दुनो के हाथ म लकीर Rishiraj Pandey CG New Songs Lyrics 2024

दुनो के हाथ म लकीर Rishiraj Pandey CG New Songs Lyrics 2024

Aadat He Cg Song Detail

Song Title: Aadat He
Singer: Rishiraj Pandey and Suparna Sarkar
Lyrics: Ankit Marskole
Music: Anvesh Mallick
Director: Somio R
Cast: Nitin Deshmukh and Dhanlaxmi Sahu
Label: Zee Music Chhattisgarhi
Lang: Chhattisgarhi
Year: 2022
दुनो के हाथ म लकीर Rishiraj Pandey CG New Songs Lyrics 2024
TEJWIKI.IN

Aadat He Cg Song Lyrics in Hindi

दुनो के हाथ म लकीर
एक दुसर के नाव के
जानव न कब आदत पड़गे
तोर कोरा के छाँव के

कभु लागे नही है पहिले
जैसे अब लागत हे
ओ माते हावव एहसास म
ए कइसे मोर आदत हे

देखव जब जब मैं दर्पण म
मुस्कावव तोला सोंचके
काम भुलगेव तोर सुध म
ए काम हरे रोज के

आदत हे आदत हे
बस अब ता आदत हे
पल कटे तोर कोरा म चाहत हे

आदत हे आदत हे
बस अब ता आदत हे
पल कटे तोर कोरा म चाहत हे

लागे सन्नाटा अब दुनिया के शोर म
पूरा नजर हावय मोरे चितचोर म

हो हो हो हो …..

किंजरत किंजरत तोर बारे सोंचके
आगे हावव मैं जाने कोन मोड़ म

अइसे खुमारी चढ़े ना कभु ये
मया इकरार मोला करना अभु ये
रौशनी हे जो तोर निखार के
रौशन ओमा मोला होना भी हे

आदत हे आदत हे
बस अब ता आदत हे
पल कटे तोर कोरा म चाहत हे

रे दिखना पाए दिखे
तोरे अंजोर म
तोर संग बस जाओं
मै दुनिया के छोर म

हो हो ओ ओ …..

बंजर रहे तोर आए के पहले
अब तो मया बदरा छाये घनघोर हा

तोर उजियारी ऐसे होये हे
दिल तोर सुध म ऐसे खोये हे
फल हा पिरित के ऐसे फरे
बेमौसम मोला मीठ बढ़ लगे हे

आदत हे आदत हे
बस अब ता आदत हे
पल कटे तोर कोरा म चाहत हे

दुनो के हाथ

Duno ke haath ma lakeer
Ek dusar ke naav ke
Janav na kab aadat padge
Tor kora ke chaav ke

Kabhu lage nahi he pahile
Jaise ab lagat he
O mate havav ehsaas ma
Ae kaise mor aadat he

Dekhav jab jab mai darpan la
Muskavav tola sonchke
Kam bhulgev tor sudh ma
Ae kam hare roj ke

Aadat he aadat he
Bas ab ta aadat he
Pal kate tor kora ma chahat he

Aadat he aadat he
Bas ab ta aadat he
Pal kate tor kora ma chahat he

Lage sannata ab duniya ke chor ma
Pura najar haway more chitchor ma

Ho ho ho ho …..

Kinjrat kinjrat tor baare sonchke
Aage hawav mai jane kon mod ma

Aise khumari chadhe na kabhu ye
Maya ikrar mola karna abhu ye
Raushani he jo tor nikhar ke
Raushan oma mola hona bhi he

Aadat he aadat he
Bas ab ta aadat he
Pal kate tor kora ma chahat he

Re dikhna paae dike
Tore anjor ma
Tor sang bas jaavo mai
Duniya ke chor ma

Ho ho o o …..

Banjar rahe tor aae ke pahle
Ab to maya ke badra chaaye ghanghor ha

Tor ujiyari aise hoye he
Dil tor sudh ma aise khoye he
Fal ha pirit ke aise fare
Bemausam mola mith badh lage he

Aadat he aadat he
Bas ab ta aadat he
Pal kate tor kora ma chahat he

Conclusion

तो दोस्तों मुझे उम्मीद है की आपको हमारी यह लेख दुनो के हाथ म लकीर Rishiraj Pandey CG New Songs Lyrics 2024 जरुर पसंद आई होगी. मेरी हमेशा से यही कोशिश रहती है की readers को पूरी जानकारी प्रदान की जाये जिससे उन्हें किसी दुसरे sites या internet में उस article के सन्दर्भ में खोजने की जरुरत ही नहीं है. इससे उनकी समय की बचत भी होगी और एक ही जगह में उन्हें सभी information भी मिल जायेंगे.

यदि आपके मन में इस article को लेकर कोई भी doubts हैं या आप चाहते हैं की इसमें कुछ सुधार होनी चाहिए, तब इसके लिए आप नीचे comments लिख सकते हैं.यदि आपको यह लेख पसंद आया या कुछ सीखने को मिला तब कृपया इस पोस्ट को Social Networks जैसे कि Facebook, Twitter इत्यादि पर share कीजिये.

hi.wikipedia.org/wiki

दुनो के हाथ म लकीर Rishiraj Pandey CG New Songs Lyrics 2024

Join our Telegram Group

Join our Facebook Group

   Join Whatsapp Group

Leave a Comment