मोर घर राम जरुर आही – हिरेश सिन्हा | CG Ram Bhajan lyrics Songs

 

मोर घर राम जरुर आही / हिरेश सिन्हा

गीत – मोर घर राम जरुर आही
प्रकार – रामायण भजन
सिंगर – हिरेश सिन्हा
लेखक – ____( nand kumar sahu)
म्यूजिक कंपनी – CHANDAN MUSIC
मोर घर राम जरुर आही - हिरेश सिन्हा | CG Ram Bhajan lyrics Songs
TEJWIKI.IN

मोर घर राम जरुर आही – हिरेश सिन्हा | CG Ram Bhajan lyrics Songs

मोहनी सुरतिया ला नैना मा निहारी हव, आंखी के आशु मा चरण ला पखारी हव
मया के मारे मैं हा रोहू, आशु मा अपन पाव ला धोहू
तब मोर छाती जुडाही, मोर गाव राम जरूर आही आही जी
मोर गाव राम जरुर आही

जब ले जानेव तोर महिमा ला मनन करथो 2
तोर डेहरी मा आके भजन करथो 2

कब तै अबे तोर रस्ता जोहत रहीथव 2
तो पारा गली मा किंजरत रहीथो
तोर डेहरी मा आके भजन कारथो

तही मोर घर दुआर तही मोर संसार गा, ये कलपत जीव के तही अस आधार गा 2

मोहनी सुरतिया ला नैना मा निहारी हव, आंखी के आशु मा चरण ला पखारी हव 2
मया के मारे मैं हा रोहू, आशु मा अपन पाव ला धोहू 2
तब मोर छाती जुडाही, मोर घर राम जरूर आही आही जी
मोर घर राम जरुर आही

हे अंधियार जिनगी तहि अस अंजोर गा, फसे हओ बिच भवर में बिपत हर दे मोर गा 2

मोहनी सुरतिया ला नैना मा निहारी हव, आंखी के आशु मा चरण ला पखारी हव 2
मया के मारे मैं हा रोहू, आशु मा अपन पाव ला धोहू 2
तब मोर छाती जुडाही, मोर गाव राम जरूर आही आही जी
मोर घर राम जरुर आही

|| शायरी ||
ना मस्जिद की बात हो, ना शिवलो की बात हो
प्रजा बेरोजगार है, पहले निवालो की बात हो

हमारे निंद को दिककत ना भजन से है ना अजान से है
हमारे निंद को दिक्कत मरते हुए जवान और खुदकुशी करते हुए किशान से है

आज आहि कालि आही, सांझ आही बिहाने आही,
फूटहा करम ला मोर जगाही, मोर घर राम जरूर आही आही जी
मोर घर राम जरुर आही

 

Mohani Suratiya La Naina Ma Nihari Hav, Ankhi Ke Anshu Ma Charan La Pakhari Hav
Mayaa Ke Mare Mai Ha Rohu, Ashu Ma Apan Paav La Dhohu
Tab Mor Chhati Judahi, Mor Gao Ram Jarur Ahi Ahi Ji
Mor Gao Ram Jaru Ahi

Jab Le Janev Tor Mahima La Manan Kartho 2
Tor Dehari Ma Ake Bhajan Kartho 2

Kab Tai Abe Tor Rastaa Johat Rahithav 2
To Para Gali Ma Kinjarat Rahitho
Tor Dehari Ma Ake Bhajan Kartho

Tahi Mor Ghar Duwar Tahi Mor Sansar Ga, Ye Kalapat Jiv Ke Tahi As Adhar Ga 2

Mohani Suratiya La Naina Ma Nihari Hav, Ankhi Ke Anshu Ma Charan La Pakhari Hav 2
Mayaa Ke Mare Mai Ha Rohu, Ashu Ma Apan Paav La Dhohu 2
Tab Mor Chhati Judahi, Mor Gao Ram Jarur Ahi Ahi Ji
Mor Gao Ram Jaru Ahi

He Andhiyar Jinagi Tahi As Anjor Ga, Fase Hao Bich Bhawar Me Bipat Har De Mor Ga 2

Mohani Suratiya La Naina Ma Nihari Hav, Ankhi Ke Anshu Ma Charan La Pakhari Hav 2
Mayaa Ke Mare Mai Ha Rohu, Ashu Ma Apan Paav La Dhohu 2
Tab Mor Chhati Judahi, Mor Gao Ram Jarur Ahi Ahi Ji
Mor Gao Ram Jaru Ahi

|| Shayari ||
Na Masjid Ki Baat Ho, Na Shivalo Ki Bat Ho
Prajaa Berojgar Hai, Pahale Nivalo Ki Bat Ho

Hamare Nind Ko Dikkat Na Bhajan Se Hai Na Ajaan Se Hai
Hamare Nind Ko Dikkat Marate Huve Jawaan Aur Khudkushi Karte Huve Kishan Se Hai
__________

Aj Ahi Kali Ahi, Sanjh Ahi Bihane Ahi,
Futahaa Karam La Mor Jagahi, Mor Gar Ram Jarur Ahi

Conclusion

तो दोस्तों मुझे उम्मीद है की आपको हमारी यह लेख मोर घर राम जरुर आही – हिरेश सिन्हा | CG Ram Bhajan lyrics Songs जरुर पसंद आई होगी. मेरी हमेशा से यही कोशिश रहती है की readers को पूरी जानकारी प्रदान की जाये जिससे उन्हें किसी दुसरे sites या internet में उस article के सन्दर्भ में खोजने की जरुरत ही नहीं है. इससे उनकी समय की बचत भी होगी और एक ही जगह में उन्हें सभी information भी मिल जायेंगे.

यदि आपके मन में इस article को लेकर कोई भी doubts हैं या आप चाहते हैं की इसमें कुछ सुधार होनी चाहिए, तब इसके लिए आप नीचे comments लिख सकते हैं.यदि आपको यह लेख पसंद आया या कुछ सीखने को मिला तब कृपया इस पोस्ट को Social Networks जैसे कि Facebook, Twitter इत्यादि पर share कीजिये.

hi.wikipedia.org/wiki

मोर घर राम जरुर आही – हिरेश सिन्हा | CG Ram Bhajan lyrics Songs

Join our Telegram Group

Join our Facebook Group

   Join Whatsapp Group

Leave a Comment