मार डारे Mar Dare – कंचन जोशी | Cg Lyrics Songs – 2024

मार डारे Mar Dare – कंचन जोशी | Cg Lyrics Songs – 2024

 

मार डारे Mar Dare – कंचन जोशी | Cg Lyrics Songs - 2024
TEJWIKI.IN

 

Mar Dare Cg Song Detail

 

Song Title: Mar Dare
Singer: Vishvahar Omesh and Kanchan Joshi
Lyrics: Suresh Chouhan
Music: Anvesh Mallick
Cast: Raja Sendre and Kalpita Singh
Label: Moh Music Official

 

मार डारे Mar Dare – कंचन जोशी | Cg Lyrics Songs – 2024

 

हाय अदा तोर दीवाना करे रे
कजरारी नैना बान मारे रे …

हाय अदा तोर दीवाना करे रे
कजरारी नैना बान मारे रे
धीरे धीरे, धीरे धीरे दिल चुराए रे ..

ए सेल्फी वाली
मार डारे मार डारे रे
ए सुंदरी नोनी
मार डारे मार डारे रे
ए सेल्फी वाली
मार डारे मार डारे रे
ए सुंदरी नोनी
मार डारे मार डारे रे …

तैं जादू वाला बदमाश टूरा
ए हीरो बाबु तैं लाइन मारा
तैं धीरे धीरे दिल चुरा लेगे गा

ए सुंदरा बाबू
मार डारे मार डारे गा
का मोहनी जरी
दे डारे दे डारे गा
ए सुंदरा बाबू
मार डारे मार डारे गा
का मोहनी जरी
दे डारे दे डारे गा हां

 

हो सुनना रे जाना रे मैना रे
उड़ा देहे मोर चैना
लटके लट जो तोरे
गोरी गोरी गाल म

जादू हे नशा हे मया हे
तोर हर एक अदा म
तोर ही सुरता आथे
सारी सारी रात म

तैं मया वाला ए हीरो टूरा
मया भरे ए तोर इशारा
तैं धीरे धीरे मोला फसा डारे गा …

ए सुंदरा बाबू
मार डारे मार डारे गा
का मोहनी जरी
दे डारे दे डारे गा

ए सेल्फी वाली
मार डारे मार डारे रे
ए सुंदरी नोनी
मार डारे मार डारे रे …

हो मजनू पगला दीवाना
होजाहव तोरे खयाल म
प्यार से तोरे हाथ देना
मोरे हाथ म …

पहली बार म अइसे
धड़क डारे दिल म वो
तोर ही नाम से
धक धक दिल धड़के वो

तैं चाहने वाला मोर हिरो तुरा
तैं लागे मोला प्यारा प्यारा
तैं धीरे धीरे मोर मन ला भागे गा

ए सुंदरा बाबू
मार डारे मार डारे गा
का मोहनी जरी
दे डारे दे डारे गा
ए सुंदरा बाबू
मार डारे मार डारे गा
का मोहनी जरी
दे डारे दे डारे गा हां

ए सेल्फी वाली
मार डारे मार डारे रे
ए सुंदरी नोनी
मार डारे मार डारे रे
ए सेल्फी वाली
मार डारे मार डारे रे
ए सुंदरी नोनी
मार डारे मार डारे रे …

Mar Dare Cg Song Lyrics in English

Hay ada tor deewana kare re
Kajrari naina baan mare re …

Hay ada tor deewana kare re
Kajrari naina baan mare re
Dhire dhire, dhire dhire dil churaye re ..

Ae selfie wali
Mar dare mar dare re
Ae sundri noni
Mar dare mar dare re
Ae selfie wali
Mar dare mar dare re
Ae sundri noni
Mar dare mar dare re …

Tai jadu wala badmash tura
Ae hero babu tai line mara
Tai dhire dhire dil chura lege ga

Ae sundra babu
Mar dare mar dare re
Ka mohani jari
De dare de dare ga
Ae sundra babu
Mar dare mar dare re
Ka mohani jari
De dare de dare ga haa

Ho sunna re jana re maina re
Uda dehe mor chaina
Latke lat jo tore
Gori gori gaal ma

Jaadu he nasha he maya he
Tor har ek ada ma
Tor hi surta aathe
Saari saari rat ma

Tai maya wala ae hero tura
Maya bhare ae tor ishaara
Tai dhire dhire mola fasa dare ga …

Ae sundra babu
Mar dare mar dare ga
Ka mohani jari
De dare de dare ga

Ae selfie wali
Mar dare mar dar re
Ae sundri noni
Mar dare mar dare re …

Ho majnu pagla deewana
Hojahaw tore khyaal ma
Pyar se tore haath dena
More haath ma …

Pahli bar ma aise
Dhadak dare dil ma wo
Tor hi naam se
Dhak dhak dil dhadke wo

Tai chahane wala mor hero tura
Tai lage mola pyara pyara
Tai dhire dhire mor man la bhage ga

Ae sundra babu
Mar dare mar dare ga
Ka mohani jari
De dare de dare ga
Ae sundra babu
Mar dare mar dare ga
Ka mohani jari
De dare de dare ga haa

Ae selfie wali
Mar dare mar dare re
Ae sundri noni
Mar dare mar dare re
Ae selfie wali
Mar dare mar dare re
Ae sundri noni
Mar dare mar dare re …

लोग ढूंढ रहे हैं –

Conclusion

तो दोस्तों मुझे उम्मीद है की आपको हमारी यह लेख मार डारे Mar Dare – कंचन जोशी | Cg Lyrics Songs – 2024 जरुर पसंद आई होगी. मेरी हमेशा से यही कोशिश रहती है की readers को पूरी जानकारी प्रदान की जाये जिससे उन्हें किसी दुसरे sites या internet में उस article के सन्दर्भ में खोजने की जरुरत ही नहीं है. इससे उनकी समय की बचत भी होगी और एक ही जगह में उन्हें सभी information भी मिल जायेंगे.

यदि आपके मन में इस article को लेकर कोई भी doubts हैं या आप चाहते हैं की इसमें कुछ सुधार होनी चाहिए, तब इसके लिए आप नीचे comments लिख सकते हैं.यदि आपको यह लेख पसंद आया या कुछ सीखने को मिला तब कृपया इस पोस्ट को Social Networks जैसे कि Facebook, Twitter इत्यादि पर share कीजिये.

hi.wikipedia.org/wiki

मार डारे Mar Dare – कंचन जोशी | Cg Lyrics Songs – 2024

Join our Telegram Group

Join our Facebook Group

   Join Whatsapp Group

Leave a Comment