तोर नाम जपव
पड़के मया मा मैं का का करव

Video – Laali Laali Tor Bindiya Video

Laali Laali Tor Bindiya Cg Song Lyrics in English

Laali lai tor bindiya
Le jaaye le jaaye nindiya
Laali laali tor bindiya
Le jaaye le jaaye nindiya

Tor surta gori mai din rat karav

Puja karav tor naam japav
Padke maya ma mai ka ka karav
Puja karav tor naam japav
Padke maya ma mai ka ka karav

Jab jab mai aankhi la kholav
Torech chehra mai ha dekhav
Khoye rahithav sapna ma
Torech sapna la dekhav

Jable najar ma tain aaye
Mor man la raja tain bhaaye
Kartho shringaar tore bar
Jingi la tain mahkaaye

Tor surta gori mai din rat karav

Puja karav tor naam japav
Padke maya ma mai ka ka karav
Puja karav tor naam japav
Padke maya ma mai ka ka karav

Mai tor mayaru deewana
Tore jhalak bar mai marthav
Ka jaadu dare mrignaini
Pagal baiha kas mai firthav

Jab tor najar mor ma padthe
Sajna mai ha sarmathav
Thaam ke more saanse la
Fer tor le najar churathav

Tola maya mai pura jingani karav

Puja karav tor naam japav
Padke maya ma mai ka ka karav
Puja karav tor naam japav
Padke maya ma mai ka ka karav
Puja karav tor naam japav
Padke maya ma mai ka ka karav

Conclusion

तो दोस्तों मुझे उम्मीद है की आपको हमारी यह लेख Laali Laali Tor Bindiya Sharmila Biswas CG New Song Lyrics Video जरुर पसंद आई होगी. मेरी हमेशा से यही कोशिश रहती है की readers को पूरी जानकारी प्रदान की जाये जिससे उन्हें किसी दुसरे sites या internet में उस article के सन्दर्भ में खोजने की जरुरत ही नहीं है. इससे उनकी समय की बचत भी होगी और एक ही जगह में उन्हें सभी information भी मिल जायेंगे.

यदि आपके मन में इस article को लेकर कोई भी doubts हैं या आप चाहते हैं की इसमें कुछ सुधार होनी चाहिए, तब इसके लिए आप नीचे comments लिख सकते हैं.यदि आपको यह लेख पसंद आया या कुछ सीखने को मिला तब कृपया इस पोस्ट को Social Networks जैसे कि Facebook, Twitter इत्यादि पर share कीजिये.

hi.wikipedia.org/wiki

Laali Laali Tor Bindiya Sharmila Biswas CG New Song Lyrics Video

Join our Telegram Group

Join our Facebook Group

   Join Whatsapp Group

Leave a Comment