Lollypop Lagelu Lyrics in Hindi: Lollypop Lagelu Song Lyrics” गाना ‘लॉली पॉप लागेली (Lolly Pop Lageli)’ Album का हैं। इसे भोजपुरी गायक पवन सिंह (Pawan Singh) ने गाया है। “Lollypop Lagelu Lyrics in Hindi” गाने की बोल ज़ाहिद अख्तर (Zahid Akhtar) ने लिखा है। इस गाने (Tu Lagawe Lu Jab Lipistic Lyrics in Hindi) को संगीत दिया है विनय विनायक (Vinay Vinayak ) ने । म्यूजिक लेबल वेव म्यूजिक (Wave Music) है।
Lollypop Lagelu (Kamariya Lollipop Lage Lu Song
) – Credit / Details
Featuring Pawan Singh
Singer Pawan Singh
Music Vinay Vinayak
Lyricist Zahid Akhtar
Album Lolly Pop Lageli
Label Wave Music
Official Youtube Channel Wave Music
Lollypop Lagelu Pawan Singh Bhojpuri New Lyrics Video Songs
TEJWIKI.IN

लॉलीपॉप लागेलू सॉन्ग हिन्दी लीरिक्स 

लगवेलु जब लिपिस्टिक हिलेला आरा डिस्टिक
ओके
तू लगवेलु जब लिपिस्टिक लगवेलु हिलेला आरा डिस्टिक
जिला टॉप लागेलु हो जिला टॉप लागेलु
कमरिया कमरिया करे लपालप
लॉलीपॉप लागेलु
कमरिया कमरिया करे लपालप
लॉलीपॉप लागेलु
तू लगवेलु जब लिपिस्टिक लगवेलु हिलेला आरा डिस्टिक
जिला टॉप लागेलु हो जिला टॉप लागेलु 2
कमरिया कमरिया
कमरिया कमरिया करे लपालप लॉलीपॉप लागेलु
कमरिया कमरिया करे लपालप लॉलीपॉप लागेलु
साचो
गालिया प बलिया झूमे
मुस्की प टाटा
अच्छा
गोरख पुर देवरिया मे तोहर बुक रहेला साटा
पहिरेलु तू जब नथुनिया हिलेला भभुआ मोहनिया
तू चक्का चक लागेलु
तू चक्का चक लागेलु
कमरिया कमरिया
कमरिया कमरिया करे लपालप लॉलीपॉप लागेलु
कमरिया कमरिया करे लपालप लॉलीपॉप लागेलु
घाँघरा प छपरा हिले बोली प चलेला गोली
का
दुपट्टा चलवावे कट्टा मार करावे ला चोली
धत
देखी के चढ़ल जवानी हिलेला पटना राजधानी
मलाई बरफ लागेलु
मलाई बरफ लागेलु
कमरिया कमरिया
कमरिया कमरिया करे लपालप लॉलीपॉप लागेलु
कमरिया कमरिया करे लपालप लॉलीपॉप लागेलु
बिन्दिया प बक्सर डोले बाली प सासाराम डिहरी
मोतिहारी सिवान डोले लहरावे जब धानी चुनरी
चलेलु चाल मतवाली जाहिद वो ताने दू नाली
तू आलू चॉप लागेलु
चुप
तू आलू चॉप लागेलु
कमरिया कमरिया
कमरिया कमरिया करे लपालप लॉलीपॉप लागेलु
कमरिया कमरिया करे लपालप लॉलीपॉप लागेलु
कमरिया कमरिया करे लपालप लॉलीपॉप लागेलु

कमरिया कमरिया करे लपालप लॉलीपॉप लागेलु

Lollypop Lagelu Video

Lollypop Lagelu Lyrics in English

Lagavelu Jab lipistic..hilela aara distic…
ok..
Tu Lagavelu Jab lipistic hilela aara distic
Jilla top lalelu..Ho jilla top lalelu..
Kamariya kamariyaa
Kamariya kare lapa lap
Lollipop lagelu
Kamariya kare lapa lap
Lollipop lagelu
Tu lagavelu Jab lipistic hilela aara distic
Jilla top lalelu..Ho jilla top lalelu..
Kamariya kamariyaa…
Kamariya kare lapa lap lollipop lagelu
Kamariya kare lapa lap lollipop lagelu
sacho!
Galiya pe baliya jhume..
Muski pe jhumela tata..
aacha!
Gorakhpur devariya mein tohar..
Book rahela saata..
Pahirelu tu jab nathuniya..
Hilela bhabhuwa mohaniya..
Tu chaka chak lagelu
Tu chaka chak lagelu
kamariya Kamariyaa..
Kamariya kare lapa lap lollipop lagelu
Kamariya kare lapa lap lollipop lagelu
Ghaghra pa chapra hile..
Boli pe chalela goli..
kaa!
Dupatta chalvaye katta
Maar karawela laa choli…
dhaat!
Dekhike chadhal jawani..
Hile Patna Rajdhani..
Malai baraf lagelu
Malai baraf lagelu
Kamariya Kamariyaa…
Kamariya kare lapa lap lollipop lagelu
Kamariya kare lapa lap lollipop lagelu…
Bindiya pe Buxar dole
Bali pe sasaram dhihari
Motihaar sivan dole
Lahraye jab dhani chunri
Chalelu chal matwali
Jahidwo taane dunali
Tu aalu chap lage lu..
chuup!
Tu aalu chap lage lu..
Kamariya Kamariyaa…
Kamariya kare lapa lap lollipop lagelu
Kamariya kare lapa lap lollipop lagelu
Kamariya kare lapa lap lollipop lagelu

Conclusion

तो दोस्तों मुझे उम्मीद है की आपको हमारी यह लेख मै तो Lollypop Lagelu Pawan Singh Bhojpuri New Lyrics Video Songs जरुर पसंद आई होगी. मेरी हमेशा से यही कोशिश रहती है की readers को पूरी जानकारी प्रदान की जाये जिससे उन्हें किसी दुसरे sites या internet में उस article के सन्दर्भ में खोजने की जरुरत ही नहीं है. इससे उनकी समय की बचत भी होगी और एक ही जगह में उन्हें सभी information भी मिल जायेंगे.

यदि आपके मन में इस article को लेकर कोई भी doubts हैं या आप चाहते हैं की इसमें कुछ सुधार होनी चाहिए, तब इसके लिए आप नीचे comments लिख सकते हैं.यदि आपको यह लेख पसंद आया या कुछ सीखने को मिला तब कृपया इस पोस्ट को Social Networks जैसे कि Facebook, Twitter इत्यादि पर share कीजिये.

hi.wikipedia.org/wiki

Lollypop Lagelu Pawan Singh Bhojpuri New Lyrics Video Songs

Join our Telegram Group

Join our Facebook Group

   Join Whatsapp Group