2024 मोर मन के पिंजरा के गोरी तैं मैना अनुराग शर्मा CG नई सांग्स लिरिक्स

2024 मोर मन के पिंजरा के गोरी तैं मैना अनुराग शर्मा CG नई सांग्स लिरिक्स

Mor Maina Cg Song Detail

Song Title: Mor Maina
Singer: Anurag Sharma, Mahak Ratre
Lyrics: Heeramani Banjare
Music: MD Kaif
Cast: Yo Rudra, Akansha Banjare
Label: HK Jodi
2024 मोर मन के पिंजरा के गोरी तैं मैना अनुराग शर्मा CG नई सांग्स लिरिक्स
TEJWIKI.IN

मोर मन के पिंजरा के गोरी तैं मैना Lyrics in Hindi

मोर मन के पिंजरा के गोरी तैं मैना

मोर मन के पिंजरा के गोरी तैं मैना तैं मैना
चल उड़बो अगास म लड़ाके नैना
चल उड़बो अगास म लड़ाके नैना

मोर जिनगी के राजा रे तही सुतरी तैही सुतरी
तोला राखे हवो जोही मोर करेजा भीतरी
तोला राखे हवो जोही मोर करेजा भीतरी

मन के कलपना गोरी कैसे बताव
देखे बिना तोला रानी मैं मर जाव

हां मन के कलपना गोरी कैसे बताव
देखे बिना तोला रानी मैं मर जाव

मया के डोर राजा तोर संग बंधाये हे
नैना ये तोर कैसे जादू रे चलाये हे

संगी तोर संग बंधाये हे
मया के बंधना मया के बंधना
बिहा करके ले जाहू रे अपन अंगना
बिहा करके ले जाहू रे अपन अंगना

मोर जिनगी के राजा रे तही सुतरी तैही सुतरी
तोला राखे हवो जोही मोर करेजा भीतरी
तोला राखे हवो जोही मोर करेजा भीतरी

पंछी के जैसे राजा उड़गेव आगस म
मिलगे पिरित तोर आजा मोर पास म

पंछी के जैसे राजा उड़गेव आगस म
मिलगे पिरित तोर आजा मोर पास म

मन म बसे तोर नैना के जादू वो
बांध के मया म मोला करे बेकाबू वो

मोर मन के पिंजरा के गोरी तैं मैना तैं मैना
चल उड़बो अगास म लड़ाके नैना
चल उड़बो अगास म लड़ाके नैना

मोर जिनगी के राजा रे तही सुतरी तैही सुतरी
तोला राखे हवो जोही मोर करेजा भीतरी
तोला राखे हवो जोही मोर करेजा भीतरी

Mor Man Ke Pinjra Ke Gori Tai Maina Lyrics in English

Mor man ke pinjra ke gori tai maina

Mor man ke pirnjra ke gori tai maina
Tai maina
Chal udbo agaas ma ladake naina
Chal udbo agaas ma ladake naina

Mor jingi ke raja re tahi sutri taihi sutri
Tola rakhe havo johi mor kareja bhitri
Tola rakhe havo johi mor kareja bhitri

Man ke kalapna gori kaise batao
Dekhe bina tola rani mai mar jaao

Haan man ke kalapna gori kaise batao
Dekhe bina tola rani mai mar jaao

Maya ke dor raja tor sang bandhaye he
Naina ye tor kaise jaadu chalaye he

Sangi to sang bandhaye he
Maya ke bandhna maya ke bandhna
Biha karke le jaahu re apan angna
Biha karke le jaahu re apan angna

Mor jingi ke raja re tahi sutri taihi sutri
Tola rake havo johi mor kareja bhitri
Tola rake havo johi mor kareja bhitri

Panchi ke jaise raja udagev agaas ma
Milge pirit tor aaja mor paas ma

Panchai ke jaise raja udgev agaas ma
Milge pirit tor aaja mor paas ma

Man ma base tor naina ke jaadu wo
Bandh ke maya ma mola kare bekau wo

Mor man ke pirnjra ke gori tai maina
Tai maina
Chal udbo agaas ma ladake naina
Chal udbo agaas ma ladake naina

Mor jingi ke raja re tahi sutri taihi sutri
Tola rakhe havo johi mor kareja bhitri
Tola rakhe havo johi mor kareja bhitri

Conclusion

तो दोस्तों मुझे उम्मीद है की आपको हमारी यह लेख 2024 मोर मन के पिंजरा के गोरी तैं मैना अनुराग शर्मा CG नई सांग्स लिरिक्स जरुर पसंद आई होगी. मेरी हमेशा से यही कोशिश रहती है की readers को पूरी जानकारी प्रदान की जाये जिससे उन्हें किसी दुसरे sites या internet में उस article के सन्दर्भ में खोजने की जरुरत ही नहीं है. इससे उनकी समय की बचत भी होगी और एक ही जगह में उन्हें सभी information भी मिल जायेंगे.

यदि आपके मन में इस article को लेकर कोई भी doubts हैं या आप चाहते हैं की इसमें कुछ सुधार होनी चाहिए, तब इसके लिए आप नीचे comments लिख सकते हैं.यदि आपको यह लेख पसंद आया या कुछ सीखने को मिला तब कृपया इस पोस्ट को Social Networks जैसे कि Facebook, Twitter इत्यादि पर share कीजिये.

hi.wikipedia.org/wiki

2024 मोर मन के पिंजरा के गोरी तैं मैना अनुराग शर्मा CG नई सांग्स लिरिक्स

Join our Telegram Group

Join our Facebook Group

   Join Whatsapp Group

Leave a Comment