मोर मन के कुरिया मा – ऋषिराज पांडेय | CG Song Lyrics Video 2024

 

मोर मन के कुरिया मा – ऋषिराज पांडेय | CG Song Lyrics Video 2024

 

Mor Mann Ke Kuriya Ma Song Detail

Song Title: Mor Mann Ke Kuriya Ma
Singer: Rishiraj Pandey and Sharmila Biswas
Lyrics: Manmohan Safar
Music: MD Siraj
Cast: Akash Dahariya and Kajal Shrivas
Label: Zee Music Chhattisgarhi
Lang: Chhattisgarhi
Year: 2021
मोर मन के कुरिया मा - ऋषिराज पांडेय | CG Song Lyrics Video 2024
TEJWIKI.IN

मोर मन के कुरिया मा Lyrics in Hindi

मोर मन के कुरिया मा

ए मोर मन कुरिया मा
तोरे सिवा कोनो नई हे धड़कन मा

उड़थे पांखी मोर मन के
रखलेथव मैं जतन करके
मैं हा बने हव तोर बर
तैं हा बने हस मोर बर
तैं हा बने बस मोर बर

मोर मन के कुरिया मा
ए मोरे मन के कुरिया मा
तोर सिवा कोनो नई हे धड़कन मा

रूप के राजा हव तैं मोर रानी
फुलवारी मा मंडराथे जैसे तितली रानी

 

सुन ले मोर नाव ला चहकथे पपीहा
तोर संग बंध जाही मन के मोर धागा

सब मौसम के मैं हव दीवाना
भोर बनके आथव सुने तोर तराना
भोर बनके आथव मैं सुने तोर तराना

मोर मन के कुरिया मा

ए मोर मन के कुरिया मा
तोर सिवा कोनो नई हे धड़कन मा

देखे बर तोला मैं खोजत हव बहाना
नैना हा तरस गे झन तैं सताना

आगे पुरवाई मिले तोर से बछर होगे
मीरा जैसे झुमव मैं सुध बुध ला खोके

मन मा तोर खातिर राखे हव बिछौना
आजा कभु तैं मोर छाव मा सुरताना
आजा कभु तैं मोर छाव मा सुरताना

मोर मन के कुरिया मा

ए मोरे मन के कुरिया मा
तोरे सिवा कोनो नई हे धड़कन मा
हाय धड़कन मा हे मोर धड़कन मा

Mor Mann Ke Kuriya Ma Lyrics in English

Mor man ke kuriya ma

A mor man ke kuriya ma
Tore siva kono nai he dhadkan ma

Udthe pankhi tor man ke
Rakhletahv mai jatan karke
Mai ha bane haw tor bar
Tai ha bane has mor bar
Tai ha bane has mor bar

Mor man ke kuriya ma

A mor man ke kuriya ma
Tore siva kono nai he dhadkan ma

Roop ke raja haw tain mor rani
Fulwari ma mandrathe jaise titli rani

Sunle mor naav la cahkathe papiha
Tor sang bandh jahi man ke mor dhaga

Sab mausam ke mai haw diwana
Bhor banke athav sune tor tarana
Bhor banke athav sune tor tarana

Mor man ke kuriya ma

A mor man ke kuriya ma
Tore siva kono nai he dhadkan ma

Dekhe bar tola mai khojat haw bahana
Naina ha tars ge jhan tai satana

Aage purvaai mile tor se bachar hoge
Meera jaise jhumav mai sudh budh la khoke

Man ma tor khatir rakhe haw bichauna
Aaja kabhu tai mor chaav ma surtana
Aaja kabhu tai mor chaav ma surtana

Mor man ke kuriya ma

A more man ke kuriya ma
Tore siva kono nai he dhadkan ma
Hay dhadkan ma he mor dhadkan ma

More “CG Songs”

Conclusion

तो दोस्तों मुझे उम्मीद है की आपको हमारी यह लेख मोर मन के कुरिया मा – ऋषिराज पांडेय | CG Song Lyrics Video 2024 जरुर पसंद आई होगी. मेरी हमेशा से यही कोशिश रहती है की readers को पूरी जानकारी प्रदान की जाये जिससे उन्हें किसी दुसरे sites या internet में उस article के सन्दर्भ में खोजने की जरुरत ही नहीं है. इससे उनकी समय की बचत भी होगी और एक ही जगह में उन्हें सभी information भी मिल जायेंगे.

यदि आपके मन में इस article को लेकर कोई भी doubts हैं या आप चाहते हैं की इसमें कुछ सुधार होनी चाहिए, तब इसके लिए आप नीचे comments लिख सकते हैं.यदि आपको यह लेख पसंद आया या कुछ सीखने को मिला तब कृपया इस पोस्ट को Social Networks जैसे कि Facebook, Twitter इत्यादि पर share कीजिये.

hi.wikipedia.org/wiki

मोर मन के कुरिया मा – ऋषिराज पांडेय | CG Song Lyrics Video 2024

Join our Telegram Group

Join our Facebook Group

   Join Whatsapp Group

Leave a Comment