तोर लायचा लहंगा मा Shashi Rangila CG Lyrics Video Songs 2024

 

तोर लायचा लहंगा मा Shashi Rangila CG Lyrics Video Songs 2024

Tor Laycha Lahanga Ma Cg Song Detail

Song Title: Tor Laycha Lahanga Ma Bhari Power He
Singer: Shashi Rangila
Lyrics: Shashi Rangila
Music: Deepak Kurrey
Cast: Karan Chauhan and Kiran Chauhan
Label: AVM Gana
तोर लायचा लहंगा मा Shashi Rangila CG Lyrics Video Songs 2024
TEJWIKI.IN

तोर लायचा लहंगा मा Lyrics in Hindi

तोर लायचा लहंगा मा
भारी पावर हे..
तोर लायचा लहंगा मा
भारी पावर हे..

तोर झूल – झूल के रेंगना मा
जिओ के टावर हे वो

तोर लायचा लहंगा मा
भारी पावर हे..
तोर लायचा लहंगा मा
भारी पावर हे..

छत्तीस लाख के पोलखा तोरे
सोला के हवय चुनरिया रे
लाखो करोड़ो के तोर मुस्काई
जिव ले डारे सुंदरिया रे

छत्तीस लाख के पोलखा तोरे
सोला के हवय चुनरिया रे
लाखो करोड़ो के तोर मुस्काई
जिव ले डारे सुंदरिया रे

तोर झूल – झूल के रेगना मा
जियो के टावर हे वो

तोर लायचा लहंगा मा
भारी पावर हे..
तोर लायचा लहंगा मा
भारी पावर हे..

कोरबा के हाय कंगना तोरे
रायपुर के हे बाली रे
दुरुग – भिलाई के तोर सवांगा
जिला मुंगेली के लाली रे

कोरबा के हाय कंगना तोरे
रायपुर के हे बाली रे
दुरुग – भिलाई के तोर सवांगा
जिला मुंगेली के लाली रे

तोर झूल – झूल के रेंगना मा
जियो के टावर हे वो

तोर लायचा लहंगा मा
भारी पावर हे..
तोर लायचा लहंगा मा
भारी पावर हे..

तोर झूल – झूल के रेंगना मा
जियो के टावर हे

तोर लायचा लहंगा मा
भारी पावर हे..
तोर लायचा लहंगा मा
भारी पावर हे..
(4x)

Video – Tor Laycha Lahanga Ma

Tor Laycha Lahanga Ma Lyrics in English

Tor laycha lahanga ma
Bhari power he..
Tor laycha lahanga ma
Bhari power he..

Tor jhul – jhul ke rengna ma
Jio ke tower he wo

Tor laycha lahnga ma
Bhari power he
Tor laycha lahnga ma
Bhari power he

Chattis lakh ke polkha tore
Sola ke haway chunariya re
Lakho karodo ke to muskai
jiv le dare sundariya Re

Chattis lakh ke polkha tore
Sola ke haway chunariya re
Lakho karodo ke to muskai
jiv le dare sundariya Re

Tor jhul jhul ke rengna ma
Jio ke tower he wo

Tor laycha lahanga ma
Bhari power he..
Tor laycha lahanga ma
Bhari power he..

Korba ke hay kangna tore
Raipur ke he bali re
Durug – Bhilai ke tor sawanga
Jila mungeli ke lali re

Korba ke hay kangna tore
Raipur ke he bali re
Durug – Bhilai ke tor sawanga
Jila mungeli ke lali re

Tor jhul jhul ke rengna ma
Jio ke tower he wo

Tor laycha lahanga ma
Bhari power he..
Tor laycha lahanga ma
Bhari power he..

Tor jhul jhul ke rengna ma
Jio ke tower he wo

Tor laycha lahanga ma
Bhari power he..
Tor laycha lahanga ma
Bhari power he..
(4x)

Conclusion

तो दोस्तों मुझे उम्मीद है की आपको हमारी यह लेख तोर लायचा लहंगा मा Shashi Rangila CG Lyrics Video Songs 2024 जरुर पसंद आई होगी. मेरी हमेशा से यही कोशिश रहती है की readers को पूरी जानकारी प्रदान की जाये जिससे उन्हें किसी दुसरे sites या internet में उस article के सन्दर्भ में खोजने की जरुरत ही नहीं है. इससे उनकी समय की बचत भी होगी और एक ही जगह में उन्हें सभी information भी मिल जायेंगे.

यदि आपके मन में इस article को लेकर कोई भी doubts हैं या आप चाहते हैं की इसमें कुछ सुधार होनी चाहिए, तब इसके लिए आप नीचे comments लिख सकते हैं.यदि आपको यह लेख पसंद आया या कुछ सीखने को मिला तब कृपया इस पोस्ट को Social Networks जैसे कि Facebook, Twitter इत्यादि पर share कीजिये.

hi.wikipedia.org/wiki

तोर लायचा लहंगा मा Shashi Rangila CG Lyrics Video Songs 2024

Join our Telegram Group

Join our Facebook Group

   Join Whatsapp Group

Leave a Comment