तोर मुस्कान Tor Muskaan Monika Verma CG New Lyrics Songs Video

तोर मुस्कान Tor Muskaan Monika Verma CG New Lyrics Songs Video

Tor Muskaan Cg Song Detail

Song Title: Tor Muskaan
Singer: Toshant Kumar and Monika Verma
Lyrics: CG Boy RJ Rapper
Music: Dj As Vil
Director: Sumeet Basaiwala
Cast: Dilesh Sahu and Anikriti Chauhan
Label: Zee Music Chhattisgarhi
Lang: Chhattisgarhi
Year: 2020
तोर मुस्कान Tor Muskaan Monika Verma CG New Lyrics Songs Video
TEJWIKI.IN

तोर मुस्कान Tor Muskaan Cg Song Lyrics in Hindi

तोर इक मुस्कान गोरी
लेगे मोर जान रानी
लागे बदले बदल
दिल बईमान गोरी

जबले देखेंव तोला
नींद नई आवय मोला
जबले देखेंव तोला
नींद नई आवय मोला
अब का करव
तैही मोला बता

तोर मीठ मीठ बोली राजा
मोला हसाये गा
का तै जादू चलाये गा
नैना मा समाये गा

जबले देखेंव तोला
नींद नई आवय मोला
जबले देखेंव तोला
नींद नई आवय मोला
अब का करव
तैही मोला बता

चंदा कस रानी तोर ये चेहरा
भाये तोला लाली सुंदर ये बिंदिया
पड़ गेव जबले तोर पिरीत मा
गीत मया के लिखव सुनले ना गीत ला

गीत मा तोर राजा
झूमे मोर मन हा
जैसे मोरे नाचय
बरसे गगन हा
होके मगन चले
देख पवन हा
गीत मया के
छेड़े तोरे धुन मा

हाथ के चुरी तोर
आँखी के काजर
हाथ के चुरी तोर
आँखी के काजर
छम छम बाजे गोरी
पाँव के पायल

रखले हाथ मोरे दिल मा तैं गोरी
आजा बांध ले पिरीत के डोरी
चलना ले जाहु तोला संग मा मैं रानी
लिखबो दुनो झन प्रेम कहानी

तैही हस जान मा अउ
तैही हस जहान मा
जिनगी बदलगे मोरे
अब तोरे साथ मा

चलहु संग तोर लेजाना साथ मा
उड़बो दुनो जैसे पंछी आगस मा

रस्ता देखव तोरे करत हव अगोरा
रस्ता देखव तोरे करत हव अगोरा
तोर बिना जिनगी मोरे हावय अधुरा

Tor Muskaan Cg Song Lyrics in English

Tor ik muskaan gori
Lege mor jaan rani
Lage badle badle
Dil beimaan gori

Jable dekhev tola
Nind nai away mola
Jable dekhev tola
Nind nai away mola
Ab ka karav taihi mola bata

Tor mith mith boli raja
Mola hasaye ga
Ka tai jadu chalaye
Naina ma samaye ga

Jable dekhev tola
Nind nai away mola
Jable dekhev tola
Nind nai away mola
Ab ka karv taihi mola bata

Chanda kas rani tor ye chehra
Bhaye tola lali sunder ye bindiya
Padgev jable tor pirit ma
Geet maya ke likhav sunle na geet la

Geet ma tor raja
Jhume mor man ha
Jaise nachay barse gagan ha
Hoke magan chale dkha pavan

Hath ke churi tore aankhi ke kajal
Hath ke churi tore aankhi ke kajal
Cham cham baje gori paanv ke payal

Rakhle hath more dil ma tai gori
Aaja baandh le pirit ke dori
Chalna le jaahu tola sang ma rani
Likhbo duno jhan prem kahani

Taihi has jaan ma au
Taihi has jahan ma
Jingi badalge more
Ab tor saath ma

Chalhu sang tor lejana saath ma
Udbo duno jaise panchi aagas ma

Rasta dekhav tore karat hav agora
Rasta dekhav tore karat hav agora
Tore bina jingi more haway adhura

Conclusion

तो दोस्तों मुझे उम्मीद है की आपको हमारी यह लेख तोर मुस्कान Tor Muskaan Monika Verma CG New Lyrics Songs Video जरुर पसंद आई होगी. मेरी हमेशा से यही कोशिश रहती है की readers को पूरी जानकारी प्रदान की जाये जिससे उन्हें किसी दुसरे sites या internet में उस article के सन्दर्भ में खोजने की जरुरत ही नहीं है. इससे उनकी समय की बचत भी होगी और एक ही जगह में उन्हें सभी information भी मिल जायेंगे.

यदि आपके मन में इस article को लेकर कोई भी doubts हैं या आप चाहते हैं की इसमें कुछ सुधार होनी चाहिए, तब इसके लिए आप नीचे comments लिख सकते हैं.यदि आपको यह लेख पसंद आया या कुछ सीखने को मिला तब कृपया इस पोस्ट को Social Networks जैसे कि Facebook, Twitter इत्यादि पर share कीजिये.

hi.wikipedia.org/wiki

तोर मुस्कान Tor Muskaan Monika Verma CG New Lyrics Songs Video

Join our Telegram Group

Join our Facebook Group

   Join Whatsapp Group

Leave a Comment