Chidiya Nai Baachay Na Vishvahar Omesh CG New Song Lyrics

Chidiya Nai Baachay Na Vishvahar Omesh CG New Song Lyrics

Chidiya Nai Baachay Na Song Detail

Song Title: Chidiya Nai baachay Na
Singer: Vishvahar Omesh
Lyrics: Omesh Projects
Music: Omesh Projects
Cast: Rajesh Yadav and Aarti Yadav
Label: Omesh Projects Official
Chidiya Nai Baachay Na Vishvahar Omesh CG New Song Lyrics
TEJWIKI.IN

Chidiya Nai Baachay Na Lyrics in Hindi

ऐदे डारे हव दाना अउ पानी
ऐदे डारे हव दाना अउ पानी
चिड़िया नई बाचय ना

अइसे खेले हव फांदा तोर बानी
चिड़िया नई बाचय ना
चिड़िया नई बाचय ना
चिड़िया नई बाचय ना

मोर शिकारी के नामे ला पूछ ले
बैरी नई बाचय ना
चाहे मंतर सही मोला गुथ ले
चिड़िया नई बाचय ना

महुआ कस पानी छलकय
तोर जवानी रे
लिख देना रानी मोर बर
तोर जिंदगानी रे

मया पिरित ला दिल मा
तोरे जगाहव रे
तोला दीवानी इक दिन
अपन बनाहव रे

चलना फुंदरा तोर बर लाहव
तोला साड़ी मैं देवाहव
खाथव किरिया गौकी बही
तोला अपन मोरे बनाहव रे

ऐदे डारे हव मया के बिजना
चिड़िया नई बाचय ना
तैं ह आबे बुले मोर अंगना
चिड़िया नई बाचय ना
चिड़िया नई बाचय ना
चिड़िया नई बाचय ना

ऐदे डारे हव दाना अउ पानी
चिड़िया नई बाचय ना
तैं शिकारी के नामे ला पूछ ले
चिड़िया नई बाचय ना

आगेहस रानी करके
तैं सवांगा वो
जीवरा जलाये तोर
कनिहा के लचकाई हा

होगेहे कैसे बीमारी तोर जवानी के
माढ़त नईहे कोनो
दारू अउ दवाई मा

चाहे बइगा तैं बुलवाले
कोनो मंतर तैं फुकवाले
नई तो छोड़व तोला बही
चाहे थाना पुलिस बुलाले रे

नई तोर मारत हव कोनो फुटानी
चिड़िया नई बाचय ना
अइसे खेले हव फांदा तोर बानी
चिड़िया नई बाचय ना
चिड़िया नई बाचय ना
चिड़िया नई बाचय ना

ऐदे डारे हव दाना अउ पानी
चिड़िया नई बाचय ना
मोर शिकारी के नामे ला पूछ ले
बैरी नई बाचय ना

Chidiya Nai Baachay Na Lyrics in English

Ede dare haw dana au pani
Ede dare haw dana au pani
Chidiya nai bachay na

Aise khle haw fanda tor bani
Chidiya nai bachay na
Chidiya nai bachay na
Chidiya nai bachay na

Mor shikari ke naame la puch le
Chidiya nai bachay na
Caahe mantar sahi mola guth le
Chidiya nai bachay na

Mauha ka pani chalkay
Tor jawani re
Likh dena rani mor bar
Tor jindgani re

Maya pirit la dil ma
Tore jagahaw re
Tola deewani ik din
Apan banahaw re

Chalna fundra Tor bar laahav
Tola sadi mai devahav
Khathav kiriya gauki bahi
Tola apan more banahav re

Ede dare haw maya ke bijna
Chidiya nai bachay na
Tain ha aabe bule mor angna
Chidiya nai bachay na
Chidiya nai bachay na
Chidiya nai bachay na

Ede dare haw dana au pani
Chidiya nai bachay na
Tain shikari ke naame la puch le
Chidiya nai bachay na

Aagehas rani karke
Tain sawanga wo
Jivra jalaye tor
Kaniha ke lachkayi ha

Hogehe kaise bimari tor jawani ke
Madhat nai he kono
Daaru au dawai ma

Caahe baiga tain bulwale
Kono mantar tain fukwale
Nai to chodav tola bahi
Caahe thana police bulale re

Nai to marat haw kono futani
Chidiya nai bachay na
Aise khle haw fanda tor bani
Chidiya nai bachay na
Chidiya nai bachay na
Chidiya nai bachay na

Ede dare haw dana au pani
Chidiya nai bachay na
Mor shikari ke naame la puch le
Bairi nai bachay na

Conclusion

तो दोस्तों मुझे उम्मीद है की आपको हमारी यह लेख मोर गीत Chidiya Nai Baachay Na Vishvahar Omesh CG New Song Lyrics जरुर पसंद आई होगी. मेरी हमेशा से यही कोशिश रहती है की readers को पूरी जानकारी प्रदान की जाये जिससे उन्हें किसी दुसरे sites या internet में उस article के सन्दर्भ में खोजने की जरुरत ही नहीं है. इससे उनकी समय की बचत भी होगी और एक ही जगह में उन्हें सभी information भी मिल जायेंगे.

यदि आपके मन में इस article को लेकर कोई भी doubts हैं या आप चाहते हैं की इसमें कुछ सुधार होनी चाहिए, तब इसके लिए आप नीचे comments लिख सकते हैं.यदि आपको यह लेख पसंद आया या कुछ सीखने को मिला तब कृपया इस पोस्ट को Social Networks जैसे कि Facebook, Twitter इत्यादि पर share कीजिये.

hi.wikipedia.org/wiki

Chidiya Nai Baachay Na Vishvahar Omesh CG New Song Lyrics

Join our Telegram Group

Join our Facebook Group

   Join Whatsapp Group

Leave a Comment