Barbad Kar Dehe Mola Nitin Dubey CG Sad Song Lyrics 2024

Barbad Kar Dehe Mola Nitin Dubey CG Sad Song Lyrics 2024

Barbad Kar Dehe Mola Song Detail

Song Title: Barbad Kar Dehe Mola
Singer: Nitin Dubey
Lyrics: Budhraj Chouhan
Music: Nitin Dubey
Cast: Himanshu Yadav and Kajal Kaushik
Label: Nitin Dubey Official
Barbad Kar Dehe Mola Nitin Dubey CG Sad Song Lyrics 2024
TEJWIKI.IN

Barbad Kar Dehe Mola Lyrics in Hindi

ओ .. बेवफा बेवफा बेवफा बेवफा

क्यु किसी के जाने के बाद
आये हरपल उसकी याद
क्या मोहब्बत में
सबको मिलती ये सौगात

बस याद तेरी याद
तेरी याद आये मुझे तेरी याद

बरबाद कर देहे मोला
छोड़ देहे रे छोड़ देहे रे

बरबाद कर देहे मोला
छोड़ देहे रे छोड़ देहे रे
बदनाम कर देहे मोला
छोड़ देहे रे छोड़ देहे रे

पिरित के रंग मा रंगाके
मया मा मोला फसाके
दिल मा मोला तैं बसाके
पर के नाम के मेहंदी रचाके

सपना दिखाके अपन बनाके
काबर मुह फेर लेहे रे
मोला तैं हा छोड़ देहे रे

शीशा सही मोर दिल ला तोड़े
दिल होगे चूरे चूर
ओ बेवफा का मोर खता
का हे मोरे कसूर

हो हो हो हो हो

मया के भट्ठी मा दिल ला जलाके
बना डारे दिलजला
सच्ची मोहब्बत के बेहया
देहे तैं अच्छा सिला

मोला झूठा वादा मा फसाके
मोला किरिया कसम तैं खवाके
दिल मा जगह देके पगला बनाके
खाई मा ढकेल देहे रे
मोला तैं हा छोड़ देहे रे

दीवानगी मा आशिक जैसे
हो जाथे मजबूर
सबके नजर मा गिरे ले पहले
चल देहु दुनिया ले दूर

हो हो हो हो हो

खुन के आँसु नैना ले बरसे
मार डारे बेवफाई
तैं बेवफा की मैं बेवफा
जवाब तो दे हरजाई

मोला हथकड़ी पहिनाके
मोर घर मा फासी लगा के

प्रेम रोगी मोला बनाके
दिल मा खंजर चलाके
जिगर ले खून निचोड़ देहे रे
मोला तैं हा छोड़ देहे रे

बरबाद कर देहे मोला
छोड़ देहे रे छोड़ देहे रे
बदनाम कर देहे मोला
छोड़ देहे रे छोड़ देहे रे

Video – Barbad Kar Dehe Mola

Barbad Kar Dehe Mola Lyrics in English

O bewafa bewafa bewafa bewafa

Kyun kisi ke jane ke bad
Aaye har pal uski yad
Kya mohabbat mein
Sabko milti ye saugat

Bas yaad teri yaad
Teri yaad aaye mujhe teri yaad

Barbad kar dehe mola
Chod dehe re chod dehe re

Barbad kar dehe mola
Chod dehe re chod dehe re
Barbad kar dehe mola
Chod dehe re chod dehe re

Pirit ke rang ma rangake
Maya ma mola fasake
Dil ma mola tain basake
Par ke naam ke mehandi racha ke

Sapna dikhake apan banake
Kabar muh fer lehe re
Mola tain ha chod dehe re

Shisha sahi mor dil la tode
Dil hoge chure chur
O bewafa ka mor khata
Ka he more kasoor

Ho ho ho ho ho

maya ke bhatti ma dil la jalake
Bana dare diljala
Sacchi mohabbat ke behaya
Dehe tain accha sila

Mola jhutha wada ma fasake
Mola kiriya kasam tain khawake
Dil ma jagah deke pagla banake
Khai ma dhakel dehe re
Mola tain ha chod dehe re

Diwangi ma aashiq jaise
Ho jaathe majboor
Sabke nazar ma gire le pahle
Chal dehu duniya le dur

Ho ho ho ho ho

Khoon ke aansu naina le barse
Mar dare bewafai
Tain bewafa ki main bewafa
Jawab to de harjai

Mola hathkadi pahinake
Mor ghar ma fasi laga ke

Premi rogi mola banake
Dil ma khanjar chalake
Jigat le khun nichod dehe re
Mola tain ha chod dehe re

Brbad kar dehe mola
Chod dehe re chod dehe re
Badnam kar dehe mola
Chod dehe re chod dehe re

Conclusion

तो दोस्तों मुझे उम्मीद है की आपको हमारी यह लेख Barbad Kar Dehe Mola Nitin Dubey CG Sad Song Lyrics 2024 जरुर पसंद आई होगी. मेरी हमेशा से यही कोशिश रहती है की readers को पूरी जानकारी प्रदान की जाये जिससे उन्हें किसी दुसरे sites या internet में उस article के सन्दर्भ में खोजने की जरुरत ही नहीं है. इससे उनकी समय की बचत भी होगी और एक ही जगह में उन्हें सभी information भी मिल जायेंगे.

यदि आपके मन में इस article को लेकर कोई भी doubts हैं या आप चाहते हैं की इसमें कुछ सुधार होनी चाहिए, तब इसके लिए आप नीचे comments लिख सकते हैं.यदि आपको यह लेख पसंद आया या कुछ सीखने को मिला तब कृपया इस पोस्ट को Social Networks जैसे कि Facebook, Twitter इत्यादि पर share कीजिये.

hi.wikipedia.org/wiki

Barbad Kar Dehe Mola Nitin Dubey CG Sad Song Lyrics 2024

Join our Telegram Group

Join our Facebook Group

   Join Whatsapp Group

Leave a Comment