मन झूमे 2 Man Jhume 2 शुभम साहू CG New Love Song Lyrics 2024

 

मन झूमे 2 Man Jhume 2 शुभम साहू CG New Love Song Lyrics 2024

Man Jhume 2 Cg Song Detail

Song Title: Man Jhume 2
Singer: Shubham Sahu and Karishma Khan
Lyrics: Purushottam Chouhan and Jagjeewan Jangde
Cast: Jagesh Verma and Anjali Thakur
Music: Prvez Khan
Label: Rangde Creation
मन झूमे 2 Man Jhume 2 शुभम साहू CG New Love Song Lyrics 2024
TEJWIKI.IN

मन झूमे 2 Man Jhume 2 Lyrics in Hindi

ठंडा हवा के झोखा
चलगे पवन पुरवईया
मया मया बढ़ लागे मोला
सुन रे आशिक निरदईया

आशिक दिल बीमार हे
जब ले तोर संग प्यार हे
आजा मोर घर अंगना म
तोर इंतजार हे …

मोर मन झूमे मोर तन झूमे
मोर मन झूमे मोर तन झूमे

दिल दिल दिल ये तड़पे मोर दिल
बनाहू तोला दुल्हनिया
तोर बिन जीना हे मुश्किल

मोर मयारू राजा
झन बात म तैं उलझा
कब बनबे मोर दुल्हा
आके मोला समझा

हमर मया के चर्चा घर घर
होवत हे बाजार में
चाँद सी सुन्दरी गोरी
फसाये मोला प्यार में

मोर मन झूमे मोर तन झूमे
मोर मन झूमे मोर तन झूमे

रुक जा रुक जा
रुक जा मोर सजन
कब आबे धरके बैंड बाजा
रस्ता देखत हे नयन

हां डोली धरके आहू
मड़वा तरी म मांग सजाहू
तोर सखी सहेली के आघू म
तोला मोर घर ले जाहू

चुपके से तैं आबे
घूँघट मोर हटाबे
देखके तोला लजाहू त
मोला गले से लगाबे

मोर मन झूमे मोर तन झूमे
मोर मन झूमे मोर तन झूमे

Man Jhume 2 Lyrics in English

Thanda hawa ke jhokha
Chalge pawan purvaiya
Maya maya badh lage mola
Sun re aashiq nirdaiya

Aashiq dil beemar he
Jab le tor sang pyar he
Aaja mor ghar angna ma
Tor intzaar he …

Mor man jhume mor tan jhume
Mor man jhume mor tan jhume

Dil dil dil ye tadpe mor dil
Banahu tola dulhaniya
Tor bin jeena he mushkil

Mor mayaru Raja
Jhan baat ma uljha
Kab banbe mor dulha
Aake mola samjha

Hamar maya ke charcha ghar ghar
Howat he bazar mein
Chaand si sundri gori
Fasaye mola pyar me

Mor man jhume mor tan jhume
Mor man jhume mor tan jhume

Ruk ja ruk ja
Ruk ja mor sajan
Ka aabe dharke band baja
Rasta dekhat he nayan

Haan doli dharke aahu
Madwa tari ma mang sajahu
Tor sakhi saheli ke aagu ma
Tola mor ghar le jaahu

Chupke se tai aabe
Ghunghat mor hatabe
Dekhake tola lajahu ta
Mola gale se lagabe

Mor man jhume mor tan jhume
Mor man jhume mor tan jhume

Conclusion

तो दोस्तों मुझे उम्मीद है की आपको हमारी यह लेख मन झूमे 2 Man Jhume 2 शुभम साहू CG New Love Song Lyrics 2024  जरुर पसंद आई होगी. मेरी हमेशा से यही कोशिश रहती है की readers को पूरी जानकारी प्रदान की जाये जिससे उन्हें किसी दुसरे sites या internet में उस article के सन्दर्भ में खोजने की जरुरत ही नहीं है. इससे उनकी समय की बचत भी होगी और एक ही जगह में उन्हें सभी information भी मिल जायेंगे.

यदि आपके मन में इस article को लेकर कोई भी doubts हैं या आप चाहते हैं की इसमें कुछ सुधार होनी चाहिए, तब इसके लिए आप नीचे comments लिख सकते हैं.यदि आपको यह लेख पसंद आया या कुछ सीखने को मिला तब कृपया इस पोस्ट को Social Networks जैसे कि Facebook, Twitter इत्यादि पर share कीजिये.

hi.wikipedia.org/wiki

मन झूमे 2 Man Jhume 2 शुभम साहू CG New Love Song Lyrics 2024

Join our Telegram Group

Join our Facebook Group

   Join Whatsapp Group

Leave a Comment