दोस्तों, Kari Savrengi / कारी सवरेंगी Cg Song Lyrics / Hiresh Sinha कारी सवरेंगी… जैसे-जैसे छत्तीसगढ़ डिजिटल होते जा रहे हैं वैसे ही छत्तीसगढ़ की भाषाएं मैं और अधिक मधुरता आते जा रहा है. छत्तीसगढ़ की भाषाओं को मधुर बनाने का मुख्य रूप से श्रेय किसी को जाता है तो वह है छत्तीसगढ़ के गायक. छत्तीसगढ़ की गायक अपना दिल जान लगा देते हैं हर एक गीत को अच्छे से लोगों के बीच में जाने के लिए, वही दोस्तों बता दें कि हिरेश सिन्हा जोकि गायन के क्षेत्र में उनका काफी रुझान है और अच्छे अच्छे शब्दों का चयन करके वह हमेशा यूट्यूब पर अपना गीत डालते हैं. हिरेश सिन्हा जी का एक प्यारा सा गीत कारी सवरेंगी जिसका हर एक लाइन में आप जुड़ जाएंगे ऐसे शब्दों का चयन हिरेश सिन्हा जी ने किया है.

कारी सवरेंगी छत्तीसगढ़ी गीत
Cg Song Lyrics / Cg Song Lyrics Download
Song Title | Kari Savrengi. |
Singer | Hiresh Sinnha and Jiteshwari Sinha. |
Lyrics | Hiresh Sinha. |
Music | Parvez Khan. |
Featuring | Raju Markandey and Kajal Gharde. |
Director | Arvind Kurre. |
कारी संवरेंगी गाले मा तिल वो
जबले देखेव तोला रानी
आगे हे दिल वो
अनारगोंदा फूल
ऊवत सुरुज के सुन्दर हे लाली गा
तोला मिले बर बुलाहूँ
आजाबे काली ना
मयारु जोड़ी मोर
बारी के तीर तीर
फरे हे भांटा वो
जिनगी लिखागे
तोरेच बांटा वो
बारी के तीर तीर
फरे हे भांटा वो
जिनगी लिखागे
तोरेच बांटा वो
जिनगी लिखागे
तोरेच बांटा वो
जिनगी लिखागे
तोरेच बांटा वो
नदिया नरवा मा बहत हे पानी गा
मोला दूसर नई चाही
तोरे बर बानी गा
मयारू जोड़ी मोर
तोरे मया के भरोसा चाही गा
करबे दगा त मोर जान जाही गा
तोरे मया के भरोसा चाही गा
करबे दगा त मोर जान जाही गा
करबे दगा त मोर जान जाही गा
करबे दगा त मोर जान जाही गा
संझा के बेरा उड़ेला धूल वो
मोर मया के चिनहारी
सागा गा सागा रे
अनारगोंदा फूल
चाहे जमाना हो जाही बैरी ना
चिनहा तै देबे पांवे बर पैरी गा
हो चाहे जमाना हो जाही बैरी ना
चिनहा तै देबे पांवे बर पैरी गा
चिनहा तै देबे पांवे बर पैरी गा
चिनहा मैं देहूँ पांव म पैरी ना
हमर मया के नियांव कर ले गा
सीता राम हे गवाही
बिहाव करले ना
मयारू जोड़ी मोर
कारी सावरेंगी गाले मा तिल वो
जबले देखेव तोला रानी
आगे हे दिल वो
अनारगोंदा फूल
ऊवत सुरुज के सुन्दर हे लाली गा
तोला मिले बर बुलाहूँ
अजाबे काली ना
मयारु जोड़ी मोर
Kari Savrengi Cg Song Lyrics in English.
Kari Savrengi Gaale Ma Til Wo
Jable Dekhew Tola Rani
Aage He Dil Wo
Anargonda Phool
Uwat Suruj Ke Sundar He Laali Ga
Tola Mile Bar Bulahun
Aajabe Kali Na
Mayaru Jodi Mor
Ha Baari Ke Teer Teer
Fare He Bhatha Wo
Jingi Likhage
Torech Baata Wo
Baari Ke Teer Teer
Fare He Bhatha Wo
Jingi Likhage
Torech Baata Wo
Jingi Likhage
Torech Baata Wo
Jingi Likhage
Torech Baata Wo
Nadiya Narwa Ma Bahat He Paani Ga
Mola Dusar Nai Chaahi
Tore Bar Baani Ga
Mayaru Jodi Mor
Tore Maya Ke Bharosa Chaahi Ga
Karbe Daga Ta Mor Jaan Jaahi Ga
Tore Maya Ke Bharosa Chaahi Ga
Karbe Daga Ta Mor Jaan Jaahi Ga
Karbe Daga Ta Mor Jaan Jaahi Ga
Karbe Daga Ta Mor Jaan Jaahi Ga
Sanjha Ke Bera Udela Dhool Wo
Mor Maya Ke Chinhari
Saaga Ga Saaga Re
Anargonda Phool
Chahe Jamana Ho Jaahi Bairi Na
Chinha Tain Debe Paanwe Bar Pairi Ga
Chahe Jamana Ho Jaahi Bairi Na
Chinha Tain Debe Paanwe Bar Pairi Ga
Chinha Tain Debe Paanwe Bar Pairi Ga
Chinha Main Dehun Paanwe Ma Pairi Na
Hamar Maya Ke Niyanw Kar Le Ga
Sita Ram He Gawahi
Bihaw Karle Na
Mayaru Jodi Mor
Kari Savrengi Gaale Ma Til Wo
Jable Dekhew Tola Rani
Aage He Dil Wo
Anargonda Phool
dUwat Suruj Ke Sundar He Laali Ga
Tola Mile Bar Bulahun
Aajabe Kali Na
Mayaru Jodi Mor
GOOGLE SEARCH-
Kari Savrengi CG SONG
CG SONG Kari Savrengi
CG SONG Kari Savrengi LYRICS
CG SONG Kari Savrengi LYRICS DOWNLOAD
Kari Savrengi CG SONG LYRICS
Kari Savrengi CG SONG DPWNLOAD LYRICS
Kari Savrengi
Kari Savrengi CG SONG 2023
Kari Savrengi MP3 CG SONG
Kari Savrengi CG SONG MP3
Kari Savrengi MP3 CG SONG DOWNLOAD
Kari Savrengi CG SONG RINGTONE
Kari Savrengi CG SONG RINGTON DOWNLOAD
Kari Savrengi CG SONG DJ
Kari Savrengi DJ