नैना के कजरा Naina Ke Kajra – ऋषिराज पांडेय | CG Song Lyrics Video

 

नैना के कजरा Naina Ke Kajra – ऋषिराज पांडेय | CG Song Lyrics Video

Naina Ke Kajra Cg Song Detail

Song Title: Naina Ke Kajra Tor
Singer: Rishiraj Pandey and Twinkle Sahu
Lyrics: Ankit Marskole
Music: Anvesh Mallick
Cast: Avinash Sharma and Monica Verma
Label: Zee Music Chhattisgarhi
Lang: Chhattisgarhi
Year: 2020
नैना के कजरा Naina Ke Kajra - ऋषिराज पांडेय | CG Song Lyrics Video
TEJWIKI.IN

नैना के कजरा Cg Song Lyrics in Hindi

नैना के कजरा तोर
बेनी के गजरा तोर
सुंदर होंठवा के लाली
लेजाथे रे जान मोर

अरे कैसे करों बताना
तोरे ले इकरार वो
हिरदय मा जतका मया हे
तोरे बर हे यार वो

तैं मोरे दिलजानी वो गोरी
तैं मोरे परान वो

तोर संग मा जीवन मोरो हे हां
तैं मोरे जहान वो

तन मा मया के धार गोरी
रिमझिम मोला भिगाये
करों अगोरा गोरी तोर
जियरा मचरे जाए

 

हां…

 

तन मा मया के धार गोरी
रिमझिम मोला भिगाये
करों अगोरा गोरी तोर
जियरा मचरे जाए

तोरे बंधना मा बंध के
जिनगी मोर सजगे
मया के ये पुरवईया
सांस सांस मा बसगे

तैं संग मा ले चल मोला राजा
जावों हा दूसर जहान हो

तोर संग मा जीवन मोरो हे हां
तैं मोरे जहान वो

तोरे पैरी के ये पैजनिया
जब जब तैं छनकाये
लागे मोला जैसे सावन मा
बदरा बरसे जाए
(1x)

जब ले ये मन तोर होगे
सुध बुध पूरा मोर खोगे
जब जब मिले तोर से नैना
जियरा मा कैसे होथे

तैं संग मा ले चल मोला राजा
जावों हां दूसर जहान हो

तोर संग मा जीवन मोरो हे हां
तैं मोरे जहान वो

तैं मोरे दिलजानी वो गोरी
तैं मोरे परान वो
तोर संग मा जीवन मोरो हे हां
तैं मोरे जहान वो

Naina Ke Kajra Cg Song Lyrics in English

Naina ke kajra tor
Beni ke gajra tor
Sunder honthwa ke lali
Lejathe re jaan mor

Are kaise karo batana
Tore le ikraar wo
Hirday ma jatka maya he
Tore bar he yaar wo

Tain more diljani wo gori
Tain more paraan wo

Tor sang ma jivan moro he haan
Tain more jahaan wo

Tan ma maya ke dhaar gori
Rimjhim mola bhigaye
Karo agora gori tor
Jiyra machre jaye

Haan…

Tan ma maya ke dhaar gori
Rimjhim mola bhigaye
Karo agora gori tor
Jiyra machre jaye

Tore bandhna ma bandhke
Jingi mor sajge
Maya ke ye purvaiya
Saans saans ma basge

Tain sang ma le chal mola raja
Jaon haan dusar jahaan ho

Tor sang ma jivan moro he haan
Tain more jahaan wo

Tore pairi ke ye paijaniya
Jab jab tain chankaye
Lage mola jaise sawan ma
Badra barse jaye
(1x)

Jab le ye man tor hoge
Sudh budh pura mor khoge
Jab jab mile tor se naina
Jiyra ma kaise hothe

Tain sang ma le chal mola raja
Javo haan dusr jahaan ho

Tor sang ma jivan moro he haan
Tain more jahaan wo

Tain more diljani wo gori
Tain more paraan wo
Tor sang ma jivan moro he haan
Tain more jahaan wo

Conclusion

तो दोस्तों मुझे उम्मीद है की आपको हमारी यह लेख नैना के कजरा Naina Ke Kajra – ऋषिराज पांडेय | CG Song Lyrics Video जरुर पसंद आई होगी. मेरी हमेशा से यही कोशिश रहती है की readers को पूरी जानकारी प्रदान की जाये जिससे उन्हें किसी दुसरे sites या internet में उस article के सन्दर्भ में खोजने की जरुरत ही नहीं है. इससे उनकी समय की बचत भी होगी और एक ही जगह में उन्हें सभी information भी मिल जायेंगे.

यदि आपके मन में इस article को लेकर कोई भी doubts हैं या आप चाहते हैं की इसमें कुछ सुधार होनी चाहिए, तब इसके लिए आप नीचे comments लिख सकते हैं.यदि आपको यह लेख पसंद आया या कुछ सीखने को मिला तब कृपया इस पोस्ट को Social Networks जैसे कि Facebook, Twitter इत्यादि पर share कीजिये.

hi.wikipedia.org/wiki

नैना के कजरा Naina Ke Kajra – ऋषिराज पांडेय | CG Song Lyrics Video

Join our Telegram Group

Join our Facebook Group

   Join Whatsapp Group

Leave a Comment