Sath Nibhabe Sangi Shraddha Mandal CG New Song Lyrics Video

 

Sath Nibhabe Sangi Shraddha Mandal CG New Song Lyrics Video

Sath Nibhabe Sangi Cg Song Detail

Song Title: Sath Nibhabe Sangi
Singer: Nishant Dewangan and Shraddha Mandal
Lyrics: Nishant Dewangan
Music: Roshan Vaishnav
Cast: Jagesh Verma and Ishika Yadav
Label: PTF Studio
Lang: Chhattisgarhi
Year: 2021
Sath Nibhabe Sangi Shraddha Mandal CG New Song Lyrics Video
TEJWIKI.IN

Sath Nibhabe Sangi Cg Song Lyrics in Hindi

सुन ये धड़कन का कइथे
सुनले हाय सुनले

तोर दिल ले पूछ दिही का
सुनले हाय सुनले

अब न कोनो भी चाहे ये जग में
अब न कोनो भी चाहे ये जग में
चंदा ला बैरी बनालव तोर बर मैं

साथ निभाबे संगी जीवन में
कलियन म रंग चढ़ादे मधुबन के

साथ निभाबे संगी जीवन में
कलियन म रंग चढ़ादव मधुबन के हाय

बगिया के फूल महके तोर आये से
सहज सुगम मौसम तोर आये से
बगिया के फूल महके तोर आये से
सहज सुगम मौसम तोर आये से

दिल के कोना म कोनो बसगे हे
तोर जैसे साथी मिलगे हे
अउ मैं कैसे मया ला अपन दिखलावव

का दिल ला चीर दिखावव तोर बर मैं

साथ निभाबे संगी जीवन में
कलियन म रंग चढ़ादे मधुबन के

साथ निभाबे संगी जीवन में
कलियन म रंग चढ़ादव मधुबन के हाय

बनगे जिनगानी मोरे तोर आये से
बिरहा के पल जैसे कट जाये से
बनगे जिनगानी मोरे तोर आये से
बिरहा के पल जैसे कट जाये से

संगवारी तोला चाहवव मैं
तोर खुशी बर दुवा मांगव ना
अब मैं सुध बुध भुलाके तोला चाहो रे

कैसे मया ल जतावो तोर बर मैं

साथ निभाबे संगी जीवन में
कलियन म रंग चढ़ादव मधुबन के

साथ निभाबे संगी जीवन में
कलियन म रंग चढ़ादे मधुबन के

Sath Nibhabe Sangi Cg Song Lyrics in English

Sun ye dhadkan ka kaithe
Sunle haay sunle

Tor dil le puch dihi ka
Sunle haay sunle

Ab na kono bhi chaahe ye jag mein
Ab na kono bhi chaahe ye jag mein
Chanda la bairi banalav tor bar main

Sath nibhabe sangi jivan mein
Kaliyan ma rang chadhade madhuban ke

Sath nibhabe sangi jivan mein
Kaliyan ma rang chado madhuban ke haay

Bagiya ke phool mahke tor aaye se
Sahaj sugam mausam tor aaye se
Bagiya ke phool mahke tor aaye se
Sahaj sugam mausam tor aaye se

Dil ke kona ma kono basge he
Tor jaise sathi milge he
Aau main kaise maya la apan dikhlavav

Ka dil la cheer dikhavav tor bar main

Saath nibhabe sangi jivan mein
Kaliyan ma rang chadhade madhuban ke

Sath nibhabe sangi jivan mein
Kaliyan ma rang chadhado madhuban ke

Bange jingani more tor aaye se
Birha ke pal jaise kat jaaye se
Bange jingani more tor aaye se
Birha ke pal jaise kat jaaye se

Sangwari tola chaahav main
Tor khushi bar duwa mangav na
Ab main sudh budh bhulake tola chaahav re

Kaise maya la jatavo tor bar main

Sath nibhabe sangi jivan mein
Kaliyan ma rang chadhdo madhuban ke

Sath nibhabe sangi jivan mein
Kaliyan ma rang chadhade madhuban ke

Conclusion

तो दोस्तों मुझे उम्मीद है की आपको हमारी यह लेख Sath Nibhabe Sangi Shraddha Mandal CG New Song Lyrics Video जरुर पसंद आई होगी. मेरी हमेशा से यही कोशिश रहती है की readers को पूरी जानकारी प्रदान की जाये जिससे उन्हें किसी दुसरे sites या internet में उस article के सन्दर्भ में खोजने की जरुरत ही नहीं है. इससे उनकी समय की बचत भी होगी और एक ही जगह में उन्हें सभी information भी मिल जायेंगे.

यदि आपके मन में इस article को लेकर कोई भी doubts हैं या आप चाहते हैं की इसमें कुछ सुधार होनी चाहिए, तब इसके लिए आप नीचे comments लिख सकते हैं.यदि आपको यह लेख पसंद आया या कुछ सीखने को मिला तब कृपया इस पोस्ट को Social Networks जैसे कि Facebook, Twitter इत्यादि पर share कीजिये.

hi.wikipedia.org/wiki

Sath Nibhabe Sangi Shraddha Mandal CG New Song Lyrics Video

Join our Telegram Group

Join our Facebook Group

   Join Whatsapp Group

Leave a Comment