नाच मोर जान Nitin Dubey CG New Lyrics Songs Video 2024

 

नाच मोर जान Nitin Dubey CG New Lyrics Songs Video 2024

Naach Mor Jaan Cg Song Detail

Song Title: Naach Mor Jaan
Singer: Nitin Dubey
Lyrics: Purushottam Chouhan
Music: Nitin Dubey
Director: Manoj Deep
Starcast: Gaurav Sinha and Hema Shukla
Label: Nitin Dubey Official
Lang: Chhattisgarhi
Year: 2022
नाच मोर जान Nitin Dubey CG New Lyrics Songs Video 2024
TEJWIKI.IN

Naach Mor Jaan Cg Song Lyrics in Hindi

नाच मेरी जान ……
छत्तीसगढ़िया डांस ……..

नाच नाच नाच मोर जान
तैं छत्तीसगढ़ी डांस डांस डांस ..
नाच नाच नाच मोर जान
तैं छत्तीसगढ़ी डांस डांस डांस ..

स्लो मोशन के फील देख
मोर ले लेले चांस
बाली उमर पतली कमर
करले तैं रोमांस
मजा देदे मजा लेले देखे हिंदुस्तान

नाच नाच नाच मोर जान
तैं छत्तीसगढ़ी डांस डांस डांस ..
नाच नाच नाच मोर जान
तैं छत्तीसगढ़ी डांस डांस डांस डांस ….

देख के गोरी चल रेड हे सिग्नल
देख के गोरी चल रेड हे सिग्नल
तोर प्यार में पागल हव
कर ग्रीन तैं सिग्नल
तोर प्यार में पागल हव
कर ग्रीन तैं सिग्नल

देदे जान लेले चांस तैं बनाले पहचान
मैं बेसहारा लव के मारा
मया ला मोर जान
आजा रानी पूरा करिहव सब्बो अरमान

नाच नाच नाच मोर जान
तैं छत्तीसगढ़ी डांस डांस डांस ..
नाच नाच नाच मोर जान
तैं छत्तीसगढ़ी डांस डांस डांस डांस ….

सुंदरी तोर चेहरा हॉट हॉट इशारा
सुंदरी तोर चेहरा हॉट हॉट इशारा

तोर फटे फटे नवा जींस
दिल म बजे बारा
तोर फटे फटे नवा जींस
दिल म बजे बारा

डोंट केयर झन तैं डर
करले डेरिंग लव
एंट्री कर बेफिकर
दिल चाहे हर पल

कम ऑन बेबी आजा दुनो
गाबो यही सांग

नाच नाच नाच मोर जान
तैं छत्तीसगढ़ी डांस डांस डांस ..
नाच नाच नाच मोर जान
तैं छत्तीसगढ़ी डांस डांस डांस डांस

स्लो मोशन के फील देख
मोर ले लेले चांस
बाली उमर पतली कमर
करले तैं रोमांस
मजा देदे मजा लेले देखे हिंदुस्तान

नाच नाच नाच मोर जान
तैं छत्तीसगढ़ी डांस डांस डांस ..
नाच नाच नाच मोर जान
तैं छत्तीसगढ़ी डांस डांस डांस डांस ….

Naach Mor Jaan Cg Song Lyrics in English

Naach meri jaan …..
Chhattisgarhi dance …….

Naach naach naach mor jaan
Tain Chhattisgarhi dance dance dance ..
Naach naach naach mor jaan
Tain Chhattisgarhi dance dance dance ..

Slow motion ke feel dekh
Mor le lele chance
Bali umar patli kamar
Karle tain romance
Maja dede maja lele dekhe Hindustan

Naach naach naach mor jaan
Tain Chhattisgarhi dance dance dance ..
Naach naach naach mor jaan
Tain Chhattisgarhi dance dance dance ..

Dekh ke gori chal red he signal
Dekh ke gori chal red he signal
Tor pyar me pagal hao
Kar green tain signal
Tor pyaar me pagal hao
Kar green tain signal

Dede jaan lele chance tain banale pahachaan
Main besahara love ke mara
Maya la mor jaan
Aaja rani pura karihav sabbo armaan

Naach naach naach mor jaan
Tain Chhattisgarhi dance dance dance ..
Naach naach naach mor jaan
Tain Chhattisgarhi dance dance dance ..

Sundri to chehra hot hot ishaara
Sundri tor chehra hot hot ishaara

Tor fate fate nava jeans
Dil ma baje baara
Tor fate fate nava jeans
Dil ma baje baara

Don’t care jhan tain dar
Karle daring love
Entry kar befikar
Dil chaahe har pal

Come on baby aaja duno
Gaabo yahi song

Naach naach naach mor jaan
Tain Chhattisgarhi dance dance dance ..
Naach naach naach mor jaan
Tain Chhattisgarhi dance dance dance

Slow motion ke feel dekh
Mor le lele chance
Bali umar patli kamar
Karle tain romance
Maja dede maja lele dekhe hindustan

Naach naach naach mor jaan
Tain Chhattisgarhi dance dance dance ..
Naach naach naach mor jaan
Tain Chhattisgarhi dance dance dance ….

Conclusion

तो दोस्तों मुझे उम्मीद है की आपको हमारी यह लेख नाच मोर जान Nitin Dubey CG New Lyrics Songs Video 2024 जरुर पसंद आई होगी. मेरी हमेशा से यही कोशिश रहती है की readers को पूरी जानकारी प्रदान की जाये जिससे उन्हें किसी दुसरे sites या internet में उस article के सन्दर्भ में खोजने की जरुरत ही नहीं है. इससे उनकी समय की बचत भी होगी और एक ही जगह में उन्हें सभी information भी मिल जायेंगे.

यदि आपके मन में इस article को लेकर कोई भी doubts हैं या आप चाहते हैं की इसमें कुछ सुधार होनी चाहिए, तब इसके लिए आप नीचे comments लिख सकते हैं.यदि आपको यह लेख पसंद आया या कुछ सीखने को मिला तब कृपया इस पोस्ट को Social Networks जैसे कि Facebook, Twitter इत्यादि पर share कीजिये.

hi.wikipedia.org/wiki

नाच मोर जान Nitin Dubey CG New Lyrics Songs Video 2024

Join our Telegram Group

Join our Facebook Group

   Join Whatsapp Group

Leave a Comment