रूप के जादू Roop Ke jadu – Rishiraj Pandey | CG Lyrics Songs

रूप के जादू Roop Ke jadu – Rishiraj Pandey | CG Lyrics Songs

 

 

Roop Ke Jaadu Cg Song Detail

 

Song Title: Roop Ke Jaadu
Singers: Rishiraj Pandey and Kanchan Joshi
Lyrics: Rapper Ankit
Music: Anvesh Mallick
Cast: Mukul Gain and Sona Dey
Label: Zee Music Chhattisgarhi
Lang: Chhattisgarhi
Year: 2021

 

रूप के जादू Roop Ke jadu - Rishiraj Pandey | CG Lyrics Songs
TEJWIKI.IN

 

रूप के जादू Roop Ke jadu – Rishiraj Pandey | CG Lyrics Songs

 

रूप के जादू तोरे कोई ना आगु तोरे
करे बेकाबू तोरे अचरा के छइंहा

तोर संग मन लागे तोरे संग तन लागे
करे का जादू हाय आये ना निंदिया

निंदिया ना आये मोला तोर बिना तोर बिना
चैना ना आये मोला तोर बिना तोर बिना

रूप के जादू तोरे कोई ना आगु तोरे
करे बेकाबू तोरे अचरा के छइंहा

कोरी कोरी बाह मचुरी लाल वो
सूरत मन मोहे माया जाल वो
कनिहा लचकाय हाय तोर चाल वो
अंग अंग रानी तोर हे बेमिसाल वो

 

जब तैं खीचे तीर म मोला
जीवरा म मोर हलचल होथे
जागत सोवत ये मोर राजा
मन बस तोर बारे सोचे

हे मन मोर बस तोर बारे सोचे
तोला सोचे

डोर मा बांधव तोला
संग मा ले जावव तोला
फिर से सुनावों तोला हिरदय के बतिया

तोर संग मन लागे तोरे संग तन लागे
मन म का जगे आये ना निंदिया

रानी तोर चाह म दिल बेहाल वो
मोर हर धड़कन म तहीं तो सवार वो
तैं तो छेड़ डारे दिल के तार वो
तोर बर गाहूं मैं हा मोर संसार वो

तैं जब भी बुलाबे हां मोला
अंग लग जाहूं मैं तोर से आके
कहिदे मोर खाके तैं किरिया
मोर संग ही तैं जिनगी बिताबे

हे मोर संग ही तैं जिनगी बिताबे
जिनगी बिताबे

प्रीत के जादू तोरे बढ़ नीक बोली बोले
मन तोर बर ये डोले खिलगे रे बगिया

तोर संग मन लागे तोर संग तन लागे
करे का जादू हाय आये ना निंदिया

करे का जादू हाय आये ना निंदिया
करे का जादू हाय आये ना निंदिया

 

Roop Ke Jaadu Cg Song Lyrics in English

 

Roop ke jaadu tore koi naa aagu tore
Kare bekaabu tore achara ke chaiha

Tor sang man lage tore sang tan laage
Kare ka jaadu haay aaye na nindiya

Nindiya na aaye mola tor bina tor bina
Chaina na aaye mola tor bina tor bina

Roop ke jaadu tore koi naa aagu tore
Kare bekaabu tore achara ke chaiha

Kori kori baah ma churi laal wo Surat
ma mohe maya jaal wo

Kaniha lachkaay haay tor chaal wo Ang
ang rani tor he bemisaal wo

Jab tain keeche teer ma mola
Jivra ma mor halchal hothe
Jagat sowat ye mor raja
Man bas tor baare soche

He man mor bas tor baare soche
Tola soche

Dor ma bandhav tola sang ma le javav tola
Fir se sunavo tola hirday ke batiya

Tor sang man laage tor sang tan laage
Man ma ka jage aay na nindiya

Rani tor caah ma dil behaal wo
Mor har dhadkan ma tahi to sawar wo

Tain to ched daare dil ke taar wo
Tor bar gaahun main ha Mor Sansaar wo

Tain jab bhi bulabe haan mola
Ang lag jaahu main tor se aake

Kahide mor khake tain kiriya
Mor sang hi tain jingi bitaabe

He mor sang hi tain jingi bitaabe
Jingi bitaabe

Preet ke jaadu tor bad nik boli bole
Man tor bar ye dole khilge re bagiyaa

Tor sang man laage tore sang tan laage
Kare ka jaadu haay aaye na nindiya

Kare ka jaadu haay aaye na nindiya
Kare ka jaadu haay aaye na nindiya

लोग ढूंढ रहे हैं –

Conclusion

तो दोस्तों मुझे उम्मीद है की आपको हमारी यह लेख रूप के जादू Roop Ke jadu – Rishiraj Pandey | CG Lyrics Songs जरुर पसंद आई होगी. मेरी हमेशा से यही कोशिश रहती है की readers को पूरी जानकारी प्रदान की जाये जिससे उन्हें किसी दुसरे sites या internet में उस article के सन्दर्भ में खोजने की जरुरत ही नहीं है. इससे उनकी समय की बचत भी होगी और एक ही जगह में उन्हें सभी information भी मिल जायेंगे.

यदि आपके मन में इस article को लेकर कोई भी doubts हैं या आप चाहते हैं की इसमें कुछ सुधार होनी चाहिए, तब इसके लिए आप नीचे comments लिख सकते हैं.यदि आपको यह लेख पसंद आया या कुछ सीखने को मिला तब कृपया इस पोस्ट को Social Networks जैसे कि Facebook, Twitter इत्यादि पर share कीजिये.

hi.wikipedia.org/wiki

रूप के जादू Roop Ke jadu – Rishiraj Pandey | CG Lyrics Songs

Join our Telegram Group

Join our Facebook Group

   Join Whatsapp Group

Leave a Comment