सोन मछरी Son Machari – पं विवेक शर्मा | CG Lyrics Video Songs

 

सोन मछरी Son Machari – पं विवेक शर्मा | CG Lyrics Video Songs

 

सोन मछरी Son Machari - पं विवेक शर्मा | CG Lyrics Video Songs
TEJWIKI.IN

 

Son Machari CG Lyrics Video Songs Detail

 

Song Title: Son Machari
Singer: Pt. Vivek Sharma and Kanchan Joshi
Lyrics: Ashok Tiwari
Music: Pt. Vivek Sharma
Cast: Himanshu Yadav and Rupa Chaudhary
Label: N. V Entertainment

 

सोन मछरी Son Machari – पं विवेक शर्मा | CG Lyrics Video Songs

 

मन के समुंदर म तौरत हस
जइसे कमल संग पानी

मन के समुंदर म तौरत हस
जइसे कमल संग पानी
तोर बिना जीना मुश्किल हे
तही हा मोर जिनगानी

तै मोर आसा मै तोर प्यासा
तही हावस मोर सोनमछरी

सोनमछरी वो रानी सोनमछरी
सोनमछरी वो रानी सोनमछरी
सोनमछरी वो रानी सोनमछरी
सोनमछरी वो रानी सोनमछरी

मन के समुंदर म तौरत हस
जइसे कमल संग पानी
तोर बिना जीना मुश्किल हे
तही हा मोर जिनगानी

 

 

तै मोर आसा मै तोर सांसा
मै ही तो हावव रे सोनमछरी

सोनमछरी रे राजा सोनमछरी
सोनमछरी रे राजा सोनमछरी

सोनमछरी वो रानी सोनमछरी
सोनमछरी रे रानी सोनमछरी

मै तोर राजा तै मोर रानी
तही ह मोर फुलकैना

का जादू मंतर मार देहे तै
नींद नई आवय ना चैना

मन म समागे अंतस म छागे
तैही हावस वो पान कतरी

सोनमछरी वो रानी सोनमछरी
सोनमछरी वो रानी सोनमछरी

सोनमछरी रे राजा सोनमछरी

एसो लगन म राजा रे
तै हा गड़ालेना मड़वा

ले जाहू तोला डोली म
डीजे बजाहू बाजा गड़वा

पानी गिरे चाहे आगी बरस जाए
बनजाहू मै हा तोर छतरी

सोनमछरी रे राजा सोनमछरी

सोनमछरी वो रानी सोनमछरी
सोनमछरी वो रानी सोनमछरी

सोनमछरी रे राजा सोनमछरी

मन के समुंदर म तौरत हस
जइसे कमल संग पानी
तोर बिना जीना मुश्किल हे
तही हा हावस जिनगानी

तै मोर आसा मै तोर सांसा
मै ही तो हावव रे सोनमछरी

सोनमछरी वो रानी सोनमछरी
सोनमछरी वो रानी सोनमछरी

सोनमछरी रे राजा सोनमछरी

सोनमछरी सोनमछरी सोनमछरी

Video – Son Machari

Son Machari Cg Song Lyrics in English

 

Man ke samundar ma taurat has
Jaise kamal sang pani

Man ke samundar ma taurat ha
Jaise kamal sang pani
Tor bina jina mushkil he
Tahi ha mor jingani

Tai mor aasa mai tor pyasa
Tahi hawas mor sonmachari

Son machari o rani son machari
Son machari o rani son machari
Son machari o rani son machari
Son machari o rani son machari

Man ke samundar ma taurat has
Jaise kamal sang pani
Tor bina jina mushkil he
Tahi ha mor jingani

Tai mor aasa mai tor saansa
Mai hi to hawav re sonmachari

Son machari re raja son machari
Son machari re raja son machari

Son machari o rani son machari
Son machari o rani son machari

Mai tor raja tai mor rani
Tahi h mor fhulkaina

Ka jaadu mantar mar dehe tai
Nind nai aaway na chaina

Man ma samage antas ma chaage
Taihi hawas o paan katri

Son machari o rani son machari
Son machari o rani son machari

Son machari re raja son machari

Eso lagan ma raja re
Tai ha gadalena madwa

Le jaahu tola doli ma
DJ Bajahu baja gadwa

Pani gire caahe aage baras jaye
Banjahu mai ha tor chatri

Son machari re raja son machari

Son machari o rani son machari
Son machari o rani son machari

Son machari re raja son machari

Man ke samundar ma taurat has
Jaise kamal sang pani
Tor bina jina mushkil he
Tahi ha mor jingani

Tai mor aasa mai tor saansa
Mai hi to hawav re sonmachari

Son machari o rani son machari
Son machari o rani son machari

Son machari re raja son machari

Son machari son machari son machari

लोग ढूंढ रहे हैं –

Conclusion

तो दोस्तों मुझे उम्मीद है की आपको हमारी यह लेख सोन मछरी Son Machari – पं विवेक शर्मा | CG Lyrics Video Songs  जरुर पसंद आई होगी. मेरी हमेशा से यही कोशिश रहती है की readers को पूरी जानकारी प्रदान की जाये जिससे उन्हें किसी दुसरे sites या internet में उस article के सन्दर्भ में खोजने की जरुरत ही नहीं है. इससे उनकी समय की बचत भी होगी और एक ही जगह में उन्हें सभी information भी मिल जायेंगे.

यदि आपके मन में इस article को लेकर कोई भी doubts हैं या आप चाहते हैं की इसमें कुछ सुधार होनी चाहिए, तब इसके लिए आप नीचे comments लिख सकते हैं.यदि आपको यह लेख पसंद आया या कुछ सीखने को मिला तब कृपया इस पोस्ट को Social Networks जैसे कि Facebook, Twitter इत्यादि पर share कीजिये.

hi.wikipedia.org/wiki

सोन मछरी Son Machari – पं विवेक शर्मा | CG Lyrics Video Songs

Join our Telegram Group

Join our Facebook Group

   Join Whatsapp Group

Leave a Comment