ओ साथी रे O Sathi Re Bhojpuri New lyrics Songs 2024

ओ साथी रे O Sathi Re Bhojpuri New lyrics Songs 2024

Credits: Singer – Arvind Akela Kallu Feat – Shweta Jha Writer – Prince Priydarshi Music – Priyanshu Singh Video By :- Team Sanju  EP :- Sitosh Yadav  Video Director :- Bibhanshu Tiwari Edit :- P. Shubham Babu Choreographer :- Prem Sharma & Bikram Paswan DOP :- Mahesh Venkat DI :- Rohit Singh Production :- Aakash Vishwakarma Light :- Nagesh Motka, This Video Is Taken A 

 

ओ साथी रे O Sathi Re तेरे बिना भी क्या जीना Best Song Lyrics Bhojpuri Song Lyrics 2023, Singer Arvind Akela Kallu

अंखिया तोहरे ही रहिया ताके Hindi Me Lyrics

अंखिया तोहरे ही रहिया ताके
गईलू कैसन रोग… धा रा के
ई मिलनवा ला मन, तडपे छन-छन
दिल हमार लागे कही ना…….
ओ साथी रे… तेरे बिना भी क्या जीना…
तेरे बिना भी क्या जीना…. ओ साथी रे…
तेरे बिना भी क्या जीना… तेरे बिना भी क्या जीना…

 

जिनगी ला…गे जन्न..अत जैसन, रहे लू… जब पास हो
बतिया से..जुड़ाला जियरा, भरल बा एतना मिठास हो
जिनगी ला…गे जन्न..अत जैसन, रहे लू… जब पास हो
बतिया से..जुड़ाला जियरा, भरल बा एतना मिठास हो
सपना… हमके दिखा के, आशिक आपन बना के
हो गईल का कसूर, काहे इतना गुरुर
बस एतने बता द हसीना….
ओ साथी रे… तेरे बिना भी क्या जीना….
तेरे बिना भी क्या जीना ओ साथी रे…
तेरे बिना भी क्या जीना… तेरे बिना भी क्या…. जीना

 

ख्याल… में डूबल तोहरे बीते, हाम्रो दिन… रात हो
खुश दे..खल चाहे लू हमके, छोड़ी ह जन तु साथ हो…
ख्याल… में डूबल तोहरे बीते, हाम्रो दिन… रात हो
खुश दे..खल चाहे लू हमके, छोड़ी ह जन तु साथ हो…
आँख सावन जैसे बर्षे, मन मिले खातिर तरसे
जे ना आवेलु नजर, हमके लागेला डर
दूर कल्लू से जईह कही ना…
ओ साथी रे…. तेरे बिना भी क्या जीना…
तेरे बिना भी क्या जीना.. ओ साथी रे…
तेरे बिना भी क्या जीना… तेरे बिना भी क्या… जीना

ओ साथी रे O Sathi Re Bhojpuri New lyrics Songs 2024
TEJWIKI.IN

अंखिया तोहरे ही रहिया ताके English Me Lyrics

Ankhiya Tohre Hi Rahiya Take

Gailu Kaisan Rog… Dha Ra Ke
E Milanwa La Man, Tadpe Chhan- Chhan
Dil Hamar Lage Kahi Na……
O Sathi Re… Tere Bina Bhi Kya Jeena…
Tere Bina Bhi Kya Jeena…, O Sath Re….
Tere Bina Bhi Kya Jeena.., Tere Bina Bhi Kya Jeena..
Jingi La..Ge Jann..At Jaisan, Rahe Lu.. Jab Pas Ho
Batiye Se… Judala Jiyara, Bharal Ba Etna Mithas Ho
Jingi La..Ge Jann..At Jaisan, Rahe Lu.. Jab Pas Ho….
Batiye Se… Judala Jiyara, Bharal Ba Etna Mithas Ho
Sapna… Hamke Dikha Ke, Aashiq Aapan Bna Ke
Ho Gael Ka Kasoor, Kahe Etna Gurur
Bas Etne Bata D Hasina…
O Sathi Re…., Tere Bina Bhi Kya Jeena…
Tere Bina Bhi Kya Jeena O Sathi Re…
Tere Bina Bhi Kya Jeena…, Tere Bina Bhi Kya… Jeena

Khyal.. Me Dubal Tohare Bite, Hamro Din.. Rat Ho
Khush De…Khal Chahe Lu Hamke, Chhodiah Jan Tu Sath Ho…
Ho..  Khyal.. Me Dubal Tohare Bite, Hamro Di…N Rat Ho
Khush De…Khal Chale Lu Hamke, Chhodiah Jan Tu Sath Ho
Aankh Sawan Jaise Barshe, Man Mile Khatir Tarse
Je Na Aawelu Najar, Hamke Lagela Dar
Dur Kallu Se Jaeah Kahi Na…
O Sathi Re…., Tere Bina Bhi Kya Jeena…..
Tere Bina Bhi Kya Jeena.. O Sathi Re…
Tere Bina Bhi Kya Jeena…, Tere Bina Bhi Kya… Jeena

Conclusion

तो दोस्तों मुझे उम्मीद है की आपको हमारी यह लेख मै तो ओ साथी रे O Sathi Re Bhojpuri New lyrics Songs 2024 जरुर पसंद आई होगी. मेरी हमेशा से यही कोशिश रहती है की readers को पूरी जानकारी प्रदान की जाये जिससे उन्हें किसी दुसरे sites या internet में उस article के सन्दर्भ में खोजने की जरुरत ही नहीं है. इससे उनकी समय की बचत भी होगी और एक ही जगह में उन्हें सभी information भी मिल जायेंगे.

यदि आपके मन में इस article को लेकर कोई भी doubts हैं या आप चाहते हैं की इसमें कुछ सुधार होनी चाहिए, तब इसके लिए आप नीचे comments लिख सकते हैं.यदि आपको यह लेख पसंद आया या कुछ सीखने को मिला तब कृपया इस पोस्ट को Social Networks जैसे कि Facebook, Twitter इत्यादि पर share कीजिये.

hi.wikipedia.org/wiki

ओ साथी रे O Sathi Re Bhojpuri New lyrics Songs 2024

Join our Telegram Group

Join our Facebook Group

   Join Whatsapp Group

Leave a Comment