साथी तोर नाव – शुभम साहू, Dr. प्रियंका | CG New Songs Lyrics 2024

साथी तोर नाव – शुभम साहू, Dr. प्रियंका | CG New Songs Lyrics 2024

 

साथी तोर नाव - शुभम साहू, Dr. प्रियंका | CG New Songs Lyrics 2024
TEJWIKI.IN

 

Sathi Tor Naav Cg Song Detail

 

Song Title: Sathi Tor Naav
Singer: Shubham Sahu and Dr. Priyanka
Lyrics: Arun Yadav
Music: MD Siraj
Cast: Nitin Deshmukh and Anjalee Shukla
Label: Dreams Point

 

Sathi Tor Naav Cg Song Lyrics in Hindi

आना गोरी बोल मीठ बोल
आना गोरी बोल मीठ बोल अब तो

साथी तोर नाव लिखे हव
जिनगी ला मोर
तैं मोर चंदा रानी मैं तोर चकोर

साथी तोर नाव लिखे हव
जिनगी ला मोर
तैं मोर चंदा रानी मैं तोर चकोर

मया के रंग आके
मन मा तैं घोल
मया के रंग आके
मन मा तैं घोल राजा

महु तोर नाव लिखे हव
गोदना मा मोर
मैं तोर चंदा राजा तैं मोर चकोर

महु तोर नाव लिखे हव
गोदना मा मोर
मैं तोर चंदा राजा तैं मोर चकोर

हो दिन तोर बिना गोरी
बीते नही बीते नही
काम अउ बुता घलो
भावे नही भावे नही

दिल ला संभालो कैसे मैं हा
संभलावत नई हे
धड़कत हे रे धक धक ये हा
सुरता आवत नई हे

हमर मया के जग मा
होवत हे शोर
हमर मया के जग मा
होवत हे शोर राजा

महु तोर नाव लिखे हव
राजा गोदना मा मोर
मैं तोर चंदा राजा तैं मोर चकोर

साथी तोर नाव लिखे हव
जिनगी ला मोर
तैं मोर चंदा रानी मैं तोर चकोर

दूसर के पीरा कहाँ
कोनो ला जनाथे कोनो ला जनाथे
जेन तन लागे
ओही ला जनाथे ओही ला जनाथे

दुरिहा काबर हावस तैं गोरी
मन ला मोर भरमाके
छोड़ झन देबे गोरी मोला
नैना ले नैना मिलाके

बांधले मोला अपन अचरा के कोर
बांधले मोला अपन अचरा के कोर

साथी तोर नाव करे हव
जिनगी ला मोर
तैं मोर चंदा रानी मैं तोर चकोर

महु तोर नाव लिखे हव
गोदना मा मोर
मैं तोर चंदा राजा तैं मोर चकोर

मैं तोर चंदा राजा तैं मोर चकोर

तैं मोर चंदा रानी मैं तोर चकोर

Sathi Tor Naav Cg Song Lyrics in English

Aana gori bol mith bol
Aana gori bol mith bol ab to

Sathi tor naav kare haw
Jingi la mor
Tain mor chanda rani
Main tor chakor

Sathi tor naav kare haw
Jingi la mor
Tain mor chanda rani
Main tor chakor

Maya ke rang aake
Man ma tain ghol
Maya ke rang aake
Man ma tain ghol raja

Mahu tor naav likhe haw
Godna ma mor
Main tor chanda raja
Tain mor chakor

Mahu tor naav likhe haw
Godna ma mor
Main tor chanda raja
Tain mor chakor

Ho din tor bina gori
Bite nahi bite nahi
Kaam aau buta ghalo
Bhave nahi bhave nahi

Dil la sambhalo kaise main ha
Sambhlawat nai he
Dhadkat he re dhak dhak
Ye ha surta awat nai he

Hamar maya ke
Jag ma howat he shor
Hamar maya ke
Jag ma howat he shor raja

Mahu tor naav likhe haw
Godna ma mor
Main tor chanda raja
Tai mor chakor

Sathi tor naav likhe haw
Jingi la mor
Tain mor chanda rani
Main tor chakor

Dusar ke pira kaha
Kono la janathe kono la janathe
Jen tan laage
Ohi la janathe ohi la janathe

Duriha kabar hawas tain gori
Man la mor bharmake
Chod jhan debe gori mola
Naina le naina milake

Bandhle mola apan
Achara ke kor
Bandhle mola apan
Achara ke kor

Sathi tor naav kare haw
Jingi la mor
Tain mor chanda rani
Main tor chakor

Mahu tor naav likhe haw
Godana ma mor
Main tor chanda raja
Tain mor chakor

Main tor chanda raja
Tain mor chakor

Tain mor chanda rani
Main tor chakor

लोग ढूंढ रहे हैं –

Conclusion

तो दोस्तों मुझे उम्मीद है की आपको हमारी यह लेख साथी तोर नाव – शुभम साहू, Dr. प्रियंका | CG New Songs Lyrics 2024 जरुर पसंद आई होगी. मेरी हमेशा से यही कोशिश रहती है की readers को पूरी जानकारी प्रदान की जाये जिससे उन्हें किसी दुसरे sites या internet में उस article के सन्दर्भ में खोजने की जरुरत ही नहीं है. इससे उनकी समय की बचत भी होगी और एक ही जगह में उन्हें सभी information भी मिल जायेंगे.

यदि आपके मन में इस article को लेकर कोई भी doubts हैं या आप चाहते हैं की इसमें कुछ सुधार होनी चाहिए, तब इसके लिए आप नीचे comments लिख सकते हैं.यदि आपको यह लेख पसंद आया या कुछ सीखने को मिला तब कृपया इस पोस्ट को Social Networks जैसे कि Facebook, Twitter इत्यादि पर share कीजिये.

hi.wikipedia.org/wiki

साथी तोर नाव – शुभम साहू, Dr. प्रियंका | CG New Songs Lyrics 2024

Join our Telegram Group

Join our Facebook Group

   Join Whatsapp Group

Leave a Comment