मोर मन के सुवा उड़ाथे – सुनील सोनी, अलका चंद्राकर | CG Lyrics Songs

 

मोर मन के सुवा उड़ाथे – सुनील सोनी, अलका चंद्राकर | CG Lyrics Songs

Mor Man Ke Suva Cg Song Detail

Song Title: Mor Man Ke Suva
Singer: Sunil Soni and Alka Chandrakar
Lyrics: Chandra Prkash Soni
Music: Sunil Soni
Cast: Rajesh Awasthi and Tejal Choudhary
Label: SRK Music Cg
मोर मन के सुवा उड़ाथे - सुनील सोनी, अलका चंद्राकर | CG Lyrics Songs
TEJWIKI.IN

मोर मन के सुवा उड़ाथे Lyrics in Hindi

मोर मन के सुवा उड़ाथे
देखेले दुनो तोर नैना
मोर हिरदे तैही समाये
सवरेंगी गोई मोर मैना

मोर मन के सुवा उड़ाथे
देखेले दुनो तोर नैना
मोर हिरदे तैही समाये
समाये तैही मोर सजना

चमकत बिजुरी चंदैनी सही जोगनी
मनमोहिनी तोर काया
अगमी समुंदर तोर पिरित हर
पवरित शीतल छाया

चमकत बिजुरी चंदैनी सही जोगनी
मनमोहिनी तोर काया
अगमी समुंदर तोर पिरित हर
पवरित शीतल छाया

सरबस जिनगी मया वाले मयारु
लागे मीठ तोर बैना
मोर हिरदे तैही समाये
सवरेंगी गोई मोर मैना

 

मोर मन के सुवा उड़ाथे
देखेले दुनो तोर नैना
मोर हिरदे तैही समाये
सवरेंगी गोई मोर मैना

नदिया के धारा सही राजा तोर मया
लहर लहर लहराये

देखे तोला मोर करेजा हरियाये
तोर बिना मन अधियाये

हो …..नदिया के धारा सही गोरी तोर मया
लहर लहर लहराये

देखे तोला मोर करेजा हरियाए
तोर बिना मन अधियाये

सरबस जिनगी मया वाले मयारु
लागे मीठ तोर बैना
मोर हिरदे तैही समाये
सवरेंगी गोई मोर मैना

मोर मन के सुवा उड़ाथे
देखेले दुनो तोर नैना
मोर हिरदे तैही समाये
समाये तैही मोर सजना

Mor Man Ke Suva Lyrics in English

Mor man ke suva udathe
Dekhele duno tor naina
Mor hirde taihi samaye
Sawrengi goi mor maina

Mor man ke suva udathe
Dekhele duno tor naina
Mor hirde taihi samaye
Samye taihi mor sajana

Chamkat bijuri chandaini sahi jogani
Manmohini tor kaaya
Agami samundar tor pirit har
Pavrit shital chaaya

Chamkat bijuri chandaini sahi jogani
Manmohini tor kaaya
Agami samundar tor pirit har
Pavrit shital chaaya

Sarbas jingi maya wale mayaru
Lage mith tor baina
Mor hirde taihi samaye
Sawrengi goi mor maina

Mor man ke suva udathe
Dekhele duno tor naina
Mor hirde taihi samaye
Sawrengi goi mor maina

Nadiya ke dhaara sahi raja tor maya
Lahar lahar lahraye

Dekhe tola mor kareja hariyaye
Tor bina man adhiyaye

Ho …..
Nadiya ke dhaara sahi gori tor maya
Lahar lahar lahraye

Dekhe tola mor kareja hariyaye
Tor bina man adhiyaye

Sarbas jingi maya wale mayaru
Lage mith tor baina
Mor hirde taihi samaye
Sawrengi goi mor maina

Mor man ke suva udathe
Dekhele duno tor naina
Mor hirde taihi samaye
Samye taihi mor sajana

Conclusion

तो दोस्तों मुझे उम्मीद है की आपको हमारी यह लेख मोर मन के सुवा उड़ाथे – सुनील सोनी, अलका चंद्राकर | CG Lyrics Songs जरुर पसंद आई होगी. मेरी हमेशा से यही कोशिश रहती है की readers को पूरी जानकारी प्रदान की जाये जिससे उन्हें किसी दुसरे sites या internet में उस article के सन्दर्भ में खोजने की जरुरत ही नहीं है. इससे उनकी समय की बचत भी होगी और एक ही जगह में उन्हें सभी information भी मिल जायेंगे.

यदि आपके मन में इस article को लेकर कोई भी doubts हैं या आप चाहते हैं की इसमें कुछ सुधार होनी चाहिए, तब इसके लिए आप नीचे comments लिख सकते हैं.यदि आपको यह लेख पसंद आया या कुछ सीखने को मिला तब कृपया इस पोस्ट को Social Networks जैसे कि Facebook, Twitter इत्यादि पर share कीजिये.

hi.wikipedia.org/wiki

मोर मन के सुवा उड़ाथे – सुनील सोनी, अलका चंद्राकर | CG Lyrics Songs

Join our Telegram Group

Join our Facebook Group

   Join Whatsapp Group

Leave a Comment