नयनतारा Nayantara – शुभम साहू, करिश्मा खान | CG New Songs Lyrics

 

नयनतारा Nayantara – शुभम साहू, करिश्मा खान | CG New Songs Lyrics

 

नयनतारा Nayantara - शुभम साहू, करिश्मा खान | CG New Songs Lyrics
TEJWIKI.IN

 

Nayantara Song Detail

 

Song Title: Nayantara
Singer: Shubham Sahu and Karishma Khan
Lyrics: Sukku Barik
Music: Parvez Khan
Cast: Neelesh Patel and Mona Verma
Label: Sawan Series

 

Nayantara Cg Song Lyrics in Hindi

 

तोरे मया के दीवाना मैं …
होथे मया का बताना तैं …

तोरे मया के दीवाना मैं
होथे मया का बताना तैं
दिल म मोरे बसजाना तैं नयनतारा

करे मोला दीवानी तैं
रहे हवो अनजानी मैं
दिल के तोरे हव रानी मैं ध्रुवतारा

मोर दिल में …
आ लिखदे मोर रानी तैं
प्रेम कहानी प्रेम कहानी
प्रेम कहानी प्रेम कहानी
हां प्रेम कहानी प्रेम कहानी

मोर बस म नई ये मन हा रे
मया म का तै जादू करे
रात दिन सुरता म तोर मैं ह झुरत हव

तोर दीवानापन हा रे
दिल के मोर चमन म रे
मया के आस बनके तोर
दिल म झरत हव

मोर सपना तही
मोर नगमा तही

आंखी म झुलत हस
हर लमहा मोर तही
हर लमहा मोर तही

सपना के तोर रानी मैं
ओढ़े हव अचरा धानी मैं
देखे मया म निशानी मोर ध्रुवतारा

चांदी सही रंग रूप लगे
जबले पिरित के रंग चढ़े
मया के आगी म रे संगी
मैं ह सुलगत हव

चंदा चंदैनी संग चलय
बेरा मया के झन ढले
जोगनी मोहनी बनके तोर
मया म झुपत हव

मोर नैना तही
मोर चैना तही

साजो श्रृंगार मोर …
अउ गहना मोर तही
अउ गहना मोर तही …

पिरित के रीत निभाना तैं
नैना ले नैना मिलाना तैं
सीखे कहां ले तैं रिझाना नयनतारा

करे मोला दीवानी तैं
रहे हवो अनजानी मैं
दिल के तोरे हव रानी मैं ध्रुवतारा

तोरे मया के दीवाना मैं
होथे मया का बताना तैं
दिल म मोरे बसजाना तैं नयनतारा

नयनतारा Nayantara

Nayantara Cg Song Lyrics in English

 

Tore maya ke diwana mai …
Hothe maya ka batana tai …

Tore maya ke diwana mai
Hothe maya ka batana tai
Dil ma more basjana tai nayantara

Kare mola diwani tai
Rahe havo anjani mai
Dil ke tore hav rani mai dhruvtara

Mor dil mein …
Aa likhde mor rani tai
Prem kahani prem kahani
Prem kahani prem kahani
Haan prem kahani prem kahani

Mor bas ma nai ye man ha re
Maya ma ka tai jadu kare
Rat din surta ma tor mai ha jhurat hav

Tor diwanapan ha re
Dil ke mor chaman ma re
Maya ke aas banke tor
Dil ma jharat hav

Mor sapna tahi
Mor nagma tahi

Aankhi ma jhulat has
Har lamha mor tahi
Har lamha mor tahi

Sapna ke tor rani mai
Odhe hav achra dhani mai
Deke maya ma nishani mor dhruvtara

Chandi sahi rang rup lage
Jable pirit ke rang chadhe
Maya ke aagi ma re sangi
Mai ha sulgat hav

Chanda chandaini sang chalay
Bera maya ke jhan dhale
Jogni mohani banke tor
Maya ma jhupat hav

Mor naina tahi
Mor Chaina tahi

Sajo shringar mor …
Au gahna mor tahi
Au gahna mor tahi …

Pirit ke reet nibhana tai
Naina le naina milana tai
Seekhe kaha le tai ha rijhana nayantara

Kare mola diwani tai
Rahe havo anjani mai
Dil ke tore hav rani mai dhruvtara

Tore maya ke diwana mai
Hothe maya ka batana tai
Dil ma more basjana tai nayantara

लोग ढूंढ रहे हैं –

Conclusion

तो दोस्तों मुझे उम्मीद है की आपको हमारी यह लेख नयनतारा Nayantara – शुभम साहू, करिश्मा खान | CG New Songs Lyrics  जरुर पसंद आई होगी. मेरी हमेशा से यही कोशिश रहती है की readers को पूरी जानकारी प्रदान की जाये जिससे उन्हें किसी दुसरे sites या internet में उस article के सन्दर्भ में खोजने की जरुरत ही नहीं है. इससे उनकी समय की बचत भी होगी और एक ही जगह में उन्हें सभी information भी मिल जायेंगे.

यदि आपके मन में इस article को लेकर कोई भी doubts हैं या आप चाहते हैं की इसमें कुछ सुधार होनी चाहिए, तब इसके लिए आप नीचे comments लिख सकते हैं.यदि आपको यह लेख पसंद आया या कुछ सीखने को मिला तब कृपया इस पोस्ट को Social Networks जैसे कि Facebook, Twitter इत्यादि पर share कीजिये.

hi.wikipedia.org/wiki

नयनतारा Nayantara – शुभम साहू, करिश्मा खान | CG New Songs Lyrics

Join our Telegram Group

Join our Facebook Group

   Join Whatsapp Group

Leave a Comment