नवा नवा मया मोला होए हे – सुभम साहू, भूमिका साहू | CG Lyrics Songs

नवा नवा मया मोला होए हे – सुभम साहू, भूमिका साहू | CG Lyrics Songs

 

गीत – नवा नवा मया मोला होए हे
प्रकार – पापुलर
सिंगर – सुभम साहू, भूमिका साहू
लेखक – अरुण यादव
म्यूजिक कंपनी – Dreams Point

नवा नवा मया मोला होए हे - सुभम साहू, भूमिका साहू | CG Lyrics Songs

TEJWIKI.IN

नवा नवा मया मोला होए हे 

 

लड़का
नवा नवा मया मोला होए हे सुध बुध नी तो रहाय न
मन लागे न कही सनम रतिहा नींद आए ना

लड़की
महू कईसे कहो संगी तोला रात दिन तोला गुनत हो
सुन्ना कुरिया मा बईठे अकेल्ला बस तोला ही सुमरत हो

लड़का
का कहो तोर बर कतका मै मरथो जी
हाय
हद ले जादा गोरी मै हा मया तोला करथो जी

लड़की
हद ले जादा बईहा मै हा मया तोला करथो जी

लड़का
हो घुरवा के दिन देख कैसे बहुर गे
तोर मया मा अरुण हा सुधर गे
गली के पाथा कस ठोकर खायेव
पारस कस तै सोना कर गे 

लड़की
मोर मांग सजादे करदे सपना पूरा

लड़का
अब प्यार हमर न रहे अधुरा

लड़की
सबले जादा मया तोला करथो जी
हाय
हद ले जादा बईहा मै हा मया तोला करथो जी

लड़का
हद ले जादा गोरी मै हा मया तोला करथो जी

लड़की
मया के कईसे बदरी बरस गे परिया मन मा अन्न उपजगे
मने मन मा मडवा हा सज गे पिरित के बंधना मा दुनो हा बंध गे 

लड़का
हमर मया मा अवे झन कोनो बांधा

लड़की
तेहा स्याम मोरे मै हा बनहू राधा

लड़का
मन माढे मया तोला करथो जी
हाय
हद ले जादा गोरी मै हा मया तोला करथो जी

लड़की
हद ले जादा बईहा मै हा मया तोला करथो जी

लड़का
हद ले जादा गोरी मै हा मया तोला करथो जी

 

Ladaka 
Nava Nava Maya Mola Hoe He Sudh Budh Nee To Rahaay Na
Man Laage Na Kahee Sanam Ratiha Neend Aae Na

Ladakee 
Mahoo Kaeese Kaho Sangee Tola Raat Din Tola Gunat Ho
Sunna Kuriya Ma Baeethe Akella Bas Tola Hee Sumarat Ho

Ladaka 
Ka Kaho Tor Bar Kataka Mai Maratho Jee
Haay
Had Le Jaada Goree Mai Ha Maya Tola Karatho Jee

Ladakee 
Had Le Jaada Baeeha Mai Ha Maya Tola Karatho Jee

Ladaka
Ho Ghurava Ke Din Dekh Kaise Bahur Ge
Tor Maya Ma Arun Ha Sudhar Ge
Galee Ke Paatha Kas Thokar Khaayev
Paaras Kas Tai Sona Kar Ge 

Ladakee 
Mor Maang Sajaade Karade Sapana Poora

Ladaka 
Ab Pyaar Hamar Na Rahe Adhura

Ladakee 
Sabale Jaada Maya Tola Karatho Jee
Haay
Had Le Jaada Baeeha Mai Ha Maya Tola Karatho Jee

Ladaka 
Had Le Jaada Goree Mai Ha Maya Tola Karatho Jee

Ladakee
Maya Ke Kaeese Badaree Baras Ge
Pariya Man Ma Ann Upajage
Mane Man Ma Madava Ha Saj Ge
Pirit Ke Bandhana Ma Duno Ha Bandh Ge 

Ladaka 
Hamar Maya Ma Ave Jhan Kono Baandha

Ladakee 
Teha Syaam More Mai Ha Banahoo Raadha

Ladaka 
Man Maadhe Maya Tola Karatho Jee
Haay
Had Le Jaada Goree Mai Ha Maya Tola Karatho Jee

Ladakee 
Had Le Jaada Baeeha Mai Ha Maya Tola Karatho Jee

Ladaka 
Had Le Jaada Goree Mai Ha Maya Tola Karatho Jee

लोग ढूंढ रहे हैं –

Conclusion

तो दोस्तों मुझे उम्मीद है की आपको हमारी यह लेख नवा नवा मया मोला होए हे – सुभम साहू, भूमिका साहू | CG Lyrics Songs जरुर पसंद आई होगी. मेरी हमेशा से यही कोशिश रहती है की readers को पूरी जानकारी प्रदान की जाये जिससे उन्हें किसी दुसरे sites या internet में उस article के सन्दर्भ में खोजने की जरुरत ही नहीं है. इससे उनकी समय की बचत भी होगी और एक ही जगह में उन्हें सभी information भी मिल जायेंगे.

यदि आपके मन में इस article को लेकर कोई भी doubts हैं या आप चाहते हैं की इसमें कुछ सुधार होनी चाहिए, तब इसके लिए आप नीचे comments लिख सकते हैं.यदि आपको यह लेख पसंद आया या कुछ सीखने को मिला तब कृपया इस पोस्ट को Social Networks जैसे कि Facebook, Twitter इत्यादि पर share कीजिये.

hi.wikipedia.org/wiki

नवा नवा मया मोला होए हे – सुभम साहू, भूमिका साहू | CG Lyrics Songs

Join our Telegram Group

Join our Facebook Group

   Join Whatsapp Group

Leave a Comment