तितली Titli Rishiraj Pandey, Kanchan Joshi 2024 CG Songs Lyrics

तितली Titli Rishiraj Pandey, Kanchan Joshi 2024 CG Songs Lyrics

Titli Cg Song Detail

Song Title: Titli
Singer: Rishiraj Pandey, Kanchan Joshi
Lyrics: Manmohan Safar
Music: Anvesh Mallick
Cast: Shashikant Manikpuri, Hema Shukla
Label: Zee Music Chhattisgarhi
तितली Titli Rishiraj Pandey, Kanchan Joshi 2024 CG Songs Lyrics
TEJWIKI.IN

तितली Cg Song Lyrics in Hindi

मोर दिल हा फिसलगे
तोर सिल्की बाल म
मैं हा फसगेंव रे गोरी
तोर प्रेम जाल म

हां मोर दिल हा फिसलगे
तोर सिल्की बाल म
मैं हा फसगेंव रे गोरी
तोर प्रेम जाल म

तोर रेंगना हा मोला
बढ सुहावय रे
इशारा नैना ले करके
तैं बुलाये रे

गोरी दिल म तैं
छुरी चलाये रे हाय रे

मोर तितली कयामत के बिजली
तैं आजाना दिल के गली
मोर तितली कयामत के बिजली
तैं आजाना दिल के गली

धीरे धीरे चुराये तै हा
दिल ला मोरे बइहा राजा गा
आनी बानी गुलाबी रानी
बनके मैं आए तोर पारा पारा

नखरा हटा तैं मुखड़ा दिखा
हावय ये दिल तोर निशाना म
बाली उमर हां तिरछी नजर
मोला बनाये दीवाना

भूले आए मैं तोरे पारा
का हे इरादा मोला बता

बही बनाथे तोरे मया

अइसन लजाके जाबे कहां

गोरी दिल म तैं
छुरी चलाये रे हाय रे

मोर तितली कयामत के बिजली
तैं आजाना दिल के गली
मोर तितली कयामत के बिजली
तैं आजाना दिल के गली

पैरी देना तैं कंगन देना
मुंगेली के मुंदरी देवादे गा
लाड़ी साड़ी मैं रायपुर वाली
रेंगव नहीं तोर इशारा म

अरे सुन तो गुइयाँ झन तैं रिसा
सारंगढ़िया मैं दीवाना हव
पूरा करहुं मैं तोरे बनहू
देखत रही ये जमाना

फसव नही मैं तोर चक्कर म हां

झिलमिल सितारा हे तोरे अदा

आघू पाछु घुमे कतनो टूरा

अरे तोला सुवारी बनहूं मैं हा

गोरी दिल म तैं
छुरी चलाये रे हाय रे

तोर तितली कयामत के बिजली
मैं आ जाहूं तोरे गली

अरे अरे रे …
मोर तितली कयामत के बिजली
तैं आजाना दिल के गली

Mor dil ha fisalge
Tor silki chaal ma
Mai ha fasgenv re gori
Tor prem jaal ma

Haan mor dil ha fisalge
Tor silki chaal ma
Mai ha fasgenv re gori
Tor prem jaal ma

Tor rengna ha mola
Badh suhaway re
Ishaara naina le karke
Tain bulaye re

Gori dil ma tai
Churi chalaye re haaye re

Mor titli qayamat ke bijli
Tain aajana dil ke gali
Mor titli qayamat ke bijli
Tain aajana dil ke gali

Dheere dheere churaye tain ha
Dil la more baiha raja ga
Aani baani gulabi rani
Banke mai aaye tor paara paara

Nakhra hata tain mukhda dikha
Haway ye dil tor nishana ma
Bali umar haan tirchi nazar
Mola banaye diwanai

Bhule aaye mai tore paara
Ka he irada mola bata

Bahi banathe tore maya

Aisan lajake jaabe kaha

Gori dil ma tai
Churi chalaye re haaye re

Mor titli qayamat ke bijli
Tain aajana dil ke gali
Mor titli qayamat ke bijli
Tain aajana dil ke gali

Pairi dena tain kanga dena
Mungeli ke mundri dewade ga
Lali saadi mai raipur wali
Rengav nahi tor ishaara ma

Are sun to guiyaan jhan tain risa
Sarangadhiya mai diwana haw
Pura karhu mai tore banhu
Dekhat rahi ye jamana

Fasav nahi mai tor chakkar ma ha

Jhilmil sitara he tore ada

Aaghu paachu ghume katno tura

Are tola suwari banahu mai ha

Gori dil ma tain
Churi chalaye re haaye re

Tor titli qayamat ke bijli
Mai aa jaahu tore gali

Are are re …
Mor titli qayamat ke bijli
Tain aajana dil ke gali

Conclusion

तो दोस्तों मुझे उम्मीद है की आपको हमारी यह लेख तितली Titli Rishiraj Pandey, Kanchan Joshi 2024 CG Songs Lyrics जरुर पसंद आई होगी. मेरी हमेशा से यही कोशिश रहती है की readers को पूरी जानकारी प्रदान की जाये जिससे उन्हें किसी दुसरे sites या internet में उस article के सन्दर्भ में खोजने की जरुरत ही नहीं है. इससे उनकी समय की बचत भी होगी और एक ही जगह में उन्हें सभी information भी मिल जायेंगे.

यदि आपके मन में इस article को लेकर कोई भी doubts हैं या आप चाहते हैं की इसमें कुछ सुधार होनी चाहिए, तब इसके लिए आप नीचे comments लिख सकते हैं.यदि आपको यह लेख पसंद आया या कुछ सीखने को मिला तब कृपया इस पोस्ट को Social Networks जैसे कि Facebook, Twitter इत्यादि पर share कीजिये.

hi.wikipedia.org/wiki

तितली Titli Rishiraj Pandey, Kanchan Joshi 2024 CG Songs Lyrics

Join our Telegram Group

Join our Facebook Group

   Join Whatsapp Group

Leave a Comment